pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 2.229
Moжеме да се надеваме на поени есеј кај Градишки и Михајлова или послабо?
системот не функционира правилно, и многу други имаат проблем со тоаКолеги само мене зафркава присуството на часот коа проверувам на страната на правен или има уше некој? пошо на сите часови само на 3-4 предавања пишува дека сум бил а на скоро сите имам отидено
Има соопштение на страницата дека ќе биде 12 недела, но имаш право и на поправен, така е за сите предмети. Кажи стварно се полага како колоквиуми или како испит? И зошто пишува на силабусот дека испитот ќе се спроведува усно? Некоја новина?Кога ќе биде есејот стварно право 12та недела или после испитот ???
Како испит се полага. Усно ќе полагаат бруцошитеИма соопштение на страницата дека ќе биде 12 недела, но имаш право и на поправен, така е за сите предмети. Кажи стварно се полага како колоквиуми или како испит? И зошто пишува на силабусот дека испитот ќе се спроведува усно? Некоја новина?
Бруцошите полагаат усно , иначе се полага како испит , ама можеш и во колоквиумска и во испитна да го полагаш, ако си запишан редовно , ако си вонредно само во испитна .Како испит се полага. Усно ќе полагаат бруцошите
http://www.pf.ukim.edu.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=299Колеги, дали некој има презентации по економина за прв семестар т.е прва година, оваа година професорите не ги даваат ама порано ги давале, дали некој ги има ако ги има ке може ли да ми ги прати
И јас дојдов до инфо дека Родна испрашувала за дополнителни бодови, пуштила срцеБруцошите полагаат усно , иначе се полага како испит , ама можеш и во колоквиумска и во испитна да го полагаш, ако си запишан редовно , ако си вонредно само во испитна .
--- надополнето: 19 декември 2011 во 22:23 ---
А ќе има ли испрашување за активност по стварно право , знае ли некој што бил на предавањата ??
Интересно, во секој случај усно е боље бар за менеКако испит се полага. Усно ќе полагаат бруцошите
http://www.pf.ukim.edu.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=299
Само прашај дали е тој, да не има нова книга искочено па и нов силабус
--- надополнето: 20 декември 2011 во 00:08 ---
Ne , ne ovo e isto to , da ne imas slajdovi? Ako imas ke mi spasis