- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
Утре ќе се има ли предавања??![]()
Њет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре ќе се има ли предавања??![]()
Здрабо колеги/шки,здраво ДЕКАНЕ, ако можете да ми помогнете во врска со мојот проблем...Ми требат прашања од втор колоквиум по Основи на Финансии,Основи на Економија и Финансиско сметководство ако некој од вас се сеќава на некое прашање или во случај да ги има ве молам пишете.Благодарам однапред ..Поздрав![]()
Трговско право
126стр - Начела (дополнување)
247стр елементи на меница (дополнување)
307стр сличности и разлики на меница и чек(раскажување)
309 стр видови чекови според правото на имателотж(дополнување)
Иии повеќето на рскажување беа прашања од типот обврски на купувачот кај договорот за продажба, права-обврски на застапник и слични.......
толку ми текнува ...
Pa ajde ke cekam ako moze nekoj da mi pomogneЗдраво , здраво добренидојде ...
Јас право да ви кажам не се сеќавам на ништо ...остаревметуку за Финансиско видете на 2ра страна од оваа тема и таму ги има пишано...
Прашај го продеканот за настава Ендорфиниус мош тој се сеќава на нешто.![]()
кој чека ќе дочека, и мене ме интересира истото како тебе, но тешко да бидат истите прашања од претходните годиниPa ajde ke cekam ako moze nekoj da mi pomogne![]()
Pa ajde ke cekam ako moze nekoj da mi pomogne![]()
znae li nekoj sto treba da se uci finansiski menadzment , koi temi potocno treba da se ucat za vtor kolokvium?
Дали некој се сеќава на прашањата по Монетарна економија за втор колоквиум од Крсте Шајноски ???ве молам дајте некој одговор
^ Ха интересно, за инвестиции во Мк зборуваше само за Џонсон Контролс, зошто ја избрале Мк, а не Полска и која им била најголемата дилема т.е. проблем во врска со нас.
Инаку заебаа со колоквиумите а ?? Сите брзаа да завршат со предавања и вежби до оваа недела, а испадна сега дека од 19ти ќе почнеме ..![]()