Што после свршување (sex)

• Креатор на темата Креатор на темата baby
  • Време на започнување Време на започнување
:Dјас ако не сум се испукал до крај или ја бркам подитно да си оди или јас си бегам накај дома а дома подитно :drk::D а ако се испукам убаво тогас сум како јагненце уста не отварам http://youtu.be/U3AS7a7KGKI

Mrazam posle seks nekoj da me gushka.. ete imafme seks.. zeshki sme.. ushte gushkanje me treba na krajo.. da me davi coek :) Znachi prvo neshto mi treba space :D

После секс, лежам уште едно 5-10 мин и гитла под туш, да се измијат тоа соковите телсесни и се друго :)

После секс 5 минути одмарам, стандард до мене имам милка чоколадо, јадам чоколадо, палам цигара и идам на туширање или со несреќницата или сам зависи од расположение.

После секс 5 минути одмарам, стандард до мене имам милка чоколадо, јадам чоколадо, палам цигара и идам на туширање или со несреќницата или сам зависи од расположение.

Зошто па сеа несреќница, не те бива за секс или премногу си хард кор садомазо стајл тип?

Зошто па сеа несреќница, не те бива за секс или премногу си хард кор садомазо стајл тип?

Сите што ми се за една ноќ си ги викам несреќници :) Онака ми доаѓа.А не дека нешто сум катастрофален во секс или скраја да е да сум садомазо. Бар ја така мислам :D

Значи ѕверови сте, како воскреснувате теми никој не ви е рамен :ROFLMAO:

едно излежување 10 мин и таа во прегратка .. и после тоа едно кафе и цигарче

Дефинитивно цигарата е измислена после секс. Може и чаша вино, доколку стои до креветот...потоа туш за освестување и како ништо да не било :)

За мене најголемо задоволство после секс е уште повеќе секс!

Цигара, кока кола и сникерс дефинитивно најдобра комбинација за мене. Цигарата како задоволство, а сникерс и кока кола за повраток на калории и енергија

после(секс) свршување,одмор 5 мин под туш и рокаме 2 рунда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom