Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
ja mu zvonev ednas toj ne mi se javi.............................ama mi rece deka ke se javi pak jas rekov aj ke ti se javam jas toj rece nikako jas ke te baram
--- надополнето: Dec 10, 2011 6:02 PM ---
toj e takov nesaka nisto da bide na smetka na zensko ni telefon ni iskacane nisto toa e super od negova strana ama ova sega ne e super se seknuvam(((((((((((((((((
Ај ти фино лепо него дај му една пауза... да одмори малце чоекот.. не се јавувај.. нека не те акаат по керамиди да мисли тој дека ти не можеш да живееш без него зш така ќе те ака уште недела дена се додека не се откажеш. Остави го .. не му се јавувај.. кога тој ќе се јави.. речи му.. извини душо моментално имам нешто работа ќе ти ѕвонам покасно.. (нема да му звониш покасно) ќе свати шо направил и он сам ќе се јави па тогаш дури и ќе се извини. А воа сеа шо ти го прави е тест... зависи од тебе дали ќе го поминеш или не..

п.с. се надевам не си звонела пак.. :confused:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
ja mu zvonev ednas toj ne mi se javi.............................ama mi rece deka ke se javi pak jas rekov aj ke ti se javam jas toj rece nikako jas ke te baram
--- надополнето: Dec 10, 2011 6:02 PM ---
toj e takov nesaka nisto da bide na smetka na zensko ni telefon ni iskacane nisto toa e super od negova strana ama ova sega ne e super se seknuvam(((((((((((((((((
Јас ќе ти се јавам,
ти ќе ми се јавиш
тој таа тоа ние вие тие.
Аман цуро остај све тоа, ако нејќе притисак, стварно нејќе. Остај го да дише. Ако го сакаш ќе најдеш начин да се адаптираш во ситуацијата. Ако го сакаш за себе - многу среќа ќе ти биде потребна.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.643
Поени од реакции
35.193
Први - исти дедо/баба
Втори - исти прадедо/баба
Трети - исти пра-прадедо/баба

(ја имав едно пра вишак, ти едно пра мањак :D)
хехехехе

Пра баба и и пра баба му = сестри
баба и и баба му =први братучетки
татко и и татко му = втори братучеди
таа и тој = трети братучеди

Што значи,,,исти ПРА баба/пра дедо:D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
хехехехе

Офтопик за баби и дедовци.

Морам да признаам дека препишав од тука пошо не сум толку уходан со фамилијарните дрва али ќе те оставам со табелава :)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
хехехехе

Ама ако прабаба и и прабаба му се сестри, значи немаат иста прабаба, туку прапрабаба (мајката на прабабите) :D

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
епа вака јас имам 20 години се започнува откако почнав да си пишувам со него на фб,и се засакавме но незнаевме дека сме 3 братучеди излеговме еднаш и се смувавме, потоа се скаравме 4 месеци тој не ми беше пишал...подоцна ми пиша да излеземе јас излегов со него.Утредента ми кажуваат дека сме рода..и тој знаеше и јас знаев ,но сепак се смувавме пак.Подоцна тој ми рече дека нема смисла најдобро е да прекинеме со ова.Јас два дена плакав. одеднаш ми се јави другарот негов и ми рече да се повратеме и јас се согласив ,излегувавме 2 недели.После некое време мојата мајка дознала за ова.И веднаш ми рече да прекинам секакви врски со него.Јас почнав да плачам.Ја молев мајка ми да ми дозволи,но таа ми велеше дека морам да сфатам дека сме рода.Јас му кажав на него и тој сфати,прекинавме.Поминаа само 5 дена откако завршив со него и многу ми е тешко.Неможам да се помирам дека го изгубив и тој ме сака ,и јас него.Но мајка ми не ми дозволува,јас можам да се скријам од неа ,но ке ме гризе совест,бидејки незнам дали е многу 3 братучеди.Јас сум опседната со него ми се иде да си го одзедам животот,ве молам помогнете ми многу го сакам и сакам да бидам со него...проблемот се моите родители,кажите ми ваше мислење како да постапам и дали 3 братучеди воопшто се сметаат за блиска роднини?

Сакам само да ти честитам 6 родендени, извини што закаснив :D

14.jpg

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.643
Поени од реакции
35.193
Конечно ги решивме бабите;) (y)
--- надополнето: Dec 11, 2011 12:44 AM ---
Офф леле кутра :tapp:, а ние тука се отепавме дури се разбравме кој се бабите, а кој жабите:vozbud:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
nema potreba od zamaranje .,.. navidum ., problem zezalica ama ne e taka ., i so zakon e zabraneto ., brakovi do treto koleno.,......plus zgora na toa tuka se zameshuva i genetikata ., koja nauchno dokazhuva ., deka postoi ., golema verojatnost., ne golema .tuku ogromna .,.., kaj potomstvoto da ima genetski malformacii ., i kombinacija na mutirani geni., bidejki do treto koleno rodninite seushte nosat ogromen procent na ist ili premnogu slichen genetski kod .,.,.. i problemite se od poveke medicinski prechki odkolku nekakvi moralni., .,

baraj si druga ljubov ., a chovekot zaboravi go., da si ima i toj sopstven zhivot......

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.873
Поени од реакции
23.270
до четврто колено колку што знам јас, но можеби и грешам.
ама има и предност , кога ќе прават свадба сватовите се дупло помалце:).
и она прашањето од кај сте од кај зетот или невестата. ами шознам од кај двата;).

Член од
23 мај 2005
Мислења
2
Поени од реакции
0
Абе не ја лажете , нека не се замара девојчето, од љубов нема фајда :D

Член од
15 јуни 2011
Мислења
62
Поени од реакции
14
Со бившиот подолго не контактираме ...не се имаме навредено ниту сме се скарале али не се поздравуваме а пред извесно време ја прашал другарка ми дали имам некого но и покрај тоа не ме побарал најверојатно затоа што јас ставив крај на врската според него за глупости ... сакав да побарам совет околу тоа како повторно да се зближам со него нема ли да биде смешно после толку време да го побарам да му пишам смс или како и да е да го прашам зошто не ме поздравува кога ќе се видиме :S

Kajgana Shop

На врв Bottom