- Член од
- 7 јули 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 31
здраво ке мозе да писете основи на економија дали е теско на испит и на сто повеке да се обрне внимание и ако може да казете по колку се плака за секој испит ?
Па како? Нели вкупно 10 домашни се? :/за сите теми има домашни
Не е тешко на испит,само што имаш цела книга за учење.За плаќање ништо само пријава со уплатница за таксена марка,а тоа е негде испод 100 ден.здраво ке мозе да писете основи на економија дали е теско на испит и на сто повеке да се обрне внимание и ако може да казете по колку се плака за секој испит ?
тие што се плус ги брои како едно значи ќе имаш 9и10 глава тестовуи и двете ти се бројат како еден бод или може едното да не треба да го враќатеПа како? Нели вкупно 10 домашни се? :/
Можеш да полагаш после првиот ке го полагаш кога ке бидат испитите во јануари...не сум влегол на прв колокфиум МИС дали ке може да влезам на вториот фала ви однапред
Мхм... Ама денес ја завршил 12та тема и не дал домашно јее, не е битно, битно е дека јас не бев и не дал домашно, а колега бидејќи си упатен во предметов да те прашам дали се сеќаваш какви ви беа отворените прашања на втор колоквиум? Фала однапредтие што се плус ги брои како едно значи ќе имаш 9и10 глава тестовуи и двете ти се бројат како еден бод или може едното да не треба да го враќате
Не знам дека нешто беа за оперции на отворен пазар имаше некој график требаше да се нацрта ама незнам точно ќе те лажам самоМхм... Ама денес ја завршил 12та тема и не дал домашно јее, не е битно, битно е дека јас не бев и не дал домашно, а колега бидејќи си упатен во предметов да те прашам дали се сеќаваш какви ви беа отворените прашања на втор колоквиум? Фала однапред
Не е тешко на испит,само што имаш цела книга за учење.За плаќање ништо само пријава со уплатница за таксена марка,а тоа е негде испод 100 ден.
Мхм... Ама денес ја завршил 12та тема и не дал домашно јее, не е битно, битно е дека јас не бев и не дал домашно, а колега бидејќи си упатен во предметов да те прашам дали се сеќаваш какви ви беа отворените прашања на втор колоквиум? Фала однапред
sakas da kazes deka ako nekoj ne bil na prv kolokvium na MIS moze da ide na vtor i prviot da go polaga na ispit??? taka kazak prof??Можеш да полагаш после првиот ке го полагаш кога ке бидат испитите во јануари...
Не, требаат од 8 до 16та, ама незз дали сосе 16та или без... И домашните немам како да ти ги пратам бидејќи немам скенер а од книжарата кај факултетот ги има сите само кажи им одма ќе ти ископираат. Ваљда не ти е тешко да тркнеш до факултет... А имаше домашно до сега за 8ма, 9та и 10та тема.. 12 ја предал ама немаше домашно за неаКолеги, да ве прашам затоа што сум вонредно - дали макроекономија за втор колоквиум ќе требаат сите глави од 8ма до 21ва? И дали имате некое домашно до сега па да ми го пратите или да го копирам?Ај ве молам бидете фер-зашто за нас вонредните е уште потешко!
--- надополнето: Dec 2, 2011 8:54 AM ---
Колега, ај некако прати од домашните досега, ќе ти дадам е-маил?