Пајтон во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Скопје не е забавен парк, па ќе го личело вака, онака... :D

Епа добро сега, за кого како, на некој ќе му се допаѓа идеава на некој не. Секој со свое мислење. Многу нормално дека ќе има и негативни и позитивни реакции. ;)

Епа добро сега, за кого како, на некој ќе му се допаѓа идеава на некој не. Секој со свое мислење. Многу нормално дека ќе има и негативни и позитивни реакции. ;)

Тоа првото така е, не те убедувам да се сложиш со моето мислење. Само се обидував да ти создадам слика, како изгледало некогаш тоа, а како би изгледало денеска тоа.

Да да, јас сум ЗА пајтонот. Атракција би било со пајтон на матура да се оди. И ако има, би сакал да има повеќе пајтони. На искачање девојката ја собираш со пајтон. Интересно е оваа работа со пајтонот. Во странство скоро секаде го има. Само еден проблем ќе има, коњите ќе "какаат" на улиците. :( Ќе треба кеси да им ставаат. :D

Како бе ќе ќењаат... -.- си имаат прегради позади да си кењаат таму, не си видел?

Како бе ќе ќењаат... -.- си имаат прегради позади да си кењаат таму, не си видел?

Па во странство имам видено пајтон, кај нас не. Но тие во странство немаат такви прегради.

Више би гонделиерска сезона од почетокот до крајот на дождливата сезона.
Серозно, Скопје сеа какво што е, не му се потребни пајтони. Прво од целиот микс на градби почнувајќи од центарот па населбите кои граничат со периферија - крајно непотребо и само луксуз кој не се уклапа со самата градска конституција.

Па според мене не е лошо да се врати некоја традиција,која живеела во градот...бдв, незнам зашто мислиш дека се враќа назад градот,кога се градат и многу нови згради,пример се 40-катниците во Аеродром итн..
На пример надворешни ќенефи и на секои 3-4 дена да викаш гомнарка и тоа е традиција :pos:

A6D9260E40B00443A21CBF4D5CA84C9B.jpg

Ова е моментот со пајтонот...:гомце::гомце::гомце: по улица, а позади полиција. 50 евра едно:гомце:

Кога веќе не враќаат во Антиката, мислам дека поголема атракција ќе биде ако лавови ги влечат пајтоните.
--- надополнето: Dec 1, 2011 12:22 PM ---
Кога веќе не враќаат во Антиката, мислам дека поголема атракција ќе биде ако лавови ги влечат пајтоните.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Уште ова му треба на сообраќајов. Ај не заебавајте бе.
--- надополнето: Dec 1, 2011 12:28 PM ---
A6D9260E40B00443A21CBF4D5CA84C9B.jpg

Ова е моментот со пајтонот...:гомце::гомце::гомце: по улица, а позади полиција. 50 евра едно:гомце:

Ми го зеде зборот. Ќе изобилуваат улициве со торти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom