Фан клуб: Работнички

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Bev u sala ako ova e najdobro gostovanje za FA ondak ti ne si bil na gostovanja. Poslabo navivanje,a zosto verovatno znaes samiot ne e mesto da kazuvam jas zosto i kako. Ne vikam deka FA bea katastrofa tuku vo odnos na lani poslabo , i plus faktot 400 na 1500 ne e bas lesno da se naviva
Не се споредував со цпб..... зошто 1000 спрема 450 не се споредува..... Си кажав за нашата група дека ова беше едно од најдобрите гостовања откако е скратена трибината...... Можеби за нианса беше подобро проша година кога изедначи МЗТ 2-2 ....... НО далеку од лошо гостовање како што многу форумџии кажаа....
Не е лесно 1000 спрема 450....
Не е лесно ни кога имаш 3 тепачки измеѓу себе.....
И не е лесно кога тимот ти губи цел натпревар....

Но се тоа се надмина и на крај можевте сите да го забележите тоа....

п.с Пукна парното, па на искачање кај што се поплавивме туку и се попаривме на нозете :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Не се споредував со цпб..... зошто 1000 спрема 450 не се споредува..... Си кажав за нашата група дека ова беше едно од најдобрите гостовања откако е скратена трибината...... Можеби за нианса беше подобро проша година кога изедначи МЗТ 2-2 ....... НО далеку од лошо гостовање како што многу форумџии кажаа....
Не е лесно 1000 спрема 450....
Не е лесно ни кога имаш 3 тепачки измеѓу себе.....
И не е лесно кога тимот ти губи цел натпревар....

Но се тоа се надмина и на крај можевте сите да го забележите тоа....

п.с Пукна парното, па на искачање кај што се поплавивме туку и се попаривме на нозете :)
Toa e toa sto go mislev ne samo z vreme i pred utakmica isto

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Dimitar Najdanovski-Divtar
I ova go docekav da go vidam vo zivotot dolgo vreme sum na tribina (pravoslavnite boysi docekaa da ja branat tribinata so pomos na sverceri)bruka patriotcinja za nas li postoite samo?

Не ми се допаѓа повеќе
· · пред 5 минути преку мобилен телефон

--- надополнето: Dec 4, 2011 9:50 PM ---
На сите им е јасно,само сеуште центарциве си се прават наудрени..... но до кога не се знае...... Срамота !!!!

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
абе не сте ми јасни ве читам и се чудам, дали ви е криво што изгубивте и се чудевте или незнам што, иначе вие колку карти давате за у аеродром ? 300 така?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
абе не сте ми јасни ве читам и се чудам, дали ви е криво што изгубивте и се чудевте или незнам што, иначе вие колку карти давате за у аеродром ? 300 така?
А вие колку ни дадовте ??? 300 така ? тоа што од вашиот фан шоп си земавме дополнителни карти тоа си е наш проблем......

• Tαммι •

Гостин
Бројка ..екстра..навивање екстра...доле на терен гинење..Прво нека ни е честита победата интересен натпревар.
Глупостите што се правеа беа најглупото нешто што постои..не знам што се усили типот кога се стрча накај трибината на цпб. Али ајде битно си ја проба среќата.. доста шишиња попија во глава. фа..имале многу подобро навивање да не се лажеме стоевте сите и ништо не правевте ни пеење ни ништо. Да не се лажеме дека немало место за раце да кренете..Па и кај цпб немаше место па сите беа со раце горе. Паролите од лоша полоша... знаете што сакавте да кажете со нив или?
А за ова со шверцери на трибина ...ајде нови теми барем си наоѓате за муабетење после пораз!
Еднаш оставете нека си пројде дерби најнормално. (y)
Идеме јако во среда со Аба!

Иначе забавата е во кругот..сигурен си дека од фан шоп ги набави карите? :)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
хахаха а тоа што немаше у фан шопот карти? хахахахаха
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:08 PM ---
А вие колку ни дадовте ??? 300 така ? тоа што од вашиот фан шоп си земавме дополнителни карти тоа си е наш проблем......
искрено ти се чудам жими се нема карти у фан шопот во продажба а вие купувате од него карти хахахаххахахахахахаа

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.141
Поени од реакции
46.161
Dimitar Najdanovski-Divtar

I ova go docekav da go vidam vo zivotot dolgo vreme sum na tribina (pravoslavnite boysi docekaa da ja branat tribinata so pomos na sverceri)bruka patriotcinja za nas li postoite samo?

--- надополнето: Dec 4, 2011 9:50 PM ---
На сите им е јасно,само сеуште центарциве си се прават наудрени..... но до кога не се знае...... Срамота !!!!
Не ми јасна поентава на коментарот што си го дал со оглед на тоа дека доаѓа од навивач на МЗТ и член на ФА, доволна беше твојата констатација од погоре, а и незнам зашто со линк и со име и презиме стави човек на темава ...
Можеше бар да го копираш коментарот без вака да се посочува со име и презиме, поготово зашто на профилот си подесил да не му се читаат статусите.

Инаку после она лани на трибина со Лирија, со знамето и со песните што беше пренесено и од сите медиуми а голема бука се крена поготово кај албанските, не гледам логика зашто некој од Шверцери би доаѓал на трибина со CPB.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
хахаха а тоа што немаше у фан шопот карти? хахахахаха
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:08 PM ---

искрено ти се чудам жими се нема карти у фан шопот во продажба а вие купувате од него карти хахахаххахахахахахаа
Дали би сакал да ти ја сликнам сега одма и да ја ставам на форумов ?? :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Не ми јасна поентава на коментарот што си го дал со оглед на тоа дека доаѓа од навивач на МЗТ и член на ФА, доволна беше твојата констатација од погоре, а и незнам зашто со линк и со им и презиме стави човек на темава ...
Можеше бар да го копираш коментарот без вака да се посочува со име и презиме, поготово зашто на профилот си подесил да не му се читаат статусите.

Инаку после она лани на трибина со Лирија, со знамето и со песните што беше пренесено и од сите медиуми а голема бука се крена поготово кај албанските, не гледам логика зашто некој од Шверцери би доаѓал на трибина со CPB.
Човекот си го знаат сите... Нема потреба да се крие или слично..... И ако ја кажува вистината,тоа не е ништо страшно... :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин

Чекајте бе ... додека ја набавам па и вие ..... ццц гревови :)

Kajgana Shop

На врв Bottom