Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде живееш, ако се убавки јас би земал едно.Случајно шетајки го моето наидов на 5-6 мали кученца оставени да умрат. Немам искуство за да кажам што се, вака ми личат на ротвајлери.
Случајно некој да знае некој да сака да се грижи или евентуално некоја невладина или служба. Сеа и јас не би знаел да кажам дали би преживеале без мајка - малечки се.
Ееее јас имав ко мал, најпаметни кучиња се, и моите го дадоа во едно село, се утепав од плачење. И јас би сакал пак да купам леси т.е шкотски овчар.Baram veke podolgo vreme da kupam kuce Lesi po moznost masko
Знае ли некој која е цената на Лабрадор во Македонија, дали воопшто има ?
Decki koja e cenata na Mops i kade moze da se najde vo MK... Fala
Разгледував Лабрадори на Пазар3 и изгледаат многу ефтини, по 50,100,200 евра се. Ги контактирав Play Full Team и ми рекоа дека цената од прилика е 500 евра. Што е работата што на едно место се преефтини а на друго барем според мене скапи ?
Знае ли некој каде може да земам Хаска (само да биде мало) ?
Може некој да ти подари мелез од Шарпланинец или нешто налик на Шарпланинец, али чистокрвен Шарпланинец на подарок да добиеш тоа ептем тешкоБарам мал шарпланинец за чување. Дајте понуди или уште подобро ако некој подарува