Зошто немажените жени „бркаат“ женети мажи?

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Тачно бе, бај д веј денес кој се зима од љубов, може ако е само интерес у прашање има и таквото да ја боли, и знаеш ли која е најдобрата страна увек ќе знае кај е навистина нејзиниот сопруг :icon_lol:
Денес, драга Луси, повеќе се грижиме за животни и имаме чувства за бездомни кучиња отколку за деца на кои им го поткопуваме семејството. За жал.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А има некоја форумџивка што имала врска со оженет маж, па фино да објасни во што е работата?

:sneaky:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Денес, драга Луси, повеќе се грижиме за животни и имаме чувства за бездомни кучиња отколку за деца на кои им го поткопуваме семејството. За жал.
Тоа оддамна го знам драга Бети, само џабе веземе, се поише и поише ги има гладните за туѓо мевце, а баш сакам некоја што има таква врска да се отвори да видиме навистина што е она што ја држи цврсто за него... или адреналинот може е пак виновен а? Ќе излезе ко песната назад назад Калино моме... „ќе се сторам јас црна чума... жена ќе ти сотрам, деца (демек) ќе ти гледам.... видиш тоа оддамна и се случувало само тогаш ваљда у помали размери.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Цел живот сум се мачел со преводот на ова филмско остварување. Деби го работи Далас, Деби го одработува Далас, Деби го еби Далас (ова заради римата), Далас ја еби Деби...

Само, ниту еден превод не ми е соодветен, и не го доловува духот на оригиналното име...
Јас кога го гледав во 11 Октомври киното во ложа беше преведен како "Деби осваја Далас" на српски јазик секако. Деби го освојува Далас има некаква смисла, но можеби Тапетар Петар како лингвист ќе даде подобро решение.
Кој времиња беа тие, цела ложа се нишаше од турболенција:D.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Зошто?... хмм
Има премногу причини.. верувам, за тие што го прават тоа... но ниедна доволно добра за да го оправда сето тоа.
За нив дури и не е битна причината... причината е само за да можат пред другите да си го обелат образот (тие мислат дека тоа е возможно).
Секој човек различно размислува и не можеме точно да знаеме зошто се случуваат некои работи.
Можам да кажам... ете домашно воспитување... толку ја научиле... или искомплексирана особа.. многу многу причини али тешко дека може за сите едно да важи.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Се имам згрозено од тоа колку мажи ги вараат своите жени. И тоа гадни, глупи мажи, кои што не ми е ни јасно како успеале да се оженат.
Исто се имам згадено за тоа колку девојки се даваат себе си за буквално, без преувеличување, кока кола во кафич. Порано бев наивна и мислев дека шваљерка или спонзоруша е скапа работа.

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
Затоа што женетиот маж можеш да го користиш исклучиво за сексуален однос во полна дискреција. Е сега некој ќе рече зарем тоа неможеш со слободен? Можеш али слободниот досаѓа секој ден, овој неможе секој ден да се вади од дома и поради тоа не е досаден. Значи не те бара секој ден, не ти звони после 12 кога ќе испие три чаши плус, не те раскажува на пола град, повеќе се плаши од тебе и плус повеќе му допринесуваш за неговиот брак. Значи жена му треба да биде благодарна бидејќи такво внимание немала добиено со години :icon_lol:
браво многу реално кажано

B

Black Guard

Гостин
Зошто?... хмм
Има премногу причини.. верувам, за тие што го прават тоа... но ниедна доволно добра за да го оправда сето тоа.
За нив дури и не е битна причината... причината е само за да можат пред другите да си го обелат образот (тие мислат дека тоа е возможно).
Секој човек различно размислува и не можеме точно да знаеме зошто се случуваат некои работи.
Можам да кажам... ете домашно воспитување... толку ја научиле... или искомплексирана особа.. многу многу причини али тешко дека може за сите едно да важи.
Зарем не е украден трофеј оженет мажјак??

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
Се имам згрозено од тоа колку мажи ги вараат своите жени. И тоа гадни, глупи мажи, кои што не ми е ни јасно како успеале да се оженат.
Исто се имам згадено за тоа колку девојки се даваат себе си за буквално, без преувеличување, кока кола во кафич. Порано бев наивна и мислев дека шваљерка или спонзоруша е скапа работа.
тоа нека не те чуди ич за тие гадни и глупи мажи еден мој роднина има жена лепотица абе нема мана за снаата да кажам а тој еден дебел никаков ама ете ми се фали имал швалерка и таа му ја видов убава беше една немажена 38 год.и малку му била таа па чоекот ми бара да му местам нешто младо и му реков аман бе дебел при леотица жена поштена кај најде туги лиги да собираш по оние калаштури и јбг.и арно куртулив дебелиот ке ме утепаше зш сум му рекол нешто дека прави што и најсмотаниот ке му рече дека не треба така е тоа тие и мене ми се гади ама и маж и жени денес све отидено у к.....

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.144
Поени од реакции
25.717
Затоа што они се кул фраери,предизвик да ги заведеш, да ги преобратиш, непредвидливи, лоши момци кои не ебат жива сила. Што има интересно во паметни, образовани и културни момци? Ништо. Ќе те почитува, ќе те цени, ќе гледа да си задоволна, ќе ти збори за книги, театар, опери и светски збиднувања, за технологии и науки. Досадноооооо......

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Затоа што они се кул фраери,предизвик да ги заведеш, да ги преобратиш, непредвидливи, лоши момци кои не ебат жива сила. Што има интересно во паметни, образовани и културни момци? Ништо. Ќе те почитува, ќе те цени, ќе гледа да си задоволна, ќе ти збори за книги, театар, опери и светски збиднувања, за технологии и науки. Досадноооооо......
Ова е во ред ако збориме за тинејџерки кои сеуште живеат во некој холивуд филм каде фраерот ја откачува популарната курва за да се фати невината бубалица. Ама ако правиме муабет за женети мажи и нивните швалерки, претпоставувам дека се излезени од адолесценција, и е надминато ова.И треба навистина да си социјално неписмен за да луѓево што јас ти ги опишувам вака ги гледаш како луѓе кои ги опиша ти.
Како е можно да има толку жени кои ги оправдуваат 90% од стереотипите кои ни ги припишуваат не ми е јасно. Барем да имаше некоја корист од тој човек некако во животот па ќе сфатев. И кога зборам за жени кои оправдуваат стереотипи мислам и на жените на овие шупаци (кои не се во мал број).

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.144
Поени од реакции
25.717
Ова е во ред ако збориме за тинејџерки кои сеуште живеат во некој холивуд филм каде фраерот ја откачува популарната курва за да се фати невината бубалица. Ама ако правиме муабет за женети мажи и нивните швалерки, претпоставувам дека се излезени од адолесценција, и е надминато ова.И треба навистина да си социјално неписмен за да луѓево што јас ти ги опишувам вака ги гледаш како луѓе кои ги опиша ти.
Како е можно да има толку жени кои ги оправдуваат 90% од стереотипите кои ни ги припишуваат не ми е јасно. Барем да имаше некоја корист од тој човек некако во животот па ќе сфатев. И кога зборам за жени кои оправдуваат стереотипи мислам и на жените на овие шупаци (кои не се во мал број).
Ти како женско не можеш да најдеш логика. Јас па како неженско не можам ич. Ама сепак се случува нели? Чим се случува мора да има и објаснување зошто се случува? Затоа што на оваа тематика нема научно истражување, или па барем јас не сум сретнал такво, ќе си останам на моето, а го базирам на искуство и интеракција со луѓе. Со други зборови она што за тебе кај некои луѓе треба да е адолесценска состојба на ум, за мене е доживотна.

Kajgana Shop

На врв Bottom