не знам за вас ама јас имам претерано лошо искуство со оне. Два пати без прашање ми го продолжуваа договорот од интернетот, потоа ми пуштија извршител за наводно неплатени сметки кои ги имав сите платено, откако им однесов доказ го повлекоа, потоа кога на крај ми истече целиот договор двапати продолжен и кога појдов конечно да го откачам ми бараа пенали за 9 месеци, дека наводно пред 9 месеци сум направил барање за раскин на договор, кое не сум го направил, па откако моето наводно барање било поднесено до нив они ми го раскинале договорот, ама за тие месеци покрај месечната рата требало и толку да платам пенали.
На крај идев до дирекцијата со барање за раскин на договор, со копија од договорот, и листа на сметки што сум им ги платил, и не сакаа да ми го примат барањето.
Нешто од типот баш во тој момент им се укочил системот и сл. Побарав во архива да ми го примат барањето, што е законско право и ништо.
На крај тоа ги доплатив сите сметки, ама не им платив ни денар од наводните пенали и до ден денешен немаат поднесено ни пријава за суд ни слично.
Значи само се обидуваа на рекетарски начин да изнудат пари.
Можда има некои кои се задоволни од оне, ама јас сега и без пари да ми дадат интернет или која било услуга од нив нема да земам. Никад во живот.
Најселска фирма што постои се.
Бегајте подалеку од нив.