- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.050
- Поени од реакции
- 16.582
Али за утре се спремам за Dovidzenja 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брееј овај Ферер како тргнал, ништо не може да го спречи.
И на Мареј го победи, па сеа и на Џоко.
Who is next ?
Види не сум за Цонга ( за Џоковиќ сум) ама преку к*р ми е од Шпанците у тенис и од препотентноста на Федерер . ВАМОС ЦОНГА!!!!![]()
Големиот џентелмен на белиот спорт или па не?
Целата таа фама шо се прави околу неговата прецизност и одмереност , мислам си ја фура самиот он. Нешо шо најмногу ја покажува неговата препотентност се неговите изјави ( барем за Џоковиќ) и тоа шо не знае да прифати пораз.Јас разбирам дека секој спортист е суетен али кај него мислам тоа го има превише. Искрено не сум ги гледал у видео форма овие негови изјави сум ги читал на нет(можеби е погрешно протолкувано), али дали нема ни најмала доза на ароганција и препотентност у изјавата после турнинрот у Дубаи - дека може да го победи Џоковиќ кога сака или после УС ОПЕН , на прашањето шо мисли за победата на Џоковиќ ( у полуфиналето), парафразирам " Дали сте озбилни? Требаше јас да победам. И за која самодоверба негова ми зборите?Неговите форхенди беа на среќа. "
Признавам ги има најубавите бекенди и волеи, има неверојатна грациозност у тенисот ( шо искрено на моменти ме иритира), можеби е најкомплетниот, најтехнички поткованиот и мејби најдобриот тенисер ( уај ноат признавам) али ете тоа шо пука од препотенција, ЈАС ЈАС И САМО ЈАС постојам у тенисот, не ми дава да навивам за него.
Федерер е најдобриот тенисер во поновата тениска историја.србоманче игор,ти ако знаеш што е тоа класа би навивал за Федерер.