С
сашенко
Гостин
15:00 Федерер 1,1 - 6,2 Ферер
21:00 Цонга 1,55 - 2,2 Бердих
Коефициенти се тоа? Претерале малце со Ферер.Искрено 3,5 би дал максимум
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
15:00 Федерер 1,1 - 6,2 Ферер
21:00 Цонга 1,55 - 2,2 Бердих
3.5? јас би дал 30, шансите Ферер да го победи Федерер се еднакви на 0.
Се што предвидов и бидна, Типса изигра повеќе од еден меч на турнирот, Новак не помина група.Надал се „повреди“ уште непочнат да игра.
За прв фаворит кажав дека е Федерер, а за Новак не сум толку оптимист дека ќе направи нешто, прашање е дали и група ќе помине, барем според последните мечеви кои ги одигра во Париз.. плус повредата на рамото.
И мислам дека Типсаревиќ ќе изигра барем еден меч на овој турнир т.е ќе се откажи некој од првите осморица, па ќе му се пружа шанса)
Нека му е честито. Вистинска легенда, дојде се прошета и си зема пехарот. Како да нема 31 година.
Посбено ме изнервираа последниве изјави на Надал и Новак дека планираат да се повлечат од тенисот за некои две години. Треба да се засрамат од самата таква изјава покрај ваквото издание на Федерер? Како е можно толку бргу Надал да потклекне на лошата моментална форма? Ај за Новак не ме чуди, не би поднел да паѓа надолу сега кога е на врвот, таков играч е, ама Рафа кој имаше толкава страст во играта ме разочарува со ваквите изјави.
А и да не заборавам. Секоја чест за Цонга. Од него може да излезе голем играч, не за џабе спомна коментаторот дека бил одбран за најдобар тенисер за годинава во избор на навивачите.
Нека му е честито. Вистинска легенда, дојде се прошета и си зема пехарот. Како да нема 31 година.
Посбено ме изнервираа последниве изјави на Надал и Новак дека планираат да се повлечат од тенисот за некои две години. Треба да се засрамат од самата таква изјава покрај ваквото издание на Федерер? Како е можно толку бргу Надал да потклекне на лошата моментална форма? Ај за Новак не ме чуди, не би поднел да паѓа надолу сега кога е на врвот, таков играч е, ама Рафа кој имаше толкава страст во играта ме разочарува со ваквите изјави.
А и да не заборавам. Секоја чест за Цонга. Од него може да излезе голем играч, не за џабе спомна коментаторот дека бил одбран за најдобар тенисер за годинава во избор на навивачите.
Јас ова интервју не го видов, ај линк ако не ти е тешко?