Економски факултет (reloaded)

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
здраво ке мозе да писете основи на економија дали е теско на испит и на сто повеке да се обрне внимание и ако може да казете по колку се плака за секој испит ?:)

Член од
7 ноември 2010
Мислења
123
Поени од реакции
28
здраво ке мозе да писете основи на економија дали е теско на испит и на сто повеке да се обрне внимание и ако може да казете по колку се плака за секој испит ?:)
Не е тешко на испит,само што имаш цела книга за учење.За плаќање ништо само пријава со уплатница за таксена марка,а тоа е негде испод 100 ден.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
За тие денес што беа на финансиски менаџмент на предавање - дали на уште некој му се потпиша на квизот? Ниту се вртев, ниту зборував, ниту препишував... WTF значи потписот???

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.810
Поени од реакции
1.561
Па како? Нели вкупно 10 домашни се? :/
тие што се плус ги брои како едно значи ќе имаш 9и10 глава тестовуи и двете ти се бројат како еден бод или може едното да не треба да го враќате

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Некој случајно да не му се наоѓа нешто за „Светската економска криза во 2008 година“...Ми треба за стручен труд по Основи на економија...Фала однапред :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
не сум влегол на прв колокфиум МИС дали ке може да влезам на вториот фала ви однапред
Можеш да полагаш после првиот ке го полагаш кога ке бидат испитите во јануари...

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
тие што се плус ги брои како едно значи ќе имаш 9и10 глава тестовуи и двете ти се бројат како еден бод или може едното да не треба да го враќате
Мхм... Ама денес ја завршил 12та тема и не дал домашно јее, не е битно, битно е дека јас не бев и не дал домашно, а колега бидејќи си упатен во предметов да те прашам дали се сеќаваш какви ви беа отворените прашања на втор колоквиум? Фала однапред :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.810
Поени од реакции
1.561
Мхм... Ама денес ја завршил 12та тема и не дал домашно јее, не е битно, битно е дека јас не бев и не дал домашно, а колега бидејќи си упатен во предметов да те прашам дали се сеќаваш какви ви беа отворените прашања на втор колоквиум? Фала однапред :)
Не знам дека нешто беа за оперции на отворен пазар имаше некој график требаше да се нацрта ама незнам точно ќе те лажам само

Член од
18 мај 2011
Мислења
73
Поени од реакции
6
Колеги, да ве прашам затоа што сум вонредно - дали макроекономија за втор колоквиум ќе требаат сите глави од 8ма до 21ва? И дали имате некое домашно до сега па да ми го пратите или да го копирам?​
Ај ве молам бидете фер-зашто за нас вонредните е уште потешко!​

--- надополнето: Dec 2, 2011 8:54 AM ---

Колега, ај некако прати од домашните досега, ќе ти дадам е-маил?

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Колеги, да ве прашам затоа што сум вонредно - дали макроекономија за втор колоквиум ќе требаат сите глави од 8ма до 21ва? И дали имате некое домашно до сега па да ми го пратите или да го копирам?​
Ај ве молам бидете фер-зашто за нас вонредните е уште потешко!​

--- надополнето: Dec 2, 2011 8:54 AM ---

Колега, ај некако прати од домашните досега, ќе ти дадам е-маил?
Не, требаат од 8 до 16та, ама незз дали сосе 16та или без... И домашните немам како да ти ги пратам бидејќи немам скенер а од книжарата кај факултетот ги има сите само кажи им одма ќе ти ископираат. Ваљда не ти е тешко да тркнеш до факултет... А имаше домашно до сега за 8ма, 9та и 10та тема.. 12 ја предал ама немаше домашно за неа

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај да ве замолам за нешто.. имам семинарска на тема "видови уреди за автоматизирано внесување на податоци" Ако знај некој кај да барам податоци, текст и слично или ако има некој да ми ги прати нека пиши !!

Фала.

Kajgana Shop

На врв Bottom