Z
Zona Pelucida
Гостин
Амин!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро зошто студентите се третираат на подолно ниво од пензионери мајку му стара, зар појше пари имаат?
И не сакам да звучам злобно, ама не знам колку е логично 100 годишни луѓе да купуваат карти за една година кога... имаат по 100 години. Ме сфаќате.
Така де, нека приумира во ЛептокаријаМногу ме нервира некој 100 годишен кој ќе излезе да шета и после приумира по пат... па ако не си кадарен кој К.. излагаш у центар...
Студентите се гласачи ама има многу неопределени и против власта, додека пензиоерите, кој ќе им качи пензија, ѓи однесе во бања, и гага автобус за него ќе гласаат.И струдентите се гласачи ако е тоа финтата, студентите треба да имаат предност пред пензионерите,зашто имаат големи трошоци за студирање , а немаат свој приход.. во многу земји колку што знам има такви мерки за студенти, како ефтини билети за автобус/трамвај/метро..така и за ред други работи..пример бонови за исхрана и слично..
Ама не е убаво кога за да добиеш 300 илјади пензионери ќе изгубиш 600 илјади неопределени.Студентите се гласачи ама има многу неопределени и против власта, додека пензиоерите, кој ќе им качи пензија, ѓи однесе во бања, и гага автобус за него ќе гласаат.