The Humble Bundle - официјална тема

• Креатор на темата Креатор на темата VremeE
  • Време на започнување Време на започнување
со пејпал и амазон неможе да се плаќа.. а со гугл чекаут?

Frozen Synapse e закон игра. Каков саундтрак има, О ЛЕ-ЛЕ.

Mi stigna na email, ja dodale i Space Chem. Slednio humble neka ja stavat i Fate of the world i miren sum za 2011.

The Humble Voxatron Debut

Не е баш bundle... А и играта е уште во алфа, така да ќе почекам да видам дали ќе додадат уште нешто, или ќе го дадат претходниот bundle ако се плати повеќе од просекот.

Епа навали народе, 3 игри се сега.
Едната е од познатиот Едмунд Мекмилен.

Едно прашање во врска со Google Checkout. Кога се прави акаунт, картицата мора да остане зачувана во акаунтот после купувањето или може да се тргне?

Едно прашање во врска со Google Checkout. Кога се прави акаунт, картицата мора да остане зачувана во акаунтот после купувањето или може да се тргне?

Може да се избрише, сега проверив.

Едно прашање, по колку пари давате за игрите, ама сериозно? :D

Јас досега немам купено Humble Bundle. Првите 2-3 излегоа пред да ја извадам картицата, наредните неколку ги пропуштив од разни причини, а последното не ме привлекуваше. Ова планирам да го земам, ќе платам малце повеќе од просекот, да речеме до 5 долари максимум. Таман ќе ги добијам и бонус игрите.

Мене ми е страв да пишам, ќе ме затворат. :pos:

Jas dva pati imam dadeno nad prosekot (5 +- nesto). Za ostanatite fix 3.00.

Inaku Introversion dzverojte... dobri igri imaat.
Sum gi igral piratski ama sega kje gi kupam.
Ee ko kradev milioni od banki vo Uplink.

Taa igra i od denesen pogled e revolucionerna. Nisto ne e skriptirano, a ima cela atmosfera, cela prikazna na eden haker - samiot igrac na igrata. Igracot ima celosna sloboda za hakerisuvanje ama za sekoja akcija ima posledici so koi na vakov ili onakov nacin treba a se snajdi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom