Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Давид со оглед дека имаш вкупно 1 пост..... ај невермајнд.
Него кретенизам е да го критикуваш градоначалникот на Карпош, зошто е од др. партија, всушност како што кажав, човекот добро работи. И баш ме боли мене кој е во Аеродром, и од која партија е, реков - важно е како работи, а работи одлично.
И во К.Вода е од ДПМНЕ градоначалникот, па К.Вода е ДУПКА СМРДЛИВА.
И чисто информативно - член сум во партија, во која е и градоначалникот на К.Вода.
Добар е Ивица скоро секој ден во Аеродром има некој проект општината си доживува модернизација и промени си го бива дечкото .Факт е дека Владата му помага но знае и како пари да и извлече преку проекти.Стефче е исто добар Карпош е екстра место за живеење со решен паркинг,пешачки патеки,хортикултура кеј итн итн.
Нема добри фини, сите се исти гомна![]()
Ги прашавПрашај ги жителите на Ново Лисиче, Аеродром, Автокоманда, Карпош.................
Нема добри фини, сите се исти гомна![]()
Лошо е што не умеете да видите што се случува зад кулиситеНе се согласувам со тебе.Фин е Стефчо зашто низ Карпош одам по бекатон плочки не газам во кал,кога одам кај другари има кај да се паркирам.Фин е Ивица зашто ја среди општината со сите можни чуда од паркови до зеленила до патеки итн итн.А кога збориме заоди во Ѓорче кај Сокол или оди кај Марјан во Кисела Вода
Лошо е што не умеете да видите што се случува зад кулисите![]()
Да само што Аеродром е почнат да се гради дури 74 та година (првите згради се трите високи воени кули кои може да се видат веднаш од влезот на Аеродром) и тоа од нула со помош на ЈНА, што не е случај со останатите населби, заради тоа е се така плански градено. Тогаш последна петка била некаде до сегашната поликлиника Јане Сандански, за Ново Лисиче да не правам муабет. И Аеродром не е од сега најурбана населба, од поодамна е.Не се согласувам со тебе.Фин е Стефчо зашто низ Карпош одам по бекатон плочки не газам во кал,кога одам кај другари има кај да се паркирам.Фин е Ивица зашто ја среди општината со сите можни чуда од паркови до зеленила до патеки итн итн.А кога збориме заоди во Ѓорче кај Сокол или оди кај Марјан во Кисела Вода
Тука грешиш, ова што го гради не е на булевар, туку на крстосница!!!! Прочитај го мојот одговор погоре.Општина Аеродром е општина со луѓе кои се претежно ВМРО-вски настроени, така да не верувам дека во наредните 10-15 години ќе имаме човек од сдсм за градоначалник. А и не ни треба. Тој претходниот троа поише мачкаше очи дека гради, а уствари повеќе крадел, па еве го сега е у затвор. Али сегашниот прилично супер си ја врши работата и заради тоа општина Аеродром е најдобра и најубава општина во Македонија.
Он-топик: некако малце претерано ми е со фонтаниве. Ќе си беше убаво и ако го направеја да е само со трева и дрвца ко низ главните булевари, али јебига.
Тоа што човекот незнае кој е градоначалник не е ништо негативно и страшно туку напротив тоа е знак дека не го интересира партијата туку делата на градоначалниците.
За жал вакви примери се многу ретки во нашата ни мила држава а критериумите ни се сведени на партиска припадност што е навистина нерелевантно кога е во прашање градоначалник. Како доказ имаш Струмица и Охрид иста партија дијаметрално спротивни квалитети, а исто имаш Прилеп и Битола истата слика само со градоначалници од руга партија.
Конкретно за средувањето на оваа раскрсница мислам дека се одвоени премногу средства кои можат да се искористат за друга намена. Фонтаните се непотребни и јас би ги ставил на друга локација во неке паркче или слично.