- Член од
- 30 октомври 2011
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 15
Дали можеш да сакаш некого, а сепак да бидеш затворен? Дали врските без обврски можат да прераснат во нешто повеќе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали можеш да сакаш некого, а сепак да бидеш затворен? Дали врските без обврски можат да прераснат во нешто повеќе?
Да можеш.Дали можеш да сакаш некого, а сепак да бидеш затворен? Дали врските без обврски можат да прераснат во нешто повеќе?
Зависи дали си во Шутка или ИдризовоДали можеш да сакаш некого, а сепак да бидеш затворен? Дали врските без обврски можат да прераснат во нешто повеќе?

За да бидеш отворен и да разговараш со девојката за се и сешто прво мора да стекнеш некаква доверба, така да сите врски на почетокот се затворени а сепак опстојале.Дали можеш да сакаш некого, а сепак да бидеш затворен?
Дали врските без обврски можат да прераснат во нешто повеќе?
Кратко и јасно- врска си немаш од овие работи.Кратко и јасно- нема шанси
Хахахаха. Да секако јас неам врска. Можам книга да напишам за врските а ти мојш само да ја прочиташ. 6 долги врски над 6 месеци до 2 години, 3 кратки под 6 месеци (во сите врски сум ги запознал добро девојките и сум влегол во нивните срца и мозочина ). Хју Хефнер сум за тебе на оваа тема според постов што го имаш даденоКратко и јасно- врска си немаш од овие работи
Но тоа е според ти и твоите бивши и сегашна цура. Сепак не можеш со 3 ипол милијарди нели?Хахахаха. Да секако јас неам врска. Можам книга да напишам за врските а ти мојш само да ја прочиташ. 6 долги врски над 6 месеци до 2 години, 3 кратки под 6 месеци (во сите врски сум ги запознал добро девојките и сум влегол во нивните срца и мозочина ). Хју Хефнер сум за тебе на оваа тема според постов што го имаш дадено
Хахахха, немој да ме смееш молим те, си влегол во нивните срца хмм ај објасни баш сакам да го чујам ова како дојде до заклучок дека си влегол во нивните срца .Хахахаха. Да секако јас неам врска. Можам книга да напишам за врските а ти мојш само да ја прочиташ. 6 долги врски над 6 месеци до 2 години, 3 кратки под 6 месеци (во сите врски сум ги запознал добро девојките и сум влегол во нивните срца и мозочина ). Хју Хефнер сум за тебе на оваа тема според постов што го имаш дадено
Сакам да докажам дека иста е психологијата на лугето. Врските кои се затворени имаат само секс или што и да е без разбирање и разговор , врска без обврска непостои. Тоа е само личен интерес на еден од партнерите а другиот само го следи и ги подржува неговите постапки. Од врските со бившите научив многу, скапо платив а искуството ми остана како кусур. Затоа тврдам дека е така и јас моментално имам врска без обврска од која не очекувам ништо, ако пертнерката сака нешто повеќе одма ке се тргнам. Не ме привлекла доволно за да ја сватам како сериозна и таквите врски никогаш не можат да преминат во нешто поголемо.M
Но тоа е според ти и твоите бивши и сегашна цура. Сепак не можеш со 3 ипол милијарди нели?
Делата говорат другар, не сакам да искажувам иронија околу темава- сепак се работи за љубов. Го кажувам мојот став и моето лично искуство. Секако дека тие особи можат и после мене да сакаат, како што сум сакал и јас, ама постоело хемија мегу нас барем додека траело. Сме се сакале сме ја почитувале нашата врска и секогаш по убаво ке ја паметиме освен со 2Хахахха, немој да ме смееш молим те, си влегол во нивните срца хмм ај објасни баш сакам да го чујам ова како дојде до заклучок дека си влегол во нивните срца .
Не сум писател ама ако напишам книга верувај дека истата ќе се продава на сите континенти на планетава, толку многу е богата мојата историја.
,тие сум сигурен дека ме мразат и никогаш нема да ми опростат.Па добро, имаш право, делата говорат.Делата говорат другар, не сакам да искажувам иронија околу темава- сепак се работи за љубов. Го кажувам мојот став и моето лично искуство. Секако дека тие особи можат и после мене да сакаат, како што сум сакал и јас, ама постоело хемија мегу нас барем додека траело. Сме се сакале сме ја почитувале нашата врска и секогаш по убаво ке ја паметиме освен со 2,тие сум сигурен дека ме мразат и никогаш нема да ми опростат.