Зошто немажените жени „бркаат“ женети мажи?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Зошто немажените жени „бркаат“ женети мажи?

- Бидејќи се поспори, оти имаат багаж. ;)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
e zosto zasto nie vo makedonija sme naj ozboruvackata nacija na svetov i da receme deka vo zenatite mazi ovie samici gledaat nekakva doverba deka poradi toa sto mazot ima familija nema da kazuva naokolu deka bil so nea e za toa samite zeni i vdovicite koi obicno se po zanaetot sakaat da se so zeneti mazi ama kaj nas toa ne pali sekogas nekoj negde ke ve vidi ke cue a toa e dovolno cela okolina a bogami i posiroko da cue za nekoj a svalerajska vrska

B

Borg_Drone

Гостин
А добро пред да дојде „Киселина“ и да ја затвори темата, што има врска тоа ако си избричен под мишка или пак си депилиран.
Јас пример си се бричам под мишка а и на моменти си се депилирам на града зошто сметам дека тоа е хигиенски.
А не после по телото да праќам група на ловци да ловат разноразни животни во мојата ми богата флора и фауна.По шумата де.....
Друго од мишките не сакам да пуштам лилјаци дур се возам вторник и петок во автобус зошто се возат и стари лица мислам и на нив ќе треба некој да носам после на душа кога ќе добие некој инфаркт....
Трето, не сакам на пример кога јас се шетам во град и онака сум седнат на пијачка некаде и ми навира од кошулата грмушката (непотстрижена) и седнат до некоја девојка и кога ќе и речам на пример „здраво“ несакајќи да и брцнам со влакната од градите во око......
Четврто, сакам исечени нокти а не нокти кои треба да се сечат со шмишајбна и не сакам да дозволам баш поради тоа додека јадам да ми се забива под калта на ноктот храна...Јботе, мислам сега знам дека земјава содржи бактерии а општопознато е дека и од бактерии храната ферментира ама мислам дајте....

Четврто, јебеш му матер се е до карактерот и пак ќе кажам...........Немам што да кажам, морам да се извинам однапред до Acid и веќе не додевам, ветувам чесен пионерски збор.Ми значи зборот, служев со Тито 63-ќа на Неретву....
@Mila
Едни за пари....спонзор го рачунаат женетиот:D а други поради пакост да расипат брак пошто они лично не се срекни со својот живот..и да покварат и тоа што е бар малку срекно.:tapp:
Најчесто е поради второто.Ама кога ќе видиш и другата страна има во овие случаи вина.Што значи колку што е девојката, толку е и човекот (кој што е во брак) искомплексиран.

S

Stef Bachatero

Гостин
Се што е зафатено е слатко овошје.А бидејќи жените се контрадикторни и се што е табу го сакаат и се авантуристички во душа,така секоја девојка посакува забранети работи :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Се што е зафатено е слатко овошје.А бидејќи жените се контрадикторни и се што е табу го сакаат и се авантуристички во душа,така секоја девојка посакува забранети работи :)
Gi rasbiras brat hhh : D

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не е така! Секој со својот вкус, но најчесто жените паѓаат на „лоши“ дечки со чувство за авантури... А за болдираниот дел, па тоа не е одлика на метросексуалец, секој човек треба да е чист, намирисан, исперен (или само јас така мислам :( )
Фактот што се јавуваат се повеќе мажи кои се грижат за себе (шминки, масажи, скапи алишта ...) не е доволна причина да го оправдаме однесувањето на девојките кои „ловат“ женети мажи.
Најчесто женетите мажи со „таква“ агенда, се тие кои се метросексуалци. На кој друг начин би привлекле немажена девојка.
Точно...ама моето оригинално мислење беше одговор на постот на Леандра :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Многу реплики од маживе, лавина :icon_lol:
Што се не прочитав, семејство, стабилност, сигурност, забранети овошја...Зарем тој што си ја изневерува сопствената жена треба да го сметаме за сигурен, стабилен и додајсвојзбор? Премногу размислувате би рекла. Кога влегуваш во однос со женет прво влегуваш поради фактот што ти се допаѓа, а не поради тоа што е женет, така да го нема елементот „ го бараме“. Второ освен секс тој за ништо друго не ти служи бидејќи рипа како попарен на секое да не го види некој нали на тој начин ќе си го сруши „бракот“. И трето на Лидија прашањето дека слободните не досаѓале...Не ич :) Ако има нешто подосадно од слободен човек со кој се гледаш за секс незнам што друго би било подосадно. Од телефони, излегување каде излегуваш ти, четови, фејсбуци и останати средства за комуникација.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Можеби немажените жени сакаат женети мажи зашто имаат искуство во бракот :)
можеби имаат фетиш....
...

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Најчесто е поради второто.Ама кога ќе видиш и другата страна има во овие случаи вина.Што значи колку што е девојката, толку е и човекот (кој што е во брак) искомплексиран.
Е да де, и тој што ја вара жената и сака слободна девојка како паралелна врска е искомплексиран несреден емотивно ненормален по мое итн....:)
Али темата не е за женетите него за овие немажените девојки:icon_lol: зашто ги бркаат:icon_lol:
А зашто Киселина да ја затвори темата?:pipi::D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Моментот кога ќе прочитам тема од типот: Зошто мажите копуци си ги изневеруваат сопругите со кои имаат дете, ќе констатирам на драго срце дека осудите, моралниот разврат и дрвата и камењата за фрлање се поделени 50-50. Вака ова е толку еднострано, да е смешно.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Многу реплики од маживе, лавина :icon_lol:
Што се не прочитав, семејство, стабилност, сигурност, забранети овошја...Зарем тој што си ја изневерува сопствената жена треба да го сметаме за сигурен, стабилен и додајсвојзбор? Премногу размислувате би рекла. Кога влегуваш во однос со женет прво влегуваш поради фактот што ти се допаѓа, а не поради тоа што е женет, така да го нема елементот „ го бараме“. Второ освен секс тој за ништо друго не ти служи бидејќи рипа како попарен на секое да не го види некој нали на тој начин ќе си го сруши „бракот“. И трето на Лидија прашањето дека слободните не досаѓале...Не ич :) Ако има нешто подосадно од слободен човек со кој се гледаш за секс незнам што друго би било подосадно. Од телефони, излегување каде излегуваш ти, четови, фејсбуци и останати средства за комуникација.
Тоа ти што ми кажуваш е дека денеска е проблем да најдеш маж за секс? Тоа се коси со сите верувања, стереотипи и слични досадни зборови за мажите.
Доволно добро ја познавам природата на машкиот пол за да можам да кажам дека доколку бараш такво нешто ќе ти успее веќе со вториот ако не и првиот телефнски повик.
Нешто у стилом: ало џони, леа тука...чуј да не цепидлачиме ја сакам да се ебеме ама мене кога ќе ми текне. Да ти повторам втор пат да не се чудиш, тоа значи дека од моментот кога ќе те побарам имаш максимално 4 часа да се подготвиш за секс. Условот е да не ме бараш преку никаков канал...јас тебе ќе те контактирам...пак да ти дообјаснам доколку си збунет, тоа значи: не ме аднувај на социјални мрежи, без емаили, јавувања, смски, муабети по зеднички прјатели, гулаби писмоносци, цвеќиња на работа и слично.

Ако на ова наидеш на негативен одговор, слободно убиј го копилето јас ќе ја преземам вината...ако има такви машки во државава тогаш не вреди да се живее во неа.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
"За љубав се потребни двоје ал курве не знају да броје"

Кратко и јасно!!!

А прочитав сте пишале дека идат со женети за да избегнат врска и обврска, а што е со фактот што половина од тие што идат со женети ги тераат мажите да се развидат,хмм?!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе што ви ебам матер, ќе Ви кажам јасно и гласно:
СИТЕ ЖЕНИ СТЕ ГЛУПИ !
И дали сме женети или не или имаме девојки или не, ние мужите ќе Ве ебеме зашто имаме курови фала му на Господ или мајка природа сеедно. Ние ебеме а вие ќе бидете ебени и тоа е тоа, што да Ви правам КУР не може да Ви порасне :pos:
Еве го сефтето со новите функции на форумот. Членот е опоменат и си доби казна.

Задржете се до темата и без вакви коментари.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Интересна тема :). Јас ќе дадам еден мој пример. Кога започнав да пушам цигари имав тотална контрола од домашните и едвај чекав да стигне момент за да се скријам некако да испушам една цигара.Тогаш,самото пушење цигари ми беше максимално задоволство(радо и ден денес се сеќавам на таквите моменти).Но откако почнав да пушам цигари и пред домашните некако самиот момент го нема оној шмек.
Јес да не сум женска али мислам дека принципот е исти и кај едниот и кај другиот на прашањето зошто.Секоја забрана на нешто и бегање од тие закони,носи голем адреналин(самата опасност носи голема доза на адреналин) и тоа е тоа што е привлечно и кај двата пола.Е сега,курва ова она,тоа е смешно да се говори оти помалку или повеќе сите луѓе сме исти.Длабоко во подсвеста сите сме нагнати кон такви испади.Затоа од морални аспекти можи не би го одобрил,но сепак најголемиот неморал е да ги потиснуваш своите чуства.Ние сме животни,нема да еволуираме во тоа поле,секогаш ќе останат такви чуства и секогаш ќе сакаме да ги да ги прекршиме ограничувањата со цел само да си ги задоволиме своите ЗАВИСНИЧКИ ПОТРЕБИ.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Е сега,курва ова она,тоа е смешно да се говори оти помалку или повеќе сите луѓе сме исти.Длабоко во подсвеста сите сме нагнати кон такви испади.Затоа од морални аспекти можи не би го одобрил,но сепак најголемиот неморал е да ги потиснуваш своите чуства.Ние сме животни,нема да еволуираме во тоа поле,секогаш ќе останат такви чуства и секогаш ќе сакаме да ги да ги прекршиме ограничувањата со цел само да си ги задоволиме своите ЗАВИСНИЧКИ ПОТРЕБИ.
Не зборувај за сите ...има многУУУУУ жени и мажи кои си ја нашле љубовта на својот живот срекен брак имаат и се СРЕКНИ и УЖИВААТ во бракот...и немаат потреба да шврљат на страна ниту ги привлачи некој од страна:);) така да..неможеш да кажеш нагоните животински за варање ги имаме сите...имаме и за семејство, дом, љубов нагони ! Секој е со различни погледи на нештата и бракот и љубовта;)
Има многу заљубени парови цел живот кои не помислуваат на друг/а зашто се срекни и исполнети :) само несреќните искомплексираните и лудаците посегнуваат по туѓ маж/жена

Kajgana Shop

На врв Bottom