Предлози за увезување интересни производи

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
ограничена серија тешко дека можеш да најдеш освен ако има негде некое заостанато ...
Милка со вкус на чили пеперка??

Сега гледам по продавниците се продава 3литарски ред бул. Исто така и кафе кола, производи до кој пред еден месец ги немав видено.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Кола со вкус на кафе. Газирано кафе.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
Оди на alibaba.com Таму имаш од пиле цицка, и дури разгледуваш што се нуди ке ти фати око за некој производ.

П

Пепси_

Гостин

Не сум забележал кај нас ваков чипс во вакво пакување иначе многу е вкусен (не мора да е оваа фирма) и е интересно што е вакво пакувањето за разлика од стандардните пакувања во ќесиња.

Член од
4 февруари 2011
Мислења
56
Поени од реакции
7

Не сум забележал кај нас ваков чипс во вакво пакување иначе многу е вкусен (не мора да е оваа фирма) и е интересно што е вакво пакувањето за разлика од стандардните пакувања во ќесиња.
.

Оваков чипс можеш да најдеш бар на сите бензински пумпи на Мак Петрол или лук оил не сум сигурен дали е од истата фирма,али пакувањето не е новитет.И кој не се бавел со дистрибуција чипсот е најтежок за пробивање,бидејки имаме чипсот Чипси и чипс Чачак кој се веќе традиција на нашиот пазар.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
хммм, не баш некој добар предлог , вистинскиот би бил ДА СЕ ПРОИЗВЕДУВА ОВДЕ НЕШТО ТАКВО .., се што треба во однос на технологија има околу..треба само добрат претприемач со идеа и нешто малку пари.... :)
тоа брат ти е на место(y) .... но сепак немам доверба во нашиве- кои незнаат или несакаат едно обично трајно(тетрапак) млеко да направат- не па тоа
замисли, на 8-ми овој месец- како неработен ден:)-кога во вечерните саати ништо не работеше бар у околинава, а останав без тетрапак млеко заради нескафе - морав да купам за прв пат но и за ПОСЛЕДЕН од “здравје радово„) кој пробал и се заебал ко мене-знае за што зборувам:mad:
ако тоа го нарекуваат и продаваат ко природно македонско млеко:pos: (како што им пишуваше на опаковката)- тогаш не знам што да очекувам понатаму:(:mad:
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:52 AM ---
ЕДНОСТАВНО- НЕ не бива

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
тоа брат ти е на место(y) .... но сепак немам доверба во нашиве- кои незнаат или несакаат едно обично трајно(тетрапак) млеко да направат- не па тоа
замисли, на 8-ми овој месец- како неработен ден:)-кога во вечерните саати ништо не работеше бар у околинава, а останав без тетрапак млеко заради нескафе - морав да купам за прв пат но и за ПОСЛЕДЕН од “здравје радово„) кој пробал и се заебал ко мене-знае за што зборувам:mad:
ако тоа го нарекуваат и продаваат ко природно македонско млеко:pos: (како што им пишуваше на опаковката)- тогаш не знам што да очекувам понатаму:(:mad:
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:52 AM ---
ЕДНОСТАВНО- НЕ не бива
пааааа..затоа Здравје Радово купува многу палмин зејтин и масло..па сеа ти види.., а и не е само тој таков купувач меѓу млекарите....:)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
350 евра за пакување путер!

Незнам како се довеле во оваа состојба Норвежаните, но еве можност за извоз :)

Од 20-350 евра:eek::eek:
хммм, сепак прочитај што пишува со ситните букви , мора да ги има ..:) во Европа и околу ИМА ПЛАНИНА ОД ПУТЕР..која се зголемува, башка што ние за путер сме последна дупка на шупелка...,како само ти текна..:)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Дефинитивно- Казахстански коњак и
комплет зачини(приправки) во пакетчиња за варено/греено вино

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Џобрејкерс..JAWBREAKERS!
Кој ќе ми најде џобрејкерс,го частам една кисела вода негазирана..

Kajgana Shop

На врв Bottom