Мишел Тело - Сечи Перо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1:48-50; 1:53-56
:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:
tB0Ms.jpg

:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Хахаха многу јака песна,кога ја слушнав првпат се згазив од смеење:pos:.Браво за дечкото што ја направил.

Само моментот "a га гледа ко месо Вандерсаааар" неможам да го укапирам, шо сакаше писателот да каже со месо и Вандерсар у иста реченица, а тој па сучка без ич мевце на него:D

Тој што го направил видеово т.е. преводот, е активен на темава цело време... ХАхХА
Не очекував дека видеото до толку ќе стане популарно, а по повод над 100 000 гледања, а и за атер на Тончи, сменив потпис. ;)

Не ги сече Перо,туку Симо ги сече,тополите

Mind = blown.

Не очекував дека видеото до толку ќе стане популарно, а по повод над 100 000 гледања, а и за атер на Тончи, сменив потпис. ;)

Нинџа. Ја вртиш од околу цело време ама никако да кажеш. :pos:

Искрено, ниедна од верзиите што излегоа на македонски не ми е смешна.
Мислам интересно е, ок е, креативно е, ама не ми е смешно, да паднам у несвест од смеење.

Пак ќе кажам, како и за Марјан стенд ап, ко што кажав, најверојатно јас си имам проблем со смислата за хумор, не е дека сакам да бидам хејтер или дека го хејтам видеото да се разбереме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom