Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го видов ова на интервју, го слушав коментаторот кој го коментираше финалето. Изјави нешто во смисла, дека Новак и Рафа дале многу слични изјави дека во рок од некоја година планираат да се повлечат. Притоа Новак изјавил дека не е возможно да се игра исто кога ќе стигнеш на врвот ( изгледа заборави на Федерер притоа).Јас ова интервју не го видов, ај линк ако не ти е тешко?
Прво прочитај барем мои мислења во последните неколку денови (недели) за Новак, башка и за овој турнир што прокоментирав во врска со него, па види дали нема самокритика во нив, а не само да се појавувате по темите кога се играат гренд слемови.. па да зборите напамет.@ВидиФотос Попрво Ноле ќе ја заврши својата кариера пред јас да видам било каква доза на самокритичност на некој негов фан овде.
Поздрав![]()
Прво прочитај барем мои мислења во последните неколку денови (недели) за Новак, башка и за овој турнир што прокоментирав во врска со него, па види дали нема самокритика во нив, а не само да се појавувате по темите кога се играат гренд слемови.. па да зборите напамет.
Ќе ја завршел кариерата додека бил на врвот, оти нему така му одговара .. лол . Па тогаш значи треба да објави крај на кариера за некој ден, додека не почнала новата сезона, така? .. бидејќи тоа што го направи изминатава година тешко дека ќе го повтори наредната, па сигурно ќе има некој пад ..
Може да прајме муабет на темата наменета за него, тука да на одиме во офф топик повеќе.
Најздрав![]()
Ајде едно блиц прашање, ме интересира твоето мислење. Еве ти како фан на Новак што мислиш, ќе може ли на 31 година да игра како Роже? Односно дали ќе биде воопшто во тениската игра во тоа време?
Извини не сум претсказатељ будучности.Ајде едно блиц прашање, ме интересира твоето мислење. Еве ти како фан на Новак што мислиш, ќе може ли на 31 година да игра како Роже? Односно дали ќе биде воопшто во тениската игра во тоа време?