Приватизацијата во Србија - катастрофална!

• Креатор на темата Креатор на темата Katunec
  • Време на започнување Време на започнување
Abe se znae kade e Tamburkovski.I Lupevska duri go najde,imase na kod za nego.Predava vo bugarija na nekoj univerzitet. Izgleda problemot e kaj nego deka ima i toj bugrarski pasos. A i se spekulirase deka redovno si ja posetuval Makedonija, no poradi iks pricini toa nikoj ne go zabelezuval,demek znael mnogu nedozvoleni raboti.

И после каков правен систем имаме ќе чекаме некој друг да ни каже, абе најголемите „мозоци“ ни се во соседните држави, Далаверски има консалтинг компанија дури во Белград :) Овој опашов никој не го задева, Смиленски исто така...
Али кога ќе споите се и ќе видите дека сите имаат заедничка точка во кариерата со Белград ќе сфатите каква иднина ги чека Србите, би рекла дека казанот почнал да врие :icon_lol:

Нашите судии не гледаат ТВ не користат интернет они 24/7 ги толкуваат законите и од премор и изнемоштеност не приметиле каде е Тамбурко. :)

Ајде Срби малку по жежок асфалт да се размрдате. Уште вие ни останавте во кој може да се тешиме дека сте бетер од нас.
хахахаха немој да си мислиш дека се бетер од нас , ние со зимбабве мојме да се тешиме xD

Само една исправка, мислам дека името му е ВЛАДИСЛАВ, а не Владимир.
на нет го најдов и како Владимир и како Владислав...знам дека си го променил името ко предавал на некој универзитет (дали беше во Бугарија или Романија) во Vlad Tamburkovsky....
сеедно...кога тако криминалец и е кум на приватизацијата во Србија, тогаш...тешко на Србите....

И после каков правен систем имаме ќе чекаме некој друг да ни каже, абе најголемите „мозоци“ ни се во соседните држави, Далаверски има консалтинг компанија дури во Белград :) Овој опашов никој не го задева, Смиленски исто така...
Али кога ќе споите се и ќе видите дека сите имаат заедничка точка во кариерата со Белград ќе сфатите каква иднина ги чека Србите, би рекла дека казанот почнал да врие :icon_lol:
Se si vo pravo sto kaza.Samo me zbuni so Smilenski.Neli e vo zatvor kaj nas,odnosno vo idrizovo? Znam go ekstradiraa od Srbija,nasive go sudea.Ili mozebi bladam:)

Точно, дебелиот е црн ѓавол на приватизацијата во МКД. Влакно не му фали, ѓубре смрдено.
Остај то, па и ректор (беш)е на Њујорк Универзитетот во Скопје.Многу такви фаци изгледа им е награда професори да станат.Томе Неновски, моментално е професор, истотака вмешан во ТАТ скандалот и осуден на 2 години (не знам дали ги одлежа).Уште двајца професори има(ше) на Економски во Прилеп, бивши оперативци како набројаниве вмешани во приватизации на одредени локални фирми (Жито Прилеп, Битолска Пиварница итн.).
Кој како си ја наредил...

Se si vo pravo sto kaza.Samo me zbuni so Smilenski.Neli e vo zatvor kaj nas,odnosno vo idrizovo? Znam go ekstradiraa od Srbija,nasive go sudea.Ili mozebi bladam:)

Јас мислам дека Љубе Трпески 15 години го влечат од притвор, до затвор и домашен притвор и никако да се решат дали е виновен. А овој што навистина ни треба Смиленски не го „најдоа“. Ако грешам некој нека ме поправи.

Јас мислам дека Љубе Трпески 15 години го влечат од притвор, до затвор и домашен притвор и никако да се решат дали е виновен. А овој што навистина ни треба Смиленски не го „најдоа“. Ако грешам некој нека ме поправи.

Го најдоа Смиленски. Беше префрлен во Македонија од Белград ми се чини, во една таква спектакуларна и нормално медиумски покриена акција, што ме чуди како си заборавила:)
Навистина се потрудија да биде филмски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom