- Член од
- 22 октомври 2011
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 798
Мадервел друже ти е прекината бидејки цркнали рефлекторите на стадионот,бар такви информации има.....Зошто ја Motherwel знае некој?
Мадервел друже ти е прекината бидејки цркнали рефлекторите на стадионот,бар такви информации има.....Зошто ја Motherwel знае некој?
0-1 беше не е чудно што се десило тоа Фала сепак ...Инаку оние кои се кладат онлајн може ако сакаат да пробат Ривер Плата 2каМадервел друже ти е прекината бидејки цркнали рефлекторите на стадионот,бар такви информации има.....
Uffff kolku lesno projde 4000 X 1.80 = 7200 den.Другари, што мислите дали Леверкузен ке победи утре? Имам намера да ставаам едно 4000 ден. ОЧЕКУВААМ ВАШИ МИСЛЕЊА ИЛИ НЕКОЈА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОВРЕДЕНИ ИГРАЧИ и слично. Позз фала ви однапред!
Би требало Блекбурн...Uffff kolku lesno projde 4000 X 1.80 = 7200 den.
Utre se mislam megu Wolfsburg i Blackburn , ili kazete mi nekoj predlog odam all in 7200 den. POZZ
EJ BRAVO DRUZE OD MENE UTRE JA IMAS PETERBOROUGH 1 KAKO 100%Uffff kolku lesno projde 4000 X 1.80 = 7200 den.
Utre se mislam megu Wolfsburg i Blackburn , ili kazete mi nekoj predlog odam all in 7200 den. POZZ
ne veruvam deka ke izleze chelzi 2 i valensija x2 njukasl X i valensija 1 moe mislenjeЛивче за утре, јако, со 50 коефициент:
Њукасл-Челзи 2 2.30 (време е Челзи да тепа, а и Њукасл да изгуби дома)
Питерборо-Барнсли Т12+ 1.90 (кој ја прати оваа екипа знае дека често игра ГГ3+, башка 3 кола немаат победа така да...)
Баерн-Вердер 1-1&3+ (два порази со ред не личи на Баерн па мора да запнат сега)
Интер-Удинезе 1 2.10 (секоја следна утакмица за Интер е да се биде или не ако сакаат да се качат горе на табелата)
Валенсија-Еспањол Х2 2.42 (оваа ја играм изненадување пошто Валенсија ja чека дуелот со Челзи, решавачки за 1/8 така да се друго е во втор план, а и досега имаја доста победи па време е за кикс дома.)
чекај ќе ти дадам инфо и за утре ќе си фатиш пакUffff kolku lesno projde 4000 X 1.80 = 7200 den.
Кажи и за нас бе педерчечекај ќе ти дадам инфо и за утре ќе си фатиш пак
тука го поставив за Леверкузен на форум го ставив целото заедно со Леверкузен за тие две утакмици..Кажи и за нас бе педерче
Ајде и утре да имаме среќа мислам ке ја изиграам Волфсбург 1 за 7200 ден ...чекај ќе ти дадам инфо и за утре ќе си фатиш пак
0-20-1 беше не е чудно што се десило тоа Фала сепак ...Инаку оние кои се кладат онлајн може ако сакаат да пробат Ривер Плата 2ка