Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.170
И што ако се игра реваншот на гости? У 99та против Јуве во полуфинале сме играле на Олд Трафорд како третолигаши и сите очекувале да не избомбардираат таму. Епилогот го знаете.
И не бомбардираа таму, ама само во првите 10 минути. После тоа се изнервираа Кол и Јорк, изгледа им рекол дека се црнчишта некој. :D

И Фергусон не го викајте повеќе Ферги, тој е гнасно копиле што го уништи тимот.:cenzura:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.229
Абе каков Снајдер какви глупости дај САФ нека го купе Wolfgang Stark од Барселона и наша е ЛШ :D

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Знаев јас дека после одличниот почеток од сезоната, дека ќе следува нешто лошо.
Кај е навикнат Манчестер на почеток да победува :icon_lol:
Претпознатливиот Манчестер лошо ја почнува сезоната тоа беше во крвта на клубот

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Знаев јас дека после одличниот почеток од сезоната, дека ќе следува нешто лошо.
Кај е навикнат Манчестер на почеток да победува :icon_lol:
Претпознатливиот Манчестер лошо ја почнува сезоната тоа беше во крвта на клубот
Остаре Ферги,ги помеша работите како беа :D

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Остаре Ферги,ги помеша работите како беа :D
Да да,треба место Ферги да се донесе Gary paul's ryan Уште е млад и неискусен но со тек на време ќе го биде.И така Ферги коа дојде не веривам дека го знаел некој :P

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.867
Само немојте со тоа "да ни падне АПОЕЛ", да не испадне како ждрепката од групите на крај.. :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.229
Само немојте со тоа "да ни падне АПОЕЛ", да не испадне како ждрепката од групите на крај.. :D
Сега сакам да ни се паден УЕФАЛОНА и да ги минеме „незаслужено“ 0-0 на Театарот и на нивниот камп Еванс или Гибсон да им го зврца у 90 од офсајд и да го признаат голот, а они да имаат 70 % посед и каталонците да пукнат од мака :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
9.476
Абе многу гледате филмови...Чекајте да се квалификуваме прво, па да видиме дали ќе сме први или втори, па кој би ни биле можни противници, па ждрепката и тогаш да дискутираме...Вака ако фатиме за секој можен противник, уште утре ќе ја наполниме темава. Чил аут малу. Следен е Њукасл, мора да се победи и тоа е тоа. За Базел и 1/8 финале има време. Ајт поздрав.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
те оборија?? абе вчера да бев на олд трафорд со пиштол ќе ме имаше на вести ...
Да потонаф ка титаник :confused: и со Базел и сега :tapp: не ги играм више а ако броем и премиер лига со Сити кој ми го напикаја тогаш брат треба ортомата на Ферги:D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И што ако се игра реваншот на гости? У 99та против Јуве во полуфинале сме играле на Олд Трафорд како третолигаши и сите очекувале да не избомбардираат таму. Епилогот го знаете.

И не ми кажувајте само не споредувај тој Манчестер со овој, аман, затоа што некад и со страва тим нијанса одлучува дали ќе одиш натаму или не. Навратете се во 2008 како за глупост ќе ги изгубевме и двете титули а имавме најдобар тим у Европа. Спорт е ова.
--- надополнето: Nov 23, 2011 7:41 PM ---
Упс заборавив, Ферги аут, Џонс аут, Де Геа аут, Фердинанд аут... (дополни)
Сите аут, само Еванс ин! :D

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
А што ако го имавме Снајдер како ќе беше резултатот на натпреварот. Со сета почит кон квалитетите на Снајдер но мислам дека многу од тука го гледаат како бог. Да беше Снајдер тоа што сите го правите Интер немаше да се бори за опстанок во Серија А. Да, сакам да дојде во Манчестер, секое засилување е добредојдено но не е и неопходно. Истите муабети беа и кога Робен требаше да дојде во Манчестер и наместо него дојде некојси Кристијано Роналдо па резултатите за неколку години од тој трансфер беа видливи. Никој никогаш не гарантирал титула во Манчестер во ниедно натпреварување, но секогаш се освојува по некоја. Фергусон бил инат а? Епа токму тој инат ти овозможи денес да имаш потпис каков што си ставил, и токму тој инат го донесе клубот на местото каде што е денес - Најголем во светот.
Се разбира дека има иронија во постот, другар. Иначе, се убаво си кажал. Јас Ешли си го сакам најмногу :D, али дечурланата со тон глупости ме натера да се вклопам во муабетот.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Море добро е Отелул што ни се паднаа од последниот шешир, како така тепавме две, да ни паднеа Наполи, уште сега ќе бевме главни претенденти за титулата во Лига Европа :)...

И гледајте и на позитивните страни... 2006-та година не бевме ни трети, ако изгубиме од Базел барем Лига Европа ќе си играме... И, со Сити финале :D

Kajgana Shop

На врв Bottom