Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
што прочитав една шпекулација сега од никаде.. Берлускони планирал голема промена на тренерската позиција, Алегри да си оди...а да биде тренер.... Guess Who !? :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
pa kako sakash da ni se pogodi igrach, koga za site tie igrachi shto gi zemavme izminatite 2-3 godini, 2 milioni dali se samo istrosheni.
taka ti e koga se zimaat igrachi kako taiwo, didac...
i emanulson ne go bivashe u ajax lev bek, ne pa u milan!
Таиво у Марсеј си беше ѕверка! Да имаше он уште од договорот и да платевмо ние едно 10 милиони за него мислиш поубоо дан изиграше? Нема врска тоа што земамо слободни трансфери... се е тоа до играчот, ако неможе он да се прилагоди он у поголем тим значи до него е, нека се врати слободно назад... A за Дидач и таквите млади играчи што ги земамо и што не им се пружа шанса искрено ми е жал, зошто воопшто тогаш ги земаат o_O
--- надополнето: 13 декември 2011 во 18:27 ---
31 година има тој Артур Мораес и другиот месец ќе прај 32.
Епа сега видете дали ни треба.
Таиво и Антонини се помлади од него, што фајде? :icon_lol:
Не е секогаш све у годините!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јас колку што сум ја прател Рома го немав забелажано овој да им бране а пишува дека бранел 3 години.Така да ако таму не фатил место што мајка бара кај нас :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
А
што прочитав една шпекулација сега од никаде.. Берлускони планирал голема промена на тренерската позиција, Алегри да си оди...а да биде тренер.... Guess Who !? :D

Аха сигурно...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Па Рома тогај го имаше Дони овај е спал на клупата а гледам за Бенфика е стандарден и оваа сезона имат 10 примени голови :cautious: a со Брага минатата сезона 33 примени голови од 18 натпревари :vozbud:
Изгледа и оставил впечаток од играта во ЛШ оваа сезона :icon_mrgr:
--- надополнето: 13 декември 2011 во 18:52 ---
Ново име на листата не желби Хуан Хесус, желба е и на комшиите и на википедиа ставиле Current club Internazionale :pos: :tapp:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Галијани - We’ll wait for Tevez until the last hour of the transfer window unless he signs for another club before then. We have up until 18:59 on January 31 to close the deal. There is no chance that Pato can leave. If Tevez signs then it will be because Cassano has had the problem that we all know about. Pato, Robinho and Zlatan Ibrahimovic are untouchable.

Интересна ситуација, а скоро убеден сум дека еден од Пато или Робињо ќе лета(од наредна сезона) ако Тевез дојде.
овие двете дрва, а посебно второто, кога мене некој би ме прашал, нека летаат одма!

какви напаѓачи имал милан, сега дојде време пато да биде воздигнуван до небо! ц ц ц :unsure:

Таиво у Марсеј си беше ѕверка! Да имаше он уште од договорот и да платевмо ние едно 10 милиони за него мислиш поубоо дан изиграше? Нема врска тоа што земамо слободни трансфери... се е тоа до играчот, ако неможе он да се прилагоди он у поголем тим значи до него е, нека се врати слободно назад... A за Дидач и таквите млади играчи што ги земамо и што не им се пружа шанса искрено ми е жал, зошто воопшто тогаш ги земаат o_O
--- надополнето: 13 декември 2011 во 18:27 ---

абе ѕвер у пичку матер... небаре ешли кол го гледаш или евра (и двајцата у најбољи времиња)... да не беа тие головите со 100 km/h, куров ѕверка...

добро голманче ми изгледа вака артур, а и го имам гледано некој пат.. од амелиа нема шанси да не е подобар :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
овие двете дрва, а посебно второто, кога мене некој би ме прашал, нека летаат одма!

какви напаѓачи имал милан, сега дојде време пато да биде воздигнуван до небо! ц ц ц :unsure:

абе ѕвер у пичку матер... небаре ешли кол го гледаш или евра (и двајцата у најбољи времиња)... да не беа тие головите со 100 km/h, куров ѕверка...

добро голманче ми изгледа вака артур, а и го имам гледано некој пат.. од амелиа нема шанси да не е подобар :)
Амаан АААМАААННН доста само глупости лупаш по темава.....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Муабето ми беше дека се бара замена за Абијати која ќе го замени добри 6-7 сезони, а овај е само 4 години помлад од Абијати.
Младо голманче треба :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Муабето ми беше дека се бара замена за Абијати која ќе го замени добри 6-7 сезони, а овај е само 4 години помлад од Абијати.
Младо голманче треба :D

<3 <3

За овој и Пато би го дал, глава за глава !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
31 година има тој Артур Мораес и другиот месец ќе прај 32.
Епа сега видете дали ни треба.
За голман тоа е како 25 да има :) ВДС знаеш на колку дојде во Манчестер?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Незадоволниот Таиво ќе добие шанса со Сиена па да видеме шо ќе покаже, можно е враќање на Абијати и Ночерино.
Тино Коста од Валенсија ново име за средината :rolleyes: :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom