- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 2.706
- Поени од реакции
- 2.181
Не зборам глупости туку според мене така си е и ти не можеш да ми промениш мислење.Што тресеш ГЛУПОСТИ бе ти !!! Влегол со работнички демотивиран ?! Абе дечкото незнае кај тера, има највеќе изгубени топки во лигава, едниствен плеј што нема шут, шутот за 3 поени му е мизерни 10% уште тука го величиш, го направи Рондо дека е. Кочов за разлика од него е 100 пати подобар шутер, одбрана гине дечкото, само што не добива вистинска шанса од гејов. Многу жално е тоа што ги величаме странските играчи за разлика од нашите домашни кој во најмала рака на исто рамниште со странските. Под странец се подразбира да одскокнува од сите домашни а не да биде на рамниште на Петре Цветков !!!
ДА, влегол демотивиран, го пцуеа пола утакмица со Кожув за Кочов да влезе да игра и да ги покаже своите квалитети ( он лани на Јане не му зема место сега на Мијајлович ) и не знам како сакаш да изигра со Работнички феноменално? - А впрочем кој изигра добро против Работнички освен Гечевски?
Не го величам туку кажувам дека е многу квалитетен плеј, а и за Кочов е РОНДО. Кочов за разлика од него е многу попрецизен шутер али на тренинг, го видовме кога влезе со Работнички, за 5 минути 10 грешки направи, не знаеше кај тера. Нека се среди прво на психички план затоа што тренерите не бараат само на тренинг да покажуваш квалитет туку и на утакмица.
Да не се разбереме погрешно, не го хејтам Кочов и баш би ми било мило да заигра како што знае али факт е дека на утакмица се губи тоталка освен на моменти.
П.С. А бидејќи ќе го бркаат Мијајлович на полусезона дека не го бива нели, ондак треба истото да го направат и со Кејд пошто нели и он ништо не покажува односно не отскокнува над другите играчи.