Фан Клуб: Интер

Hahahah me iznasmea :) gledaj Juventus tamu i soblaznuvaj se ahahahah
Овој Спасо е тежок хејтер на Интер од траумите што ги има две години по ред.
Еве и оваа година сака мизеријата наша пак да ги плеска.Садо мазо Спасо.

Овој Спасо е тежок хејтер на Интер од траумите што ги има две години по ред.
Еве и оваа година сака мизеријата наша пак да ги плеска.

So ubavo si kazuvas " MIZERIJA " :) :) :) :) ne da ste teska mizerija zivi smrdezi ste :)
--- надополнето: Dec 4, 2011 1:55 PM ---
Daj boze ovaa godina da se sretneme , lele lele glata nema da znajs kade ti e ke si ja baras vo testisite :)

Како што тргнало,ке го доживееме најголемиот срам во истроијата.
Каков срам сега во Јанурари земаме тројца ѕверови и газиме се пред себе:icon_lol:

Инаку поздрав за Спасо лани ја барав главата но во 90 ја најдов:vozbud:

Па тоа сакав да го пишам, боље ќе беше да им скинете 2 бода на Удинезе бидејќи ни конкурираат за влез во ЛШ ... Без провокации нормално :) peace :гик:
--- надополнето: Dec 4, 2011 12:56 PM ---

Можеби сум фан на друг ривалски тим од Италија, но вакви муабети за Морати не треба да збориш... Морати од свој џеб има сигурно дадено милијарда евра за реконструкција на тимот, башка што ги покрива трошоците од свој џеб ... И он не може цело време да дава пари кои му одат во неповрат .... Да беше циција, сега дефинитивно ќе бевте во ДЛАБОКА финанска криза и кој знае, ќе немаше да освоите ЛШ а ќе се боревте за опстанок. ..

Види другар,убаво пишав во постот,периодов е најголемата циција,во историјата знам све што направил за Интер,али не му требаше ова,од шампионски тим направи катастрофален тим,до кое дереџе го донесе тимот,последна негова голема грешка е ставањето Раниери за тренер,молим ти се да беше добар он ке останеше во Рома,немаше сите лузер да го викаат,и со играчи како Нагатомо,Џонатан,да не ги набројувам веке не се прави шампионски тим.

фан клубов го има Спасов, фан клубот на Баерн Спасо. :)
Најдете се у Струмица и излупајте се асално, there can be only one.

Ццц ја уште од 2006та коа глеам не сме биле на вакво дереџе, мора Морати да го продаде клубот!

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=39848
Уште лепотанов да дојде и после ке биде "Доста смо се зајебавали".
:pos:
Гајле ти е. За 20 години пак шампиони, а до тогаш ќе трпиме, јебига круг.. :icon_mrgr:
Ко можевме суратите од Турција да ги истрпиме во тимот, ова нема да ни е проблем.

Гајле ти е. За 20 години пак шампиони, а до тогаш ќе трпиме, јебига круг.. :icon_mrgr:
Ко можевме суратите од Турција да ги истрпиме во тимот, ова нема да ни е проблем.
Нема место за споредба овој не сакам ни името да му го споменам е смешка дрво со сертификат.Со такви ако сакат да го дигнат нивото на Интер алал да им е ,со таква политика најмногу да сме шампиони на Серија Б за некоја година .

Турците што дојдоа во Интер беа костурот на Галатасарај тогаш освоија Уефа и играа одлично во Европа.
Шукур:D беше одличен најдобриот во Гала Емре беше еден од најдобрите и најперспективни млади фудбалери многу големи тимови ги бараа овие турци тогаш.
Е сега во Интер што беа камења тоа е дрига приказна многу големи фудбалери во Интер биле за никаде.

Абе Спасов толку дојави и шпекулации имаше со информаци во врска со трансфери, тешко ти е да видиш кога играме, има официална страна Интер..:pos: :tapp:

http://www.inter.it/aas/partita/schedule?L=en&D=FWD
Иначе Среда играме.
Наредна утакмица во домашно играме дома против Fiorentina.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom