- Член од
- 10 февруари 2011
- Мислења
- 894
- Поени од реакции
- 398
Ајде вечер на победааааа ..!!!!! па да избиеме на првото место .. па да чекаме удинизе бар да ремизира со интер а јуве да напраи кикс ( иако не ми се веруе .. )
Оваа инсајдерска ти е а,дај среди таму да ги земат и Монтоливо и Роси.
инсајдерски информации на форумов кај се Галијани и Берлу да се јаватОваа инсајдерска ти е а,дај среди таму да ги земат и Монтоливо и Роси.
Куроглав ти е тимот за кој навиваш.Ајде срциња можите да победите вечер..ако можи некој поупатен да ми ги соопшти евентуалните состави и дали куроглавиот Робињо ќе игра?
НајверојатноАјде срциња можите да победите вечер..ако можи некој поупатен да ми ги соопшти евентуалните состави и дали куроглавиот Робињо ќе игра?
Најјак сиНајверојатно
Амелиа
Абате - Силва - Јепес- Антонини
Ночерино - Амброзини - Аквилани
Боатенг
Ибрахимовиќ - Робињо/Пато уште не се знае, но најверојатно Робињо ќе стартува !!
Не ја играј двојка осеќам дека ќе им дадеме бод на трансфер браќава !
(не осеќам не му кажувајте, сакам да не ја стави пошто е баксуз)
Можиш вака како човек да одговориш..си земам слобода бидејќи никој не провоцирам од вас а и посебно вашиот клуб...го викам куроглав и ако сакам и ретардиран ќе го видам бидејќи промаши чиста шанса против Бате на 0-1 резултат(празен гол т.е.)..и да вечер мора да победите!Кромањонец ? Ок има опција пријави лошо мислење-done.
А ако сакаш да дознаеш нешто ќе прашаш ко човек,а не да си земаш толку слобода да одредуваш кој е куроглав кој е ваков кој е таков,итоа во фан клуб на најголемиот ривал,ало бре ?
Гледам ти одговориле,ај сеа одмори и "навивај" вечер за Милан ако тоа ти беше целта на муабетот,тоест ако ја имаш на ливче.
Па ти одговорив бе,куроглав е тимот за кој навиваш,како сакам јас ќе го викам шиттер во фан клуб Милан,ти на тоа ме цитираш со навреда,јас те навредив тебе ? Не.Можиш вака како човек да одговориш..си земам слобода бидејќи никој не провоцирам од вас а и посебно вашиот клуб...го викам куроглав и ако сакам и ретардиран ќе го видам бидејќи промаши чиста шанса против Бате на 0-1 резултат(празен гол т.е.)..и да вечер мора да победите!
Ај баш речи го Робињо ретардиран, па да видиш после, ај речи го ај!!!Можиш вака како човек да одговориш..си земам слобода бидејќи никој не провоцирам од вас а и посебно вашиот клуб...го викам куроглав и ако сакам и ретардиран ќе го видам бидејќи промаши чиста шанса против Бате на 0-1 резултат(празен гол т.е.)..и да вечер мора да победите!
Не е како тебе е за тебе одма ќе средатОваа инсајдерска ти е а,дај среди таму да ги земат и Монтоливо и Роси.
Смири се малку другарчеТе праша некој море кромањонец???..јас дојдов тука како чоек да се разберам тебе изгледа Панче ти е идол и мораш да се изглупираш максимално ..!