H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Па има помодерни пајтони, не такви како што беа пред земјотресот. Баш ќе го личи на Скопје, зошто мислиш дека нема.![]()
Скопје не е забавен парк, па ќе го личело вака, онака...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па има помодерни пајтони, не такви како што беа пред земјотресот. Баш ќе го личи на Скопје, зошто мислиш дека нема.![]()
Скопје не е забавен парк, па ќе го личело вака, онака...![]()
Епа добро сега, за кого како, на некој ќе му се допаѓа идеава на некој не. Секој со свое мислење. Многу нормално дека ќе има и негативни и позитивни реакции.![]()
Да да, јас сум ЗА пајтонот. Атракција би било со пајтон на матура да се оди. И ако има, би сакал да има повеќе пајтони. На искачање девојката ја собираш со пајтон. Интересно е оваа работа со пајтонот. Во странство скоро секаде го има. Само еден проблем ќе има, коњите ќе "какаат" на улиците.Ќе треба кеси да им ставаат.
![]()
Како бе ќе ќењаат... -.- си имаат прегради позади да си кењаат таму, не си видел?
На пример надворешни ќенефи и на секои 3-4 дена да викаш гомнарка и тоа е традицијаПа според мене не е лошо да се врати некоја традиција,која живеела во градот...бдв, незнам зашто мислиш дека се враќа назад градот,кога се градат и многу нови згради,пример се 40-катниците во Аеродром итн..
Кога веќе не враќаат во Антиката, мислам дека поголема атракција ќе биде ако лавови ги влечат пајтоните.
--- надополнето: Dec 1, 2011 12:22 PM ---
Кога веќе не враќаат во Антиката, мислам дека поголема атракција ќе биде ако лавови ги влечат пајтоните.
![]()
Ова е моментот со пајтонот...по улица, а позади полиција. 50 евра едно
![]()