Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па повеќе има :) Со калимеро, ми има оставено стварно добар впечаток, со Правниче се запознавам уште од 2008 година :pos: Иосоноинтериста, ElNinho & Drettica :icon_lol:, PillowQueen, Red John, Princess of Evil, Darling итн итн :pipi:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Со Purple Puma, Луси Лу, со Леандра се имам само формално запознато така што и Леандра би ја додала на списокот :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Со Purple Puma, Луси Лу, со Леандра се имам само формално запознато така што и Леандра би ја додала на списокот :)
Само изрази желба и заитај накај Скопјево (што не ти е така далеку) и се дружме обавезно :)
--- надополнето: Nov 22, 2011 2:41 PM ---
Луси Лу, Леандра, Абадон, Хјуман,Дибек ..
Ќе ми бидет мило :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Со

Princess of Evil
princces
princess
princess :)
princess barbie
Princess M
princess tamara
princess tina
princess 1986
princessa
princessicka
princess_m
princeza
Princezata
Princezi4ka
prinsezicka
Princezz
Принцез
Принчепеса

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па повеќе има :) Со калимеро, ми има оставено стварно добар впечаток, со Правниче се запознавам уште од 2008 година :pos: Иосоноинтериста, ElNinho & Drettica :icon_lol:, PillowQueen, Red John, Princess of Evil, Darling итн итн :pipi:
Job done :pipi:

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Leandra i PurplePuma сега засега, овие две ми оставија силен впечаток за вистински личности во права смисла на зборот.

B

Borg_Drone

Гостин
Да, поминаа три години де.........Или година не се сеќавам баш најдобро...Таман една воспитна да ми удриш да ми се врати меморијата.Ааа се сеќавам на едно нешто.Кога сакав да си отидам и кога ти кажав на фин и културен начин во миднајт ти ми се обрати нешто со: „Абе доаѓај вамуууууу седи!!!!!!! “(намерно со извичници зошто така ми се обрати, ме расплака).Тоа мене ми даде аларм дека си спремна со heavy maschine gun да ме бркаш низ миднајт.Тогаш ноќта ќе ми ја направеше да ми биде ноќ засекогаш.Што е доволен доказ сега да си земам панцир и само од хермелин да те поздравам.Надвор излегување nuk....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сакам Мачорка следен пат да ја видам во кафана, без изговори.

Kajgana Shop

На врв Bottom