За што би се одлучиле?

• Креатор на темата Креатор на темата SaveMe
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 октомври 2011
Мислења
24
Поени од реакции
23
Каков дечко/девојка би избрале?

Знае искрено да сака, нее школуван/а и е сиромашен/на или
Не знае искрено да сака, богат/а и школуван/а.. ?
Чисто од интерес прашувам :)

и да има и да нема поента,јас да си прашам пошто секој има различно мислење така да може за некого има поента ;)
тачно,ама пак,за мене нема,што такво ако има $100000000000000000 у банка,и има диплома од тато купена,а нема грам мозок и поштовање.

Не мора да значи дека ако е богат и школуван дипломата му е купена...може да немал пари, се школувал на државен, а подоцна неговиот труд се исплател па заработил многу пари.

Под ваква претпоставка мене ме интересира конкретно за каков богат и школуван се мисли?

Секогаш ќе го бирате тој со парите зашо а тука ќе зборите дека сакате љубов, а ние секад ќе ја бираме таа со големите цицики шо подобро го пуши....такви ни се гените....ама ај да видам една шо ќе признае.

ја би ја избрал онааа со парите па ќе напраам план како да и ги земам охохох.. :vozbud:
шалам се првото :свиркам:

Секогаш ќе го бирате тој со парите зашо а тука ќе зборите дека сакате љубов, а ние секад ќе ја бираме таа со големите цицики шо подобро го пуши....такви ни се гените....ама ај да видам една шо ќе признае.
што збориш у име на сите коа може има барем еден/на на кој/а што не му/е битно тоа што теве ти е?

Не мора да значи дека ако е богат и школуван дипломата му е купена...може да немал пари, се школувал на државен, а подоцна неговиот труд се исплател па заработил многу пари.

Под ваква претпоставка мене ме интересира конкретно за каков богат и школуван се мисли?
Постои некој таков во Македонија, така богат да станал?

Постои некој таков во Македонија, така богат да станал?

Да, постојат и лично познавам, затоа прашав... ама да појаснам, не мора да значи дека парите се заработени во Македонија, важно заработени се :D

Додека не ја/го најдеш, ќе си живееш во илузија дека однапред можеш да одлучиш каква/каков треба да биде, но животот обично уво го боли што ти си мислел.

Секогаш реално гледаш на работите (понекогаш пререално :) ) и затоа ми се допаѓа тоа како размислуаш.
Наместо да бараме некој кој е богат и школуван, зошто девојките не се обидат да се школуваат и да се збогатат. Тогаш ќе нема проблеми од типот: Убав е ама нема скршен денар. Да бидеме реални, секогаш ги сакаме најдобрите работи што може да ни ги понуди некој. Така не учеле од мали нашите родители, со изговор, да не се мачиме во животот. А љубов? Љубовта доаѓа и си оди!
Затоа не треба да бараме мажи кои се богати и школувани, треба да бараме мажи кои кога ќе се најдат во најлоша ситуација ќе најдат начин од истата да излезат (исто важи и за жените)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom