Horror игри

• Креатор на темата Креатор на темата Grimmnir
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа игра ја изумив:) најверојатно оти одамна играна. Многу добра приказна и атмосфера. И денеска може да се носи по квалитет со другите од истиот жанр.
Направија и втор дел ама некако не ми легна.

Несум знаел дека и втор дел има, пошо не сум гејмер ич ама ќе ја симнам и вторава(y)

Clive Barker's Jericho
Можда ќе ти се допадне. Инаку е во истиот жанр хорор-Фпс.

Doom ll:Hell on Earth :вонзем: Имав само 10 годинки кога ја играв.:eek:

Doom2_title.png

spremaj se ce ima i 4 del za 12 12 2012 :pipi:
--- надополнето: Nov 30, 2011 2:55 PM ---
Кога ја играв Half Life 1 на 14 години, за малку ќе се усерев. Најстрашната игра што некогаш ја имам видено. Суштества со канџи кои личат на мртви оскубани пилиња и ви се фрлаат во лице... :eek:

toa ti bese prva igra kaj resavas i problemi vo razni situacii znaci aktivacija na mozok ne samo prosto pukanje taa i mene mi bese prva igra voopsto na prviot p2 kompjuter.
a za horo dobri se doom 3 , dead space 1 , penumbra i toa ti e dobra ne e pucacka am za vijugite e zakon :)

Amnesia - The Dark Descent, доста добра хорор игра каде што немаш оружје ниту некое орудие за борба, така да се што можеш да правиш кога ке ти излета нешто е да бегаш:eek:

исто има и прв дел од играта

Лично мислам дека оваа игра е врв

Хорор игрите се делат на :

Silent Hill, и останатите :)
Дефинитивно, рака на рсце еве и погоре е спомната и Fatal Frame е доста језива.
Ама кој играл Silent Hill знае дека појезиво срање од тоа нема.

Хорор не треба дабиде пуцачина, хорор е психа.
Ако се внесеш во играта како треба во најмала рака ќе ти биде страв наредни месец дена со затворена врата да спиеш. Ужасна атмосфера и чуство на беспомошност кој ти влегува во подсвест и одкако ќе прекинеш да играш...

Јас не можам да играм хорор игри дефинитивно, ама мојот цимер е тежок гејмерја играше Dead space 2 и дефинитивно ја препорачувам. Играта за мене е врв, се вселив кај него во соба само за да го гледам како игра!

Јас не можам да играм хорор игри дефинитивно, ама мојот цимер е тежок гејмерја играше Dead space 2 и дефинитивно ја препорачувам. Играта за мене е врв, се вселив кај него во соба само за да го гледам како игра!

dead space 1 da ama novoto prodolzeni go gledav cisto sranje nema atmosfera kako prviot del

dead space 1 da ama novoto prodolzeni go gledav cisto sranje nema atmosfera kako prviot del

Искрено не сум го видела првиот дел, го следев само вториот и искрено ми остави голем впечаток. Ама што знам пак јас-жена сум нели хахааха. Не се шалам ама интересно ми е да гледам некој кога игра нешто што јас не би можела.

Искрено не сум го видела првиот дел, го следев само вториот и искрено ми остави голем впечаток. Ама што знам пак јас-жена сум нели хахааха. Не се шалам ама интересно ми е да гледам некој кога игра нешто што јас не би можела.

pa vtoriot del ja ima upropasteno igrata vo prviot del imas edna prikazna vo vtoriot del druga prikazna
ti probaj da ja igras Prey -igrava e bazirana na legenda na eden indijanec koj e kidnapiran od vonzemjani
(y), i prikazna i game play 10

Се е тоа во ред, али на компјутер играм само игри со стратегии заоа што не сум навикната на маус и тастатура... дај ми нешто интересно за на ps 2 :) уствари џабе ќе ми препорачаш, не можам да играм хорори :)

Да многу добра/страшна игра исто така (y)

Оваа игра ја изумив:) најверојатно оти одамна играна. Многу добра приказна и атмосфера. И денеска може да се носи по квалитет со другите од истиот жанр.
Направија и втор дел ама некако не ми легна.

Всушност, не е продолжение на Undying туку уште една игра правена според сценарио или идеја на писателот Клајв Баркер :) . И јас не ја заиграв од што е добра. Она што е трагично со Undying е тоа што играта пропадна на пазарот. Има добиено и награда во категоријата “најдобра игра што никој не ја купува“:pos: Проблемот бил што се појавила во време кога се играле мрежно поврзани игри од типот на Unreal, Counter strike и Quake. А оваа не нудела таква можност. Штета што не доживеала вистинско продолжение.

Doom i Fear ne se nisto posebno iskreno kazano, kako sto poeveketo veke kazaa horror igra treba da bide kako amneisa, penumbra, call of cthulhu, silent hill takvo nesto. Sto te plasi so atmosferata a ne so eftini plasenja kako holivudskite filmovi. Vo horror zanrot igrite definitivno gi tepaat filmovite.
Znam deka ne e ubavo piraterija da promoviram ali ima li nekoj link da mi prate za da ja simnam clive barkers undying :)
--- надополнето: Dec 1, 2011 9:19 PM ---
Се е тоа во ред, али на компјутер играм само игри со стратегии заоа што не сум навикната на маус и тастатура... дај ми нешто интересно за на ps 2 :) уствари џабе ќе ми препорачаш, не можам да играм хорори :)
за ps2 со манијак, имам 200 игри за ps2 така да ако не сакаш хорор кажи што бараш тогаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom