Економски факултет (reloaded)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Нема да може да ја најде така групата, треба некој пријател што е член во групата да те додаде.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Koлеги ние вонредните нетреба да земаме потписи...така?:D

Член од
24 декември 2010
Мислења
66
Поени од реакции
13
Колеги дали е точно дека Гоце Петрески-Економски раст и развој пуштил повеќе списоци до сега и ако не нема на 50% од нив нема да можеме да земеме потпис?

Член од
2 ноември 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
Колеги знаете ли дали ќе дава Основи на економија потписи и во четврток ако денес не сме земале?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Колеги знаете ли дали ќе дава Основи на економија потписи и во четврток ако денес не сме земале?
Па Владимир досеа немат давано потпис, рече четврток на сите ќе ни даел.....

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Колеги, дали за втор колоквиум по Банкарство од 4та глава треба да се учат - Форфетинг, Факторинг, Лизинг, Акцептирање и авалирање и од стр.409. Дополнителни форми на пресметковни плаќања? - затоа што не се спомнати во презентацијата, а асистентката на Зефир вели дека се треба да се учи од книгата и дека се е наведено и во презентацијата, а овие поднаслови фалат!?! Ајде од вие што сте редовни прашајте па пишете!

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Менаџмент денес давал потписи,јас не бев,а се запишав на списокот кога го пушти.Да одам утре ке ми даде ли потпис? :)

Член од
13 декември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Молам за помош околу испитот по Финансиски менаџмент...Што да се учи,колку се точни одговори и сл...Било каков совет е добредојден...

Има ли некој толку добар кој би ме внел во групата на ФБ?

П.С. Вонреден студент сум и немам баш многу познаници на факултетов....фала ви.

Член од
20 септември 2011
Мислења
32
Поени од реакции
31
Менаџмент денес давал потписи,јас не бев,а се запишав на списокот кога го пушти.Да одам утре ке ми даде ли потпис? :)
Даваше потписи ама само на 90 души што беа потпишани на еден од списоците пошто толку имаше време,за тие од другите листови рече дека утре ќе дава потписи а тие што ги имало на листот што денеска го читаше ако денеска не се присутни да не му се појавуваат по потпис :eek:

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Ако не те прочитал денес, оди... П.С. денес го читаше списокот што беше пуштен од споредниот влез, првиот список. :)

Член од
2 ноември 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
Едно глупо прашање :D Како се вика професорот по Трговско право? хаха не сум била воопшто а во пријавата треба да пишам име на професор :D

Kajgana Shop

На врв Bottom