- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 936
- Поени од реакции
- 741
И ти ќе си во неа?Јас куќата ја ставам у сабота на кец у два...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти ќе си во неа?Јас куќата ја ставам у сабота на кец у два...![]()

Јас куќата ја ставам у сабота на кец у два...![]()

Пол умре, овој демек наследник му бил. Ај да видиме што ќе испадне, ако погоди и овој да потќинeСакам да гледам отворен натпревар, сакам да гледам нова фудбалска ноќ за паметење, сакам да има отворен фудбал без калкулации, без притисок, иако последната работа која ја спомнав тешко дека ќе се исполни со оглед на толку големиот ривалитет ....
На Барса и одговара само позитивен резултат од Бернабе, Реал има простор за се, за кикс , за победа , за нерешено .... Победата и нерешениот резултат му одговараат и те како .... Доколку изиграат нерешено, останува огромната предност во полза на нив, додека победат мислам дека не само победа, туку веќе треба да мислиме да честитаме титула на ривалот после цели 3 години доминација ....
Но, дали Му ќе има храброст да игра на се или ништо, или пак ќе гледаме ново уништување на фудбалската игра, иако мора да го има во предвид тоа дека , доколку се постави така, со исклучок на Копа Дел Реј, ГУБИ !!!!!
Шпанскиот Пол, веќе типуваше , останува да видиме што ќе се случи веќе во сабота .....
П.С Неделата пред Ел Класико поминува најбавно во годината, барем за нас навивачите на Барса и Реал ....

како погодил ако може да знам !Пол умре, овој демек наследник му бил. Ај да видиме што ќе испадне, ако погоди и овој да потќинe![]()

Како мислиш “како погодил“? Не те разбирамкако погодил ако може да знам !![]()

видов октоподот јадел од канчето со знакче барсаКако мислиш “како погодил“? Не те разбирам![]()
како погодил ако може да знам !![]()

А белите фантоми се баш расположени и гладни до бола. Искрено се надевам дека ќе изгорат во желбата, мада имаат искален психолог на клупа кој знае да ги подготви. А после суперкупот се изгледаше поинаку...

Конечно и од најтрврдокорниот навивач на Фарса да има некаква непристрасност![]()