Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Незнам како е кај Фемили, т.е уопште дали има, но веќе ти кога признаваш дека кај вас има од тие ( несакам веќе ни да ги спомнувам ), подобро да има срби, отколку од планина.
Нема шипптари во ЦПБ, но има срби во фемили ...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

Па што ако има Срби? Еве имам српско потекло, од Центар сум и навивам за МЗТ. И аман те молам не ги споредувај ЦПБ со Фемили, правиш грев, разликата е во класи. На пример бев МЗТ - Лирија, а после чисто онака на Работнички - Лирија, светлосни години се во прашање.

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
И? Што ако има? Че Гевара го имаш ставено на аватар и потпис а збориш за мржња. Смешен си до даска.

ПС: Да сите во Фемили се југоносталгичари/срби/србомани.

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Па што ако има Срби? Еве имам српско потекло, од Центар сум и навивам за МЗТ. И аман те молам не ги споредувај ЦПБ со Фемили, правиш грев, разликата е во класи. На пример бев МЗТ - Лирија, а после чисто онака на Работнички - Лирија, светлосни години се во прашање.
Разликата е во тоа што не успеаа фемили да извадат парола Косово је србија ... а за разлика од нив ние ова го направивме ...

Како што велиш светлосни години се во прашање ....

И? Што ако има? Че Гевара го имаш ставено на аватар и потпис а збориш за мржња. Смешен си до даска.
Јебига за ова си во право ... мењам аватар и јузер ....

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Разликата е во тоа што не успеаа фемили да извадат парола Косово је србија ... а за разлика од нив ние ова го направивме ...

Како што велиш светлосни години се во прашање ....

Јебига за ова си во право ... мењам аватар и јузер ....
За навивање светлосни години се во прашање, не ни пробувај да се мериш. И подобро што не се вадат такви пароли, само ќе се влошат работите, а фактички ништо нема да се смени. Имаш линк погоре, отвори го, па после коментирај за структурата на вашите навивачи.
И во фан клуб на Работнички има постирано дека за МЗТ навиваат само аеродромци, тогаш еве и ја сум аеродромец ама од Центар, подобро така него да сум центарец од Припор.

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
MZT E PROKOLNAT TIM KAKO I LUGETO STO NAVIVAAT ZA NEGO
--- надополнето: Dec 7, 2011 2:42 PM ---
MZT E PROKOLNAT TIM KAKO I LUGETO STO NAVIVAAT ZA NEGO

З

Забавата е во Кругот

Гостин
По

Децата на сликата што ги посочуваш членови на ЦПБ се ?????
Изгледа на Фемили се.......:tapp::tapp:
И прекинете веќе,преку куров сте ми......Што знаете правете,но кога еден ден ќе ви ја преземат групата сечените ќе молите за помош,пички едни.....

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
ne nie nikad nema da im ja zememe grupata i nema sto da baraat pomos a najmalku od vas selacite :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
ne nie nikad nema da im ja zememe grupata i nema sto da baraat pomos a najmalku od vas selacite :)
Така беше и со навивачката група на Слога едно време "Братство и единство"..... А еве денеска до кај стаса...... Само сечени останаа,ги истераа Македонците.....
И мрш од овој фан клуб....

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
За навивање светлосни години се во прашање, не ни пробувај да се мериш. И подобро што не се вадат такви пароли, само ќе се влошат работите, а фактички ништо нема да се смени. Имаш линк погоре, отвори го, па после коментирај за структурата на вашите навивачи.
И во фан клуб на Работнички има постирано дека за МЗТ навиваат само аеродромци, тогаш еве и ја сум аеродромец ама од Центар, подобро така него да сум центарец од Припор.
Можеме сега за сега во едно да се сложиме дека и за мзт навиваат од целиот град како и за раб ... ако е припор мерило тогаш горно лисиче не е нешто поразлично, или трубарево ајд да не забегавам понатаму гола гузица итн ... Пријателе чим велиш дека си аЈродромец од центар, ти сигурно не си родум од центар или пак имаш свој поглед и размислување кон тие работи ...
--- надополнето: Dec 7, 2011 3:12 PM ---
Изгледа на Фемили се.......:tapp::tapp:
И прекинете веќе,преку куров сте ми......Што знаете правете,но кога еден ден ќе ви ја преземат групата сечените ќе молите за помош,пички едни.....
Тоа што го збориш неможе да се случи, тоа е само ваша фантазија ... Рачистете со албанците кај вас низ аеродром и во фемили, а мнението што сакате да го вметнете дека во ЦПБ има албанци тоа се само халуцинации на ФА,

Незнам кои се ПИЧКИ, пораз не можете мушки да претрпите, секоја годдина кукате, претерано плачи пичиња претерано ....

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Ќе можете да јадете гомна дека сте Мак Ултра, само кога ке ги избркате сите срби од трибина, пошто како Македонци треба да ги мрзите србите .... А фемели е српска филијала .... Патетики сте еј ... Магарето му рекло на Зајакот имаш големи уши ...

Kajgana Shop

На врв Bottom