само вамос е за бензАјде лајк кој е за Пипита да биде стартер на Класикото.
Бетпоинт/Аристократ 2.6 е ако играш синглУ Вил Хил видов коеф. за Реал беше 2.35. Стварно е толку голем или ја сум забегал скроз?
ИгоЗемаМурињо ќе игра со Игуаин и Бензема (Игузема)
Те боли к*р ајде да го хејтаме телето.... ја би го шитнал или би го пуштил за Гекас или Идризусамо вамос е за бенз
Кај виде за Бетпоинт ме интересираБетпоинт/Аристократ 2.6 е ако играш сингл
Како мислиш каде видов?ИгоЗема
--- надополнето: Dec 7, 2011 3:06 AM ---
Те боли к*р ајде да го хејтаме телето.... ја би го шитнал или би го пуштил за Гекас или Идризу
--- надополнето: Dec 7, 2011 3:20 AM ---
Кај виде за Бетпоинт ме интересира
Во Спорт Лајф.ИгоЗема
--- надополнето: Dec 7, 2011 3:06 AM ---
Те боли к*р ајде да го хејтаме телето.... ја би го шитнал или би го пуштил за Гекас или Идризу
--- надополнето: Dec 7, 2011 3:20 AM ---
Кај виде за Бетпоинт ме интересира
Во билтенот на Бетпоинт не ги даваа неколку дена унапред, како што е во Спортлајф. Пример зимаш билтен во Вторник а имаш утакмици и за Недела.Како мислиш каде видов?
Во билтен бе,2.6 е двојка ,2.45 Т2 2+,посигурна варијанта.
Ден за ден систем користат БетпоинтВо билтенот на Бетпоинт не ги даваа неколку дена унапред, како што е во Спортлајф. Пример зимаш билтен во Вторник а имаш утакмици и за Недела.
Чекај, чекај сеа, не се разбравме баш нај нај, ти ми збориш за со Ајах а јас ти зборам за со БарсаДен за ден систем користат Бетпоинт
И вечер после ајкас иде на пресот и прво шо ќе каже идеме на барса Од позади роналдо ќе тепаме 4-0 , па иде Кака овој пат сигурно тепаме итнЗабрането е за Барса да се збори бе, додека не заврши дуелот со Ајакс.