Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241

Ново видео.

И едно не ми е јасно. Зошто ако е ка што викаа комшиеве, дека ка се игра дерби не смее Македонец да мрдне на стадион а и низ град, како дечково си седел цело време на главна трибина и снимал??
Мислам јасно се гледа дека од ложа е снимено. ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мислам јасно се гледа дека од ложа е снимено. ;)
И, шо е разликата?
Поентата ми беше дека не е ка што прикажуаа некои од вас, туку ја знаем барем едно 30 души постари што идат на главна трибина на дерби, а не веруем дека са единствени. Многу постари има што ида на главна.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
И, шо е разликата?
Поентата ми беше дека не е ка што прикажуаа некои од вас, туку ја знаем барем едно 30 души постари што идат на главна трибина на дерби, а не веруем дека са единствени. Многу постари има што ида на главна.
Има стари не викам не.Ама овој што снима е од ложа а разликата е тоа дека вие бевте домаќини и во ложа кој сакате пуштате :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Има стари не викам не.Ама овој што снима е од ложа а разликата е тоа дека вие бевте домаќини и во ложа кој сакате пуштате :)
Е океј де, ако сака некој нешто да напрае лесно е да влезеш у ложа. Ова го реков само заради тиа неколку душе што се понашаа овде ка најголеми тепачи и незнам што, а на дело нигде ги нема.
Нема врска, да не идемо оф топик ;)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
http://sportefe.com/1mfl/videosileks-se-odmazdi-na-tetovci-za-eliminacijata-od-kupot Eеее Тетекс,Тетекс...Што ли ти прават....Да играте секој натпревар како што го играте против шкендија би биле 3-ти ама не од доле,туку на врвот...Срамота !!! Ниту 1 шут не смо упатиле вчера...Мислим дека треба 1 состанок да се напрае да не се дозволи ова што е сега ...

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
у понеделник со 11 октомври слободно ставајте ја 3+.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
у понеделник со 11 октомври слободно ставајте ја 3+.
Од кде инфо местена е ? ќе го пуша нашиве пак ? ако испадне таке ја сум прв што ќе им ебе мајката не дека нешто се нафураф да сум кул ама ја ќе бидем прв што ќе им ебе матер !!!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Од кде инфо местена е ? ќе го пуша нашиве пак ? ако испадне таке ја сум прв што ќе им ебе мајката не дека нешто се нафураф да сум кул ама ја ќе бидем прв што ќе им ебе матер !!!!
Нема да го пуша.
Ќе има пар утакмице сега што ќе си тепаа, ко на пример оваа, па после со Напредок, ништо чудно и со Охрид.
Да се заврши сезонава бар на средина на табела, да може наредна сезона да се мести пак.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Тетекс-11 Октомври 1:0, стрелец Аце.
Наредна со Брегалница у Штип и после со Работнички дома и завршува есенскиов дел, да се надевамо дека на пролет ќе биде подобро!

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Можда најлошо наместената утакмица на свите времиња :)
Публикава смрзна на стадион, а играчиве си играа ташак 90 минуте.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
4-0 изгубивмо у Прилеп и бргу сеа овде 3+ ?:D Еее... тие моабети што ситгнале до секого никогаш не се точни;) оп 1-0 со голот на Аце Стојаноски по нафрлената топка од Гелето...Потребна ни беше победава се дигнавмо малце...И баш ајде кажите 1 доказ вие од страна што дофрлате 1 доказ дека е наместен овој натпревар ? Не дека тврдим се беше чисто !!!

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
4-0 изгубивмо у Прилеп и бргу сеа овде 3+ ?:D Еее... тие моабети што ситгнале до секого никогаш не се точни;) оп 1-0 со голот на Аце Стојаноски по нафрлената топка од Гелето...Потребна ни беше победава се дигнавмо малце...И баш ајде кажите 1 доказ вие од страна што дофрлате 1 доказ дека е наместен овој натпревар ? Не дека тврдим се беше чисто !!!
11 Октомври не пројде центар цела утакмица и немаше шут у гол. Страв им беше случајно да не га оцепи некој у мрежа :)
Ми се усмеа со Билбилоски три пута имаше отворен простор да влезе у 16-терец он идеше накај корнер знаменцето. Демири го извадија на полувреме изгледа фатил да се буни за намештаљкава.
Првите пола саат Тетекс не напрае ниедна шанса, после одеднаш за 10 минуте шутнаја 10 пута у гол. Истовремено прилепчаниве почнаја да праа несватливи пропусти у одбрана и малку ги пуштија понапред средниот ред за да напраа простор за играчиве од Тетекс да дада гол.
11 Октомври сваки прекин на половина од Тетекс го изведуеше со кратко проигрување, наместо со центаршут - пак ќе кажем, случајно да не га закачи некој со глава и да влезе у гол.
Незнаа ни утакмица да договора како што треба. Нека га места, ама нека поиграа фудбал малку бре... Срамота.
Инаку некој ми рече 2.10 имало коефициент на Тетекс... Се омрсил некој убоо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom