арсенал - евертон 2.60 за кец во златна копачка.
ме мрзи да излегувам да ја уплатам , а сигурно и веќе ја приметиле грешката . пензионерите што се од 10 саат у кладилница и што чекаат билтен ко леб пред продавница можеби и ја уплатиле на 2.6 .
2.60 нема шанси да биде .. 1.6 е низ другите кладилнициСигурен си дека е грешка ?
Мене сумвњива ми е утакмицава ...
nz za tebe ama drugar ti ko ke sonvit pogodvit aj ke ja probame 7+ onaka na 100 исети се дал беа ЧелзиЈа сонував како сити тепале 4-5(гол во 90+ џеко мислам) најверојатно со челзи па пишете ја 2ка 7+
ако се секавате кажав дека другар има сонувано ман утд њукасл 1-1 и така испадна(и тоа 3 недели пред утакмицата )...
Корегирана е грешката момци уште во 9:30арсенал - евертон 2.60 за кец во златна копачка.
ме мрзи да излегувам да ја уплатам , а сигурно и веќе ја приметиле грешката . пензионерите што се од 10 саат у кладилница и што чекаат билтен ко леб пред продавница можеби и ја уплатиле на 2.6 .
nemam takov zaklucok samo prasavод каде тај заклучок дека е местена, во одлична форма се не и бега дупла победа
причина ?Медвешчак 2ка 2.25 алл ин
не е сигурна таа, остај нека си прогнозирапричина ?
преку ова ми дојде од такви прогнозери како него....но тоа ти е...не е сигурна таа, остај нека си прогнозира