Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Тотенхем се појаки од вас :P :icon_lol:
Ајде сега оди :drk: до февруари не замарај на овај фан клуб оди пишувај вицови на вашио :tapp:
ОК класа е подобар со 2 екипи затоа не поминаа групи :pos:
Хех, Ѓупчестер кикснаа и одма се нафрливте врз англискиот фудбал.
Ај види минатите години кој доминираше во Лига на Шампиони?

Или следиш фудбал од лани?

Најјак виц ми е што ми глумите фаворити, а лани испаднавте од Тотенхем.
Факинг Тотенхем! :pos::pos::pos::pos::pos:
Или можда сезонава сте појаки од лани?
Можда факинг Аквилани е клучот за успехот! :pos:

Англискиот фудбал е 10 класи подобар од италијанскиот. Тоа ќе се докаже по којзнае кој пат во Февруари.

Кис4е, поздраф4е. :pipi:

Се гледаме во Февруари, само да не плачете како Сидорф4е! :pos::pos::pos:

Види вака друже ако имаш нешто да пишеш пиши го човечки.
Можеби според некој сме мали фаворити иако според мене моментално шансите ни се 50-50.Од лани сме појаки и тоа го тврдам,а Аквилани дали е клучот за успехот ќе видиме има време.
Англискиот фудбал можда е појак и би се сложиле веројатно повеќето со тоа па и јас но фактите сега за сега говорат нешто друго т.е најверојатно идниот шампион на Ангилија го приме со се муда од сезонава просечниот Наполи од Италија.
Кисчиња,поздравчиња и четворки место ‘‘ч‘‘ чувај си ги за кај вас во фан клуб.

Англискиот фудбал е 10 класи подобар од италијанскиот. Тоа ќе се докаже по којзнае кој пат во Февруари.

acmilan.jpg

Championship ligue winners!

images
images
images

Ofcourse the loser's!
Feel the difrence!!!
images

Види вака друже ако имаш нешто да пишеш пиши го човечки.
Можеби според некој сме мали фаворити иако според мене моментално шансите ни се 50-50.Од лани сме појаки и тоа го тврдам,а Аквилани дали е клучот за успехот ќе видиме има време.
Англискиот фудбал можда е појак и би се сложиле веројатно повеќето со тоа па и јас но фактите сега за сега говорат нешто друго т.е најверојатно идниот шампион на Ангилија го приме со се муда од сезонава просечниот Наполи од Италија.
Кисчиња,поздравчиња и четворки место ‘‘ч‘‘ чувај си ги за кај вас во фан клуб.
Па јас прв почнав нормален муабет, па види како некои твои колеги ми се нафрлија.
А Сити испаднаа од ЛШ токму поради италијанецот кој им седи на клупа. :P
И да се сложувам, Милан - Арсенал е најизедначениот двобој од осмина-финале, за жал еден мора да отпадне.
Искрено, се надевам дека на Сан Сиро ќе изгубиме со 1 гол разлика затоа што во тој случај 99 псто сум сигурен дека Алегри ќе паркира автобус на Емирати, што ни одговара.
Но, ќе видиме.

Еј а што е со Абате ? повреда или ?
Едит : проблеми со глуждот на левата ногата

Јас го гледам РЕАЛНИОТ резултат кој сеуште е 7-0!! Чаооос! :icon_lol:
Со тој муабет и Звезда е подобра од Арсенал, ама тоа не и дава шанси на Звезда да го победи Арсенал.
Имајте и 107 титули во ЛШ, тоа нема да направи разлика во Февруари.

Не глумиме фаворити,баш напротив јас мислам дека ако ќелавиот не купи двајца играчи од средина ќе си испаднат глатко,АМА дека Вермален и Силва се исто по квалитет е најголемата смеа,сериозно. :icon_lol:

Факт англискиот фудбал е подобар,ама арсенал од Милан,не. Ни бил ни ќе биде.

А во врска со Сидорф,човекот има освоено повеќе титули од сите копиљаци што играат за арсенал заедно,така да тишина.

па цел живот они играат за тоа.. ќе извади еднаш резултат и толку им е... затоа се вакви.
emirates-trophy-cabinet_835475.jpg
За слика едно нешто ќе кажам.

Is yours golden?

--- надополнето: 16 декември 2011 во 18:53 ---
Не глумиме фаворити,баш напротив јас мислам дека ако ќелавиот не купи двајца играчи од средина ќе си испаднат глатко,АМА дека Вермален и Силва се исто по квалитет е најголемата смеа,сериозно. :icon_lol:

Факт англискиот фудбал е подобар,ама арсенал од Милан,не. Ни бил ни ќе биде.

А во врска со Сидорф,човекот има освоено повеќе титули од сите копиљаци што играат за арсенал заедно,така да тишина.
Ѕверски ти е муабетов, 35 годишен играч имал повеќе титули од тинејџер. :pos:

Абе ај не заебавај. :pos:

За слика едно нешто ќе кажам.

Is yours golden?

--- надополнето: 16 декември 2011 во 18:53 ---

Ѕверски ти е муабетов, 35 годишен играч имал повеќе титули од тинејџер. :pos:

Абе ај не заебавај. :pos:
Не од тинејџер,од цел ваш тим. Заедно.

ИгорќнЦе незнам зашто пробуваш да не испровоцираш...терај си свој муабет,закачај се со другари што ги знаеш... за нас тука,странците ,не смееш да кењаш за Милан..да ти е јасно,а таа сликата горе е жива истина кај нас таквата е Фул! :) поздрав !

Со тој муабет и Звезда е подобра од Арсенал, ама тоа не и дава шанси на Звезда да го победи Арсенал.
Имајте и 107 титули во ЛШ, тоа нема да направи разлика во Февруари.

Па подобри се јбга.Ќе се видиме во фебруари ,а пак не дете од 12 години му објаснувам ОМГ!! :icon_lol:

Еве ги повиканите за утре:
Amelia, Roma, Bonera, De Sciglio, Ely (53), Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom