Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

и да има и да нема поента,јас да си прашам пошто секој има различно мислење така да може за некого има поентаНема поента,секако првото![]()

тачно,ама пак,за мене нема,што такво ако има $100000000000000000 у банка,и има диплома од тато купена,а нема грам мозок и поштовање.и да има и да нема поента,јас да си прашам пошто секој има различно мислење така да може за некого има поента![]()
тоа и беше поентата на прашањето.тачно,ама пак,за мене нема,што такво ако има $100000000000000000 у банка,и има диплома од тато купена,а нема грам мозок и поштовање.

што збориш у име на сите коа може има барем еден/на на кој/а што не му/е битно тоа што теве ти е?Секогаш ќе го бирате тој со парите зашо а тука ќе зборите дека сакате љубов, а ние секад ќе ја бираме таа со големите цицики шо подобро го пуши....такви ни се гените....ама ај да видам една шо ќе признае.
Постои некој таков во Македонија, така богат да станал?Не мора да значи дека ако е богат и школуван дипломата му е купена...може да немал пари, се школувал на државен, а подоцна неговиот труд се исплател па заработил многу пари.
Под ваква претпоставка мене ме интересира конкретно за каков богат и школуван се мисли?
Постои некој таков во Македонија, така богат да станал?

Секогаш реално гледаш на работите (понекогаш пререалноСекогаш ќе го бирате тој со парите зашо а тука ќе зборите дека сакате љубов, а ние секад ќе ја бираме таа со големите цицики шо подобро го пуши....такви ни се гените....ама ај да видам една шо ќе признае.
) и затоа ми се допаѓа тоа како размислуаш.