Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Барса дава 2 у прво @ 8,5
Барса 2 & 2-3 @ 5,5
Oвие 2 сингл плус уште нешто од супер тип ќе најдам дали црвен картон прв, дали стрелец ќе видам...

То е другиот пат повеќе среќа за Охрид. :) Инаку за овај Нови Пазар ај шо ме зафркна и од 10 станав да ја уплатам. :oops:

Nancy - Ajaccio 1 @ 1.75
Gent - Beerchot 1 @ 1.40
Beira Mar - Porto 2 @ 1.40
Palermo - Cessena 1 @ 1.70

Ова го пуштив.

То е другиот пат повеќе среќа за Охрид. :) Инаку за овај Нови Пазар ај шо ме зафркна и од 10 станав да ја уплатам. :oops:

Браво за Охрид, сепак блиску беше (y)
Инаку добро е што станав дури во 13:00 инаку и Саутемптон и Нови Пазар и Охрид ќе ги пишев ..

овој викенд обложувалниците ќе ни го ебат мамето...:D
:pos: ја па во последен момент ја стави Саутемптон, ах 600 златен коеф си имаше викам ај сигурна е и неа ќе ја ставам и прва ме заеба за 18.500 :D

Еве на другото што чекам : Сњансеа - Фулхам НГ
Реал-Барса 1
Детроит-Винипег (хокеј) >5
Селтик 1
--- надополнето: Dec 10, 2011 2:49 PM ---
Еве на другото што чекам : Сњансеа - Фулхам НГ
Реал-Барса 1
Детроит-Винипег (хокеј) >5
Селтик 1

11 Oktomvri mamata da vi ja ebam vasa od 2:0 na 2:2 slepci edni.A i tie Napredok,arno vi napravija,pred 3 godini,vie gi vnesovte vo prva liga koga im ja pustivte vo prilep,a deneska igraat kako posledna da im e...Picki,ne znaete 2 minuti vodstvo od 2 razlika da docuvate,da odpadnete i nikogas da ne se vratitie prva liga!I vie i Napredok...Povejke na stadion za 11-ti,nema!

Играте глупи екипи како Нови Пазар не ми се верува сериозно, знаете дека сите тука се чкљ тимови.. малце пари и одма ќе ја наместат.
Инаку за вечер Реал - Барса 2:0 точен резултат ќе ја уплатам :D

Браво за Охрид, сепак блиску беше (y)
Инаку добро е што станав дури во 13:00 инаку и Саутемптон и Нови Пазар и Охрид ќе ги пишев ..
i-lold.jpg

:pos: ја па во последен момент ја стави Саутемптон, ах 600 златен коеф си имаше викам ај сигурна е и неа ќе ја ставам и прва ме заеба за 18.500 :D

јас станав порано да ја уплатам тетекс...али на крај и тетекс и метекс се виде..:D..

Благодарност до Спортлајф што ја блокираа Нови Пазар, уште Сандхаузен да ја блокираа ќе беше супер ама тоа е.

Брул - Волен гг&3+
Ливерпул - КПР 1&2-3
Твенте -1 хендикеп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom