Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Ајде вечер на победааааа ..!!!!! па да избиеме на првото место .. :D па да чекаме удинизе бар да ремизира со интер а јуве да напраи кикс ( иако не ми се веруе .. ) :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Оваа инсајдерска ти е а,дај среди таму да ги земат и Монтоливо и Роси. :LOL:
инсајдерски информации на форумов кај се Галијани и Берлу да се јават :)

вечер за Џенова ќе го нема првиот стрелец Паласио

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде срциња можите да победите вечер..ако можи некој поупатен да ми ги соопшти евентуалните состави и дали куроглавиот Робињо ќе игра?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ајде срциња можите да победите вечер..ако можи некој поупатен да ми ги соопшти евентуалните состави и дали куроглавиот Робињо ќе игра?
Најверојатно

Амелиа
Абате - Силва - Јепес- Антонини
Ночерино - Амброзини - Аквилани
Боатенг
Ибрахимовиќ - Робињо/Пато уште не се знае, но најверојатно Робињо ќе стартува !!

Не ја играј двојка :) осеќам дека ќе им дадеме бод на трансфер браќава !

(не осеќам не му кажувајте, сакам да не ја стави пошто е баксуз)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Најверојатно

Амелиа
Абате - Силва - Јепес- Антонини
Ночерино - Амброзини - Аквилани
Боатенг
Ибрахимовиќ - Робињо/Пато уште не се знае, но најверојатно Робињо ќе стартува !!

Не ја играј двојка :) осеќам дека ќе им дадеме бод на трансфер браќава !

(не осеќам не му кажувајте, сакам да не ја стави пошто е баксуз)
Најјак си :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ај сасуке смири се брат, џони е еден од понормалните навивачи на циганите.

Ја неколку пута кога сум ги чекал на ливче сум им пишал "тепајте бе цигани" па никому ништо, и да бидемо реални Робињо е куроглав :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кромањонец ? Ок има опција пријави лошо мислење-done.

А ако сакаш да дознаеш нешто ќе прашаш ко човек,а не да си земаш толку слобода да одредуваш кој е куроглав кој е ваков кој е таков,итоа во фан клуб на најголемиот ривал,ало бре ?

Гледам ти одговориле,ај сеа одмори и "навивај" вечер за Милан ако тоа ти беше целта на муабетот,тоест ако ја имаш на ливче.
Можиш вака како човек да одговориш..си земам слобода бидејќи никој не провоцирам од вас а и посебно вашиот клуб...го викам куроглав и ако сакам и ретардиран ќе го видам бидејќи промаши чиста шанса против Бате на 0-1 резултат(празен гол т.е.)..и да вечер мора да победите!

P

PewDiePie

Гостин
Можиш вака како човек да одговориш..си земам слобода бидејќи никој не провоцирам од вас а и посебно вашиот клуб...го викам куроглав и ако сакам и ретардиран ќе го видам бидејќи промаши чиста шанса против Бате на 0-1 резултат(празен гол т.е.)..и да вечер мора да победите!
Па ти одговорив бе,куроглав е тимот за кој навиваш,како сакам јас ќе го викам шиттер во фан клуб Милан,ти на тоа ме цитираш со навреда,јас те навредив тебе ? Не.
Размисли кој згрешил,дали јас или ти.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ај баш речи го Робињо ретардиран, па да видиш после, ај речи го ај!!!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Те праша некој море кромањонец???..јас дојдов тука како чоек да се разберам тебе изгледа Панче ти е идол и мораш да се изглупираш максимално ..!
Смири се малку другарче ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom