Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
А зошто кога сте во малку посериозна врска со дечко се препуштате на конфорот и сигурноста и свесно ја убивате страста која била на почетокот од врската и редовно почнувате да губите интерес за сексот, па кога не ви се сака постојано нешто ве боли глава, не сте расположени или имате добиено?
Кого ќе лажете бре, а што мислите дека ние мушките сме глупи и мислите дека не водиме евиденција на календарот од мобилниот кога вие жените треба да добиете?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
А зошто кога сте во малку посериозна врска со дечко се препуштате на конфорот и сигурноста и свесно ја убивате страста која била на почетокот од врската и редовно почнувате да губите интерес за сексот, па кога не ви се сака постојано нешто ве боли глава, не сте расположени или имате добиено?
Кого ќе лажете бре, а што мислите дека ние мушките сме глупи и мислите дека не водиме евиденција на календарот од мобилниот кога вие жените треба да добиете?
Најчесто се појавува сомнеж и страв да не бидат сексуално искористувани (поради фактот дека некои машки сакаат врска заради редовен и секс без мака да го добиеш-тоа само во врска го имаш) Поради тој сомнеж кој се јавува ве одбиваат ! И да најчесто лажат или дека неможе да остане кај тебе дома ..или неможам кај тебе ај да идеме на кафе(све ќе направи само да не се деси ситуација за секс) или ќе ти донесе другарка НАМЕРНО итн...вие најдобро си знаате за женските начини на одбегнување;):)

Можно е и да избледела љубовта и станала НАВИКА ! И можно е и да е во врската поради сигурност а не поради љубов! (има и многу такви случаеви само за да не биде САМА е во врска) А и самите знаете ако некоја ве сака посакува нема од врат да ја симнете:icon_lol:

Значи преиспитај дали е заљубена сеуште или е поради навика и сигурност со тебе, а ако е заљубена има нешто што и смета...Можеби не и се допаѓа сексот со тебе! Не ретко машките незнаат да истретираат девојка во сексуална и сензуална смисла! Не се сите мажи добри и не сите знаат како да и удоволат! Можеби и тоа е проблемот не ја палиш и нема желба....:)

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Најчесто се појавува сомнеж и страв да не бидат сексуално искористувани (поради фактот дека некои машки сакаат врска заради редовен и секс без мака да го добиеш-тоа само во врска го имаш)
Да знаеш дека си во право и стварно ме замисли, зашто на почетокот од врската машкото премногу се труди да и удоволи и да ја освојува одново со идење по нејзин ќеиф и затоа си добива толку многу секс, а кога машкото ќе почне да мисли дека ќе добие секс кога ќе му се посака само зашто е во врска малку подолго време, тогаш не го добива . . .

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Да знаеш дека си во право и стварно ме замисли, зашто на почетокот од врската машкото премногу се труди да и удоволи и да ја освојува одново со идење по нејзин ќеиф и затоа си добива толку многу секс, а кога машкото ќе почне да мисли дека ќе добие секс кога ќе му се посака само зашто е во врска малку подолго време, тогаш не го добива . . .
Е браво! Видиш како знаеш.Девојките сакаат да се осетат ПОСАКУВАНИ од дечкото и да стварно се потрудат да покажат дека ја посакуваат...Е тогаш ќе се опушти во сексот ..Сакаат внимание да ..и да се галат, пазат да се направи атмосфера дека се посакувани многу;)
А ако примети дека сакаш само себе да се задоволиш сексуално а не неа..онда си наебал нема никад да добиеш секс!:icon_mrgr: Цел месец ке има добиено!!! :D хаха;)

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Е браво! Видиш како знаеш.Девојките сакаат да се осетат ПОСАКУВАНИ од дечкото и да стварно се потрудат да покажат дека ја посакуваат...Е тогаш ќе се опушти во сексот ..Сакаат внимание да ..и да се галат, пазат да се направи атмосфера дека се посакувани многу;)
А ако примети дека сакаш само себе да се задоволиш сексуално а не неа..онда си наебал нема никад да добиеш секс!:icon_mrgr: Цел месец ке има добиено!!! :D хаха;)
Тоа е затоа што Вие жените увек го мешате сексот со емоции, а штом сум во врска со неа не значи дека стално мора да водиме љубов . . . Некогаш сакам да ја исплескам онака курвински без емоции, да ја растурам :) и она да одлепи тотално, чисто колку да евоцирам страст. И ако ми е девојка нема врска тоа, ние и понатаму ќе си водиме љубов :icon_mrgr:. Мора ли да ги мешаме стално тие емоции?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Тоа е затоа што Вие жените увек го мешате сексот со емоции, а штом сум во врска со неа не значи дека стално мора да водиме љубов
Епа тоа не иде никако во главата кај женскиот мозок, секс без емоции не е во наш интерес;) Ние неможеме другачие, едино ако е во прашање некоја нимфоманка или со низок морал девојка, е онда може без емоции.......

П

Пепси_

Гостин
Како да ви се пристапи и да ви се понуде културно и дискретно секс,и дали би прифатиле доколку и вам ви се сака или ќе глумите лудило ради его буст ?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Како да ви се пристапи и да ви се понуде културно и дискретно секс,и дали би прифатиле доколку и вам ви се сака или ќе глумите лудило ради его буст ?
Као прво ЗА СЕКС НЕ СЕ ПРАШУВА !! Тоа се дешава ако има подлога за тоа......Како би изгледало тоа прашување..Е мала ајде да се бапнеме кај мене у стан!!!????? Знаеш која ке прифати - КУРВА! А фини и нормални девојки одма ќе им го видиш грбот сместа ќе ги снема! И можно е и некоја да почне да те вреѓа пошто си и понудил непристоен предлог и ќе ти се дере у фаца! :icon_lol: А може и шлаканица да добиеш;):D
Глупо е прашањето....Пошто ако си со девојка во врска само по себе ќе си дојде тоа ...нема што да прашуваш;)
А на непознати пишав погоре што те чека:):D

п.с. Темава треба да се вика Машките прашуваат а Мила Мина одговара;) Пошто девојкиве ги снема чим спомнавте секс;):icon_mrgr::icon_lol:

П

Пепси_

Гостин
Као прво ЗА СЕКС НЕ СЕ ПРАШУВА !! Тоа се дешава ако има подлога за тоа......Како би изгледало тоа прашување..Е мала ајде да се бапнеме кај мене у стан!!!????? Знаеш која ке прифати - КУРВА! А фини и нормални девојки одма ќе им го видиш грбот сместа ќе ги снема! И можно е и некоја да почне да те вреѓа пошто си и понудил непристоен предлог и ќе ти се дере у фаца! :icon_lol: А може и шлаканица да добиеш;):D
Глупо е прашањето....Пошто ако си со девојка во врска само по себе ќе си дојде тоа ...нема што да прашуваш;)
А на непознати пишав погоре што те чека:):D

п.с. Темава треба да се вика Машките прашуваат а Мила Мина одговара;) Пошто девојкиве ги снема чим спомнавте секс;):icon_mrgr::icon_lol:
Значи ако му се секса на човек у македонија треба прво да "бара" женска,а потоа да чека 1-2 години да и се присака на неа па да сеска. Ау

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Значи ако му се секса на човек у македонија треба прво да "бара" женска,а потоа да чека 1-2 години да и се присака на неа па да сеска. Ау
Така некако :icon_mrgr: Али сеа можеш да имаш односи со девојка после 4-ти месец...Сега се намали границата не е 1-2 години веќе ! Али ризик е може и ќе те откачи после 4-ти месец пред да имаш односи со неа;)

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Така некако :icon_mrgr: Али сеа можеш да имаш односи со девојка после 4-ти месец...Сега се намали границата не е 1-2 години веќе ! Али ризик е може и ќе те откачи после 4-ти месец пред да имаш односи со неа;)
Не знам за другите ама јас сум прилично нападен, агресивен и брутален и запнувам уште на почетокот кај девојка и секс добивам најкасно после недела дена откога ќе се фатиме ама најќесто и после второто излагање;)

la mujer perfecta

María Eva Duarte de Perón
Член од
5 октомври 2011
Мислења
87
Поени од реакции
55
Не знам за другите ама јас сум прилично нападен, агресивен и брутален и запнувам уште на почетокот кај девојка и секс добивам најкасно после недела дена откога ќе се фатиме ама најќесто и после второто излагање;)
this is not true :D

Kajgana Shop

На врв Bottom