Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Бреј радуват се на победа со судии колку прост народ еј, вака и Македонија ќе освои СП :pos:
pa i juzna koreja taka stigna do polufinale na sp vo 2002 ili 1/4 finale bese... ne me fakjajte za zbor :)

farselona poslednive 4-5 godini=juzna koreja 2002 samo sto farselona ima takvo sudenje ne edno natprevaruvanje, nego site!
--- надополнето: Nov 24, 2011 3:46 PM ---
Penal ne penal isti ku... Barsa se podobri od vas 3 klasi
a milan se podobri od tvojot smrdliv, glup, zatucan klub svetlosni godini!
--- надополнето: Nov 24, 2011 3:54 PM ---

ЦЦ:mad::mad:Без коментар
ofsajd trebase da bide sviren bez razlika dali bese aftogol ili xavi ne ja cepna! posto taa topka bese upatena za toa kepecot grd xavi.
kje praam mekici koga kje mu ja skrsi nogata nekoj!
--- надополнето: Nov 24, 2011 3:59 PM ---
Прашање е дали ќе преговара со Милан или Интер, оти некако тешко дека Милан ќе се обиде да го купи со оглед на тоа дека има играчи за на таа позиција, Касано ќе се врати накај Март, а и прескап е. Подобро од Бразил нека земат некој надежен шпиц или пак Макси Лопез што ќе може да го замени Ибра.
kakov maxi lopez be aloooo
ova ne e fan klub fiorentina nitu ti si vuki viola fan, sho ti e na tebe. u milan treba shampions ne losers :icon_lol:
--- надополнето: Nov 24, 2011 4:07 PM ---
Dinner at Seedorfs new Chinese Restaurant:

barbara gomna da jade! :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.290
Оваа е за курајбер, тој има мераци на milf, едно време на газдарацита на Рома многу се палеше... :)))
неее бе баце, од понудениве Аквиланица убедливо прва ми е.

Иначе да, ќе го земеме Тевез и покрај тоа што ќе газеме суверено, автоматски ќе станеме најделиквентска екипа на свет. Ова беше алката што им фали на Касано, Ибра и Боатенг.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Ако го земат Тевез опростите се од Ериксен ќе мора да гонат Бразилски плејмејќер. Евентуално Де Роси да го украдат гледам нудат му 10 мил по сезона како слободен играч. :D
Неста го прошушта Киево и гледам Панче воџата објавил дека ќе го нема најмалку две недели :cautious: Шанса за Мексес оти таа 25-ката нејќам да ја видам на клупа а не на терен.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ако го земат Тевез опростите се од Ериксен ќе мора да гонат Бразилски плејмејќер. Евентуално Де Роси да го украдат гледам нудат му 10 мил по сезона како слободен играч. :D
Неста го прошушта Киево и гледам Панче воџата објавил дека ќе го нема најмалку две недели :cautious: Шанса за Мексес оти таа 25-ката нејќам да ја видам на клупа а не на терен.
Kirovski strikes again! Уште една инсајдерка од собелкувалната!

Добро е што не е плачи-пичка Тиаво, http://www.football-italia.net/node/13168 , знае дека со ништо не е заслужил да игра пред Замброта на пример и си трае и работи, не плака за заминување...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Kirovski strikes again! Уште една инсајдерка од собелкувалната!

Добро е што не е плачи-пичка Тиаво, http://www.football-italia.net/node/13168 , знае дека со ништо не е заслужил да игра пред Замброта на пример и си трае и работи, не плака за заминување...
Aнтонини заслужи да игра пред Замброта. ;)
А кој плака за заминување??? :tapp:
http://www1.skysports.com/football/news/11854/7327907/Taiwo-keen-to-stay-at-Milan

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Милан покажа карактер синојка Алегри излезе со офанзивен состав што е за пофалба, среќа немавмо а судењето нема потреба да се коментира иста песна сваки натпревар когај игра Барселона :sick: Го чекам денот когај ќе биде елиминирана, ќе славим ка Милан да освоил титула
Инаку доколку се реализира трансферов со Тевез ќе биде многу добро и што е до мене одма нека го продада Робињо или на часови кј Инзаги за понашање во шеснаестерец

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.290
Aнтонини заслужи да игра пред Замброта. ;)
А кој плака за заминување??? :tapp:
http://www1.skysports.com/football/news/11854/7327907/Taiwo-keen-to-stay-at-Milan
дете, ТЕ МОЛАМ, прекини да го запушуваш фан-клубов, глава фаќа од тебе, прекини да штанцаш постови и да пишуваш све и свашта. Триста пати ти е кажано, олабави малце, напорен си.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
дете, ТЕ МОЛАМ, прекини да го запушуваш фан-клубов, глава фаќа од тебе, прекини да штанцаш постови и да пишуваш све и свашта. Триста пати ти е кажано, олабави малце, напорен си.
Дете вај фан клуб е за да се ставе вест а не за озборување на други клубови како шо беше од синоќа па наваму. ;) :rolleyes: Oлабави малце со реплики на мој пост не си ти газда на фан клубо ако ти смета чао пријатно и на мене мош нешто ми смета ама траам си. :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.290
Дете вај фан клуб е за да се ставе вест а не за озборување на други клубови како шо беше од синоќа па наваму. ;) :rolleyes:
не ме учи ти мене за што вај фан клуб, одамна сум ја овде, знам добро Пишувај само кога има нешто битно да се каже, не само да се надоврзуваш со коментари што немаат поента.
Тоа што ти се смее це форум е твоја работа, не е мое да те учам, ама не сметај овде со се што ќе ти падне на памет. Никој не ти плаќа бонус ако имаш 100 постови дневно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
не ме учи ти мене за што вај фан клуб, одамна сум ја овде, знам добро Пишувај само кога има нешто битно да се каже, не само да се надоврзуваш со коментари што немаат поента.
Тоа што ти се смее це форум е твоја работа, не е мое да те учам, ама не сметај овде со се што ќе ти падне на памет. Никој не ти плаќа бонус ако имаш 100 постови дневно.
Може цел свет да се смее јас шо сакам тоа ќе пишам ако ти смета не читај. Мислеш оти ти си ја направил темата и си цар тука ќе наредуваш кој колку постови да пишува ;)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.279
Поени од реакции
8.445
Дете вај фан клуб е за да се ставе вест а не за озборување на други клубови како шо беше од синоќа па наваму. ;) :rolleyes: Oлабави малце со реплики на мој пост не си ти газда на фан клубо ако ти смета чао пријатно и на мене мош нешто ми смета ама траам си. :icon_lol:
Ама напорен си не сваќаш? Незнам што сакаш да постигнеш не ли гледаш како функционира форумов? Ај да си нов време да се привикнеш ама ти си дежурен кловн ....

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Стварно Курајбер, ако си ја отворил темата не си газда, и не можеш да им кажуваш на људиве да пишуваат ти што сакаш, и ти колку сакаш :pos:

Иначе ако дојде Тевез и ако биде мирен и ако му се игра фудбал има да имамо напад перверзије, па на лето ќе им го вратимо на шеиците у пакет со Пато и ќе го земемо Нигерчето и некое си плејмејкерче да си зеемо од Бразил.

За замена за Неста сега за сега Мексес ако е здрав добар е, па за 2-3 години таман Малдини Јуниор ќе си влезе туе !

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ај да не постирам клипови од Тевез кога пред две сезони а делумно и лани го носеше буквално сам цел Сити на грб, ако игра на највисоко ниво и да трча како што знае напред-назад по секоја ебана топка како последна да му е, Балотели на крај на памет ќе ви биде, не е ни смешно тоа што мислам дека може и како плејмејкер да игра позади напаѓачи, позади Ибра и Пато/Касано наместо Робињо бубрег ставам дека ќе биде дупло покорисен од мистер епик утка ама прашање е дали може да биде ист случај како со Роналдињо т.е. да му се врати желбата за фудбал. Реално гледано е ПРЕСКАП ама мајсторот некако да го договори на позајмица со право на целосен откуп на 459 рати топ ќе биде, до 35 ка ќе тера без проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom