Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Сосема си
Значи нив им требаат 5 шанси за да дадат 3 гола, нас ке ни требаат 15 шанси за да дадеме 3 гола.Тоа е одлика на голем тим. Е 15 шанси не се ствараат така лесно против нив, заклучок искористи ги укажаните шанси ако сакаш да победиш. Ова не се случува прв пат. И суперкупот беше иста приказна. Два пати шутнаа во Мадрид, 2 гола дадоа. Ние се истуривме од шанси, за џабе.

Сосема си во право, само што во СуперКупот(а и во претходните 3 други натпревари против Барса) бар односов во играта беше многу подруг.
Многу поголема организациона дисцилина и залагање имаше.

Неискористувањето на своите шанси е сосема исто во сите овие натпревари.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:37 PM ---
Нели е најдобар Роналдо, да ви ја ебе мајката на сите што се палите на него .!.
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:38 PM ---
ДА ДАЕ ГОСПОД РОНАЛДО ЅВЕРОТ ДА УМРЕ
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:40 PM ---
РОНАЛДО ПИЧКААААААААААААА ДАЈ БОЖЕ ДА УМРЕШ///АКО ИМ НОСИШ РАДОСТ НА ПИЧКИТЕ ОД РЕАЛ ШТО СЕ ПАЛАТ НА ТЕБЕ, ДА ДАЕ ГОСПОД ДА ГИ ЕБЕШ СИТЕ НИВ У ОВОЈ ФАН КЛУБ...
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:41 PM ---
ПИЧКИИИИИИИИИИИИИИ БЕНЗЕМА Е ЦАР А НЕ ПЕДЕРОТ РОНАЛДО, СВЕ ДА МУ ЕБАМ!!!
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:49 PM ---
НЕЛИ Е ЅВЕР РОНАЛДО ЗА ДА ПРЕДОНЕСЕ НЕШТО ЗА ТИМОТ...РОНАЛДО Е ПИЧКА, ПЕДЕР...ОН КРИС МИСС!!! КУРВА!!!
Ти момче, дефинитивно не си у ред.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Не сте ми јасни сите што пишувате постови против тимот.
Луѓе ние сеуште сме на врвот на табелата. Да беше Барса во ваква ситуација, ќе ги видевте нејзините навивачи како летаат во облаци што се први. Така да, ГЛАВАТА ГОРЕ и не се предаваме. Има уште многу да се игра. Еден натпревар не е мерило на силата и неможе да биде. Вчера не беше наша вечер и не не посака среќата. Не дека Барса играше нешто којзнае колку добро. Едвај просечни беа, во прво колку грешки и непрецизни додавања имаа, ама имаа среќа да го дадат тој вториот несреќен гол и тоа многу лошо влијаеше на самодовербата на нашите.
Така да, никако жалење ни кукање. Главата горе и одиме да ја освоиме Ла лига.
Хала Мадрид!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.883
Поени од реакции
30.801
Наредна утакмица мора да се победи. Ако не ја добиеме Севиља која губеше од послаби тимови стварно ќе треба по една воспитна да им се удри.

A

apidrone

Гостин
Не сте ми јасни сите што пишувате постови против тимот.
Луѓе ние сеуште сме на врвот на табелата. Да беше Барса во ваква ситуација, ќе ги видевте нејзините навивачи како летаат во облаци што се први. Така да, ГЛАВАТА ГОРЕ и не се предаваме. Има уште многу да се игра. Еден натпревар не е мерило на силата и неможе да биде. Вчера не беше наша вечер и не не посака среќата. Не дека Барса играше нешто којзнае колку добро. Едвај просечни беа, во прво колку грешки и непрецизни додавања имаа, ама имаа среќа да го дадат тој вториот несреќен гол и тоа многу лошо влијаеше на самодовербата на нашите.
Така да, никако жалење ни кукање. Главата горе и одиме да ја освоиме Ла лига.
Хала Мадрид!
Не знаеш што е проблемот? Тоа што сите се палат, се дигаат пред утакмица, ќе ги згазиме, ова ќе им направиме, она ќе им направиме (ова не важи само за фан клубов, општо и во Мадрид е катастрофа моментално), и се ствара ненормален притисок врз играчите. Друго, сите очекуваат од Роналдо да го реши мечот... Па јас се кладам у што било дека Меси у било која друга екипа не би се составил со топката, затоа што тука има фантастични соиграчи кои играат за него, а и тој за нив. Трето, сите после неуспех се најпаметни, одма кажуваат со каква тактика/формација/состав сме требале да играме... Ајде, ќе ги избркаме и Роналдо и Мурињо.. после?

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
... Ајде, ќе ги избркаме и Роналдо и Мурињо.. после?
После ќе бидат големи гомнари што заминале од клубот. Ќе има приказни како тоа биле алчни за пари, како тоа не го сакале фудбалот од срце, како тоа им било најголемата грешка што заминале од Мадрид итн...
Ќе остане во спомените дека Роналдо ги скрши инвидуалните постигнувања во клубот, Мурињо се надмина себе си и рекордите на постигнати бодови и голови во клубот ... и секако сеќавањата на тоа како сме губеле од ривалот и едната единствена и за мене многу слатка победа во купот

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Е баш тоа го мислам и ја цело време. Ги уништи притисокот, а тој притисок им го ствараме баш ние навивачите и медиумите со глупите споредби, статистики и натписи дека Реал мора да победи за да докаже дека е подобар од Барса. Како па да не. Ла лига не се освојува на Ел класико. Да беше така другите натпревари немаше ни да се играат. Што ако ја победиме Барса, а кикснуваме на Гетафе, Малага и други тимови?
Оваа година сме во добра позиција, да и со изгубено Ел Класико имаме позитива, така да не гледам причина за такво плукање. Убаво ќе беше да победевме, ама не беше наша вечер. А тоа што изгубивме, не ги брише досегашните 15 победи во низа, првото место во група со ниедна изгубена утакмица, ниту пак не прави послаби од Барса.

B

Beck's

Гостин
После синоќешниот натпревар по не знам кој пат може да заклучам дека во овој тим недостасува оној мадридски дух.
onoj duh sto go snema, posle prodavanjeto na Raul i Guti. Najsreken bev so ovie 2 prodazbi, kolku i da bea losi, ili pa potroseni na vremeto, sepak oni trebase da ostanat, drugo e koga imas Raul i Puyol u tim, drugo e koga imas igraci platenici

A

apidrone

Гостин
onoj duh sto go snema, posle prodavanjeto na Raul i Guti. Najsreken bev so ovie 2 prodazbi, kolku i da bea losi, ili pa potroseni na vremeto, sepak oni trebase da ostanat, drugo e koga imas Raul i Puyol u tim, drugo e koga imas igraci platenici
Кога не тепавте 1-0 (со голот на Златан), знам имавте играч помалце, Раул трчаше да изведе корнер!! Али не верувам дека е само до тоа, Интер без Италијанец во составот ве елиминираше.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ВамосРеаал доживеа "Нервни слом" :confused:
Поголем нервен слом од мене не веруем дека доживеал некој на форумов после вчерашната утакмица. Тоа е најмалку битно.
За да му посакаш на некого смрт, треба да си скроз забеган. Ја уште пред утакмицата неколку пута му реков да не лета у облаци, цело време го пратим како ова е времето на Реал и како без проблеми ќе смо ја тепале Барса. Епа нека си ги трпи нервните сломови сега, само нека не збори глупости :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Добро е, и ние овде напреднавме... Никој (сеуште) не се избаци со нова трансфер желба. :icon_lol:
А така а?
Го сакам В. Перси. Роналдо е дрво, исто и Бензема и Игуаин се тоа треба да се шитне. и Торес сакам да го купиме. и Керол:D

плус за Ван Перси искочи и шпекулација :D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Кои се знаците дека апокалипсата се наближува?
Паа на пример Реал нуди 75 милиони за Ван Перси,Педро Леон во првиот тим на Мадрид 12/13,Пепе вклучен во хуманитарна акција во Каталонија,да.

Kajgana Shop

На врв Bottom