Маја што беше на породилно лани?Кој и да секако е боље од таа.Ај некој нека ми каже нешто за Јосип - англиски. Он ни е сега зашо Маја си отиде...
Таа е,во прва ја фатив само во прво полугодие или тромесечие не се сеќавам.Не беше нешто строга али кај многу има оставено лош впечаток.Многу лошо испрашува знам само.Т
Отиде Чyшкова во пензија уште пред 3 години, ми предаваше мене само една година. Пиздеше коа ќе и го спомневме Боки 13Josip jas licno go znam i super e tipot, pofer zdravje jas sum malku od "postarite" generacii 95/96 i valjda mnogu e promeneto dosega.ne sum bil tamu moze edno dobri 10 godini.
Najlosa od moe vreme bese kalajgjikata(hemija) a be katilj zena, se onesevestuvaa deca na tabla, ali generalno top bea site, posebno klasnata moja(OGROMEN POZDRAV) elena po latinski (jas bev jazicna) ruza matematika togas dojde bese nova i izgleda mutavo ali e fer zena u sekoj slucaj, tome logika bese eden frik koga go lapase penkaloto vo usta i so toa negovoto te/ne te boze hahahah , generalno super skolo i sekogas ke mi ostane vo srcevo.
Цук, таа поодамна отишла у пензијаCuskova e tip na zena koja ke ja sakas i kako majka i kako komsika i kako obicna poznanicka na ulica) a kalajgjieva ziva li e))?
fala na infсменоводител е..
Кој општествен а или б?a koi profesori predavaat vo opstestven smer otprilika?