Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
461218977.jpg

Интересно... :D

Hmm? o_O

Натпревар против сиромаштијата по 9ти пат
Zidane&Ronaldo&пријателите VS HSV All Stars
13ти декември, 19h, Imtech Arena Hamburg

Сакам со 3-5-2 да ни дојдат каталонциве и онака ја вежбаат формацијава некое време. Онака да се испробаме до кај сме :)

Сакам со 3-5-2 да ни дојдат каталонциве. Онака да се испробаме до кај сме :)

Се шпекулира дека со таа формација ќе стартуваат,но ќе видиме има време.
Иначе и јас би сакал така да стартуваат. :sneaky:

Сакам со 3-5-2 да ни дојдат каталонциве и онака ја вежбаат формацијава некое време. Онака да се испробаме до кај сме :)

Со оваа формација имаат 3 опции, колку гола да примат 3-5-2 :D

^ А да се спуштите малку на земја? Зошто ако ве спушта они, многу полошо ќе ви биде. Не играмо со Сарагоса или некој сличен, па да се палаете толку.

^ А да се спуштите малку на земја? Зошто ако ве спушта они, многу полошо ќе ви биде. Не играмо со Сарагоса или некој сличен, па да се палаете толку.

Епа сеа има два вида на форумџии, шо се заебават и шо не се заебават ( сфаќат и не сфаќат заебанции), со кој сака нека излезе длга е нивата

Епа сеа има два вида на форумџии, шо се заебават и шо не се заебават ( сфаќат и не сфаќат заебанции), со кој сака нека излезе длга е нивата
Абе разбирам тоа, и ја се заебавам. Ама баш тие што се заебаваат после добиваат најголем ремет, иако се заебавале.

Да не има некоја информација уште колку недели Карваљо ќе биде способен да игра :)

What sorcery is this !? :eek:

требаше да го ставам ова...

2011-11-30eljefe-1.jpg

сум го згрешил линкот ваљда... или Opera-ва се заебава со мене...

слика со статистиката од Алонсо има нели !? :cautious:

What sorcery is this !? :eek:

требаше да го ставам ова...

2011-11-30eljefe-1.jpg

сум го згрешил линкот ваљда... или Opera-ва се заебава со мене...

слика со статистиката од Алонсо има нели !? :cautious:
Еми лошо ни се пишува........:)

Абе разбирам тоа, и ја се заебавам. Ама баш тие што се заебаваат после добиваат најголем ремет, иако се заебавале.

Ами саа шо да праеме, ај од денес нит збор за класиокото, иако ќе победиме :D
--- надополнето: Dec 1, 2011 9:08 PM ---
Шала настрана од бабини девитини не фаќа у вакво дерби, ако сум кажал јас или роналдо победа од 10-0, па да изгубиме 20-13, џабе е тоа, они играт не игра мојот збор :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom