Како до работа во Афганистан?

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
da da dyncorp.vo dubai dojdov 24 dekemvri 2010,potpisav,na 30 letav za kaf,u south park bev do 8 januari,posle Nathan Smith,do den denes,vo bravo si nes kafe za tie za prakaat,decki ne prakaat oni ,ajde vaka sea:znaci oni znaat kako ide apliciranje i vi apliciraat ,vi pravat mail i sledat i ve vikaat, i polse kao ajde ja ti zavrsiv rabota demek edna plata davas,toa e za dyncorp,za fluor i jas slusnav za edna plata ali toa se zatvoreni krugovi taka da vie som ste na forum razbirate rabota so pc ne bi vi trebalo da prestavuva problem obicna aplikacija za rabota
Не сме се виделе, јас отидов во јануар за дубаи, 28 дена останав во дубаи во фебруар бев во каф во саут парк а потоа во линдзи.
Поздрави ги дечките во Laundry, Нермин од босна, Вања обавезно неа немој да ја заборавиш у никој случај и и уште еден од Мк постар човек му го заборавив името као му беше, али пренеси им поздрав од Јовица од фоб линдзи, ме знаат они.
--- надополнето: Dec 11, 2011 4:26 PM ---
Ова е за сите оние на кои им треба помош колу оформување на CV т.е резиме, повелете и видете како треба тоа да изгледа преку страниве:
www.ceevee.com
www.jas.mk

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.725
Поени од реакции
1.130
Најчесто тие Македонци што заминуваат работат во базите на америте или !??! може појаснување

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Најчесто тие Македонци што заминуваат работат во базите на америте или !??! може појаснување
На Америте , на Французи,Џерманци,Италијани.. зависи у каква база со каква војска..ама највеќе се Амери .

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Само во Македонија може работно место во небезбедна земја , каде има радијација да се прогласи за добро работно место, па уште и плата една требало да се даде за да одиш. Оф Исусе што сме ти згрешиле толку не ми е јасно.

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
Само во Македонија може работно место во небезбедна земја , каде има радијација да се прогласи за добро работно место, па уште и плата една требало да се даде за да одиш. Оф Исусе што сме ти згрешиле толку не ми е јасно.

па во Македонија многу повеќе плати дадов од една за да се запослам еве ти пример, не само јас и многууууууу други
цела година работев за туѓ џеб за да можам да решам животно прашање
и друго со завршен Економски факултет, одлично познавање на Англиски и Француски, компјутери ама ако не најдов длабоки врски кои уште подлабоко наплаќаат никој нејќеше да ме прими. Замисли конкурирам и одбиена заради прекфалификации-) овде многу работи да не се жални би биле смешни

Член од
29 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
5
28000$ na godisno nivo,ima 15 plateni i 15 neplateni ,mozes dva -tri pati da ides doma ama oni samo ednas ti plakaat karta,kartata e okolu 500evra,dali se isplati pa ne znam zavisi so sakas da prais so parite
--- надополнето: Dec 11, 2011 1:30 PM ---
FOB-forward operation base,na naski voena baza
znaci ti rabotis za 2150$ mesecno znaci tri pati da odis na odmor po 10 dena od koi dva dena ti se vo pat 8 dena ce bides so tvoite bliski i 1000 evra za karta bidejki ti trebaat dve karti a prvata oni ti ja kupuvaat.nekade ce iskoci 2000$ mesecno i ve gagjaat non stop so raketi a se nadevam i tvojara baza polna so srapneli po koi gazis................neznam prijatel kolku e bezbedno i za tie pari ali aj so sreca nekati e i pozdrav.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
Не сме се виделе, јас отидов во јануар за дубаи, 28 дена останав во дубаи во фебруар бев во каф во саут парк а потоа во линдзи.
Поздрави ги дечките во Laundry, Нермин од босна, Вања обавезно неа немој да ја заборавиш у никој случај и и уште еден од Мк постар човек му го заборавив името као му беше, али пренеси им поздрав од Јовица од фоб линдзи, ме знаат они.
--- надополнето: 11 декември 2011 во 17:26 ---
Ова е за сите оние на кои им треба помош колу оформување на CV т.е резиме, повелете и видете како треба тоа да изгледа преку страниве:
www.ceevee.com
www.jas.mk

nermin si otide,vanja e uste ovde ,a stariot covek e baze ,e taka a ti inaku sigurno si go zapoznal vanco raboti vo peralna vo lindzi,inaku sea baze ke si ide na 15 januari mu zavrsuva ,vanja ke ostane use nekoe vreme,i toa ajde pozdrav
--- надополнето: 12 декември 2011 во 05:46 ---
znaci ti rabotis za 2150$ mesecno znaci tri pati da odis na odmor po 10 dena od koi dva dena ti se vo pat 8 dena ce bides so tvoite bliski i 1000 evra za karta bidejki ti trebaat dve karti a prvata oni ti ja kupuvaat.nekade ce iskoci 2000$ mesecno i ve gagjaat non stop so raketi a se nadevam i tvojara baza polna so srapneli po koi gazis................neznam prijatel kolku e bezbedno i za tie pari ali aj so sreca nekati e i pozdrav.

vidi parite ne se losi,jas bev ednas na odmor,sea mi zavrsuva dogovorot za nekoj den i ne prodolzuvam,koga ke se vratam ako mi tekne ke apliciram pa,sega e polesno ,iskustvo i slicno ,taka da toa e toa.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
5
dobr
nermin si otide,vanja e uste ovde ,a stariot covek e baze ,e taka a ti inaku sigurno si go zapoznal vanco raboti vo peralna vo lindzi,inaku sea baze ke si ide na 15 januari mu zavrsuva ,vanja ke ostane use nekoe vreme,i toa ajde pozdrav

vidi parite ne se losi,jas bev ednas na odmor,sea mi zavrsuva dogovorot za nekoj den i ne prodolzuvam,koga ke se vratam ako mi tekne ke apliciram pa,sega e polesno ,iskustvo i slicno ,taka da toa e toa.
a primer da otides u afganistan na mali pari mozeli nekoj da ti pomogne da ja smenis pozicijata mislam nekoja so povece pari pozicija imali

Член од
12 декември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1

Kelaviot-Bas bi te zamolil ako moze da mi pomognes jas sum intelektualec imam doktorat po finansii no Makedonija i se e vozmozno ,bi te zamolil ako moze da mi objasnis malklu Poveke za vo Avganistan kako slusna .t.s kako zavrsi ti tamu ?! dali otide sam ili bbevte kako nekoja grupa ?!, jas sakam da zaminam od ovde no nekako nemam hrabrost pa iskreno bi te zamolil da mi kazes za ova (se nadevam nema da me izlazes).
--- надополнето: 12 декември 2011 во 07:08 ---

Kelaviot-Bas bi te zamolil ako moze da mi pomognes jas sum intelektualec imam doktorat po finansii no Makedonija i se e vozmozno ,bi te zamolil ako moze da mi objasnis malklu Poveke za vo Avganistan kako slusna .t.s kako zavrsi ti tamu ?! dali otide sam ili bbevte kako nekoja grupa ?!, jas sakam da zaminam od ovde no nekako nemam hrabrost pa iskreno bi te zamolil da mi kazes za ova (se nadevam nema da me izlazes).

kelaviot

Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
dobr

a primer da otides u afganistan na mali pari mozeli nekoj da ti pomogne da ja smenis pozicijata mislam nekoja so povece pari pozicija imali

abe moze ama eve primer samo 10-15 posto od nas smenija,jas ne uspev,problemot e kako da kazam edna generacija od juli2010 do fevruari 2011 potpisavme azijski dogovori-dogovori za zemji od tret svet,demek fdaj stodas ama ete ne uspeavme site,sega veke ne e taka,vo skopje se nudat podobri pari od 26000$ pa do 46000$,26000 zimaat samo labor(opst rabotnik,se drugoto e od 38000 do 46000.

Член од
12 декември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1
abe moze ama eve primer samo 10-15 posto od nas smenija,jas ne uspev,problemot e kako da kazam edna generacija od juli2010 do fevruari 2011 potpisavme azijski dogovori-dogovori za zemji od tret svet,demek fdaj stodas ama ete ne uspeavme site,sega veke ne e taka,vo skopje se nudat podobri pari od 26000$ pa do 46000$,26000 zimaat samo labor(opst rabotnik,se drugoto e od 38000 do 46000.

Kelaviot - Pak jas :) na primer sto bi mozezel jas da rabotam so finansi doktorat ima li dobri pozicii i dali se dobro plateni i ne mi odgovori sam li otide ili otidovte grupa !>

Член од
29 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
5
jas imam nekoi prijateli ali zaboraviv u koja firma ali mislam u toa tvojata se gjokica i zoran rabotat nesto dozvoli davale taka nesto procesirale lugje dali gi poznavas i mozat li tie nesto da mi pomognat malku mi e glupo da gi prasam

kelaviot

Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
da gi znam mene zoran mi e kao pretposrtaven ,on e vo kaf ,taa e glavna baza,moze da ti pomognat koga ke dojdes da te pratat vo dobra baza

kelaviot

Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
Kelaviot - Pak jas :) na primer sto bi mozezel jas da rabotam so finansi doktorat ima li dobri pozicii i dali se dobro plateni i ne mi odgovori sam li otide ili otidovte grupa !>

otidovme kako grupa zaedno po pat,inaku se si ide so aplikacii,si apliciras ti vikaat na intervju,ova ne e kao preku preduzimac i ajde ideme ideme za Avganistan ,u Dubai imas pregledi kao americki vojnik, ,za tebe bi trebalo da ima,ne znam bas sto ali ke ima
--- надополнето: 12 декември 2011 во 09:36 ---
abe ne si normalen ,ne znam koga ke idam ,mislam na 20 ,aj zavrsi mi za u dubai ,na 22 ke bidam

Kajgana Shop

На врв Bottom