nescafe
за освестување
- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 604
- Поени од реакции
- 277
Не сме се виделе, јас отидов во јануар за дубаи, 28 дена останав во дубаи во фебруар бев во каф во саут парк а потоа во линдзи.da da dyncorp.vo dubai dojdov 24 dekemvri 2010,potpisav,na 30 letav za kaf,u south park bev do 8 januari,posle Nathan Smith,do den denes,vo bravo si nes kafe za tie za prakaat,decki ne prakaat oni ,ajde vaka sea:znaci oni znaat kako ide apliciranje i vi apliciraat ,vi pravat mail i sledat i ve vikaat, i polse kao ajde ja ti zavrsiv rabota demek edna plata davas,toa e za dyncorp,za fluor i jas slusnav za edna plata ali toa se zatvoreni krugovi taka da vie som ste na forum razbirate rabota so pc ne bi vi trebalo da prestavuva problem obicna aplikacija za rabota
Поздрави ги дечките во Laundry, Нермин од босна, Вања обавезно неа немој да ја заборавиш у никој случај и и уште еден од Мк постар човек му го заборавив името као му беше, али пренеси им поздрав од Јовица од фоб линдзи, ме знаат они.
--- надополнето: Dec 11, 2011 4:26 PM ---
Ова е за сите оние на кои им треба помош колу оформување на CV т.е резиме, повелете и видете како треба тоа да изгледа преку страниве:
www.ceevee.com
www.jas.mk