S
Stef Bachatero
Гостин
Golemo ego mal kur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
heheheehe ima da go izgoram ke vidi tojGolemo ego mal kur
цц, извини едно прашање малце непристојно од моја страна, ти колку год имаш?posle toa sega ova
--- надополнето: 16 декември 2011 во 03:46 ---
a ne mu lici na godinite ima 28godini psotar e od mene nekolku i se odnesuva tolku ne zrelo ko mali deca ke se falime koj kogo seksal boze boze
и јас не верувам дека ќе постигне нешто со тоаШто точно ти пречи? Тоа дека типот кажува лаги или дека ја кажал баш *таа* лага?
Со други зборови: ти пречи дека зборува за тебе или дека не те ебел?
Според мене, неговата тактика е да се заинтересираш за него и, како што гледам, му успева.
Ако го засрамуваш пред друштвото, само ќе ја зајакнеш неговата позиција, т.е. да му даваш внимание.
Значи, ако имаш проблем со тоа дека не те ебел (а ти се сака), тогаш може да го засрамуваш пред друштвото. Во спротивно, само себеси повеќе ќе си отвориш работа без каква и да е корист - на лажговци кои ништо не ни значат никој не би требало да си го троши времето.
heheheehe ima da go izgoram ke vidi toj
Се знаете лично?glorija da go batalis deckoto so mal kur. znaci svesen e deka nemoze da te ima da te zadrzi i zatoa sere gluposti za tebe. batali go pod itno. znaci so deckoto nemas dopirni tocki. nekoja isfrustrirana budala so mal kur. znaci slusaj me sto ke ti kazam ubava i pametna devojka si ke si fatis decko sto ti odgovara. i batali go begaj od nego. ne si trebalani da iskacas so nego ako si iskocila voopsto. znaci begaj od takov podaleku. slusaj me sto ti zboram. i nemoj da se zamaras i ne mi e jasno sto se zamaras so nekoja isfrustrirana budala. znaci uste 5 lugje ke te izvregjaat i uste 5 ti ke izvregjas , uste 5 deckovci ke te otkacat i uste 5 ti ke otkacis. i se taka dodeka ne se pogodi vistinskiot.
znaci sovet od mene i bi bila presreknja ako go poslusas i prifatis: batali go deckoto. ne te zasluzuva i zatoa te otkacil.
i nekoj sto ednas te oizvregjal uste sto pati ke te izvregja.
pozz i se najdobro kukla ubava i pametna si.
Не смее да те нервира.Момци и девојки би ве замолил за за вашето мислење за следново:
значи тазе(нема ни месец) идам со една девојка во која сум вљубен и она тоа добро го знае.Е сеа , она се понаша баш онака chill према мене, не враќа на повици,пораки и сл. у кратки црти не се замара..според мене тоа го прави бидејќи ја веке и дадов до знаење дека сум вљубен и затоа си се понаша така. Сеа работата е што тоа мене ме нервира..нејзината неодговорност и сакам да го сменам тоа али незнам како...дали ке смени нешто ако и ја се понашам потполно исто спрема неа како она што се понаша спрема мене ? дали да и дадам време ? што да направам ?
Благодарам однапред.
Заборавив да спомнам возраста е 17 на двајцата
Работата е со било која девојка да имам нешто тоа е моја работа и дискреција е на високо ниво.Додека ти си крива што си се фатила со некое идиотче на 28 години нема што да прави па сака уште една партија.Ти наместо да си речеш бев пијана ништо не паметам и животот да си го продолжиш,пак ќе се враќаш кај него.heheheehe ima da go izgoram ke vidi toj
Почни и ти да ја игнорираш и ќе добиеш позитивен ефект.Запомни дека ти си ја фатил,но таа треба да те брка не ти неаМомци и девојки би ве замолил за за вашето мислење за следново:
значи тазе(нема ни месец) идам со една девојка во која сум вљубен и она тоа добро го знае.Е сеа , она се понаша баш онака chill према мене, не враќа на повици,пораки и сл. у кратки црти не се замара..според мене тоа го прави бидејќи ја веке и дадов до знаење дека сум вљубен и затоа си се понаша така. Сеа работата е што тоа мене ме нервира..нејзината неодговорност и сакам да го сменам тоа али незнам како...дали ке смени нешто ако и ја се понашам потполно исто спрема неа како она што се понаша спрема мене ? дали да и дадам време ? што да направам ?
Благодарам однапред.
ne sum bila so nego toj samo mi se pustal jas samo kopri mu mavamРаботата е со било која девојка да имам нешто тоа е моја работа и дискреција е на високо ниво.Додека ти си крива што си се фатила со некое идиотче на 28 години нема што да прави па сака уште една партија.Ти наместо да си речеш бев пијана ништо не паметам и животот да си го продолжиш,пак ќе се враќаш кај него.
ne sum grda site vikaat deka sum mnogu uvabaizvini vaka ama da ne si ti Grda sto toj ne saka niss so tebe i gleda da te otkaci na sekakov nacin (sorry sto sum epten direkten )![]()
ne sum bila so nego toj samo mi se pustal jas samo kopri mu mavam
А, да го искомуницираш со неа тоа што ти смета? Да ја подпрашаш зошто го прави, да и кажеш што конкретно ти смета. Каква ти е таа врска ако отворено не комуницирате? Вака само ќе си праиш филмови во глава, уствари веќе и си почнал со филмовите, не ти треба тоа ама ич.Момци и девојки би ве замолил за за вашето мислење за следново:
Благодарам однапред.
ne sum bila so nego toj samo mi se pustal jas samo kopri mu mavam
--- надополнето: 16 декември 2011 во 16:29 ---
ne sum grda site vikaat deka sum mnogu uvaba