Жената што ја клоцаа на градски паркинг - како да ја најдам?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.765
Поени од реакции
8.791
Епа магистри и доктори на науки ли сакаш да работат на паркинг?
--- надополнето: Nov 21, 2011 4:52 PM ---

Затоа што ти си била со него, едноставно неќеле да си имаат проблеми :D
Не зезај, а на пример, како ти звучи ,,тој не даде отпор, му дадоа 4 слики од сите страни на колата, дека непрописно е паркиран, плус на зафатено место, плус не плати,,?!

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Не зезај, а на пример, како ти звучи ,,тој не даде отпор, му дадоа 4 слики од сите страни на колата, дека непрописно е паркиран, плус на зафатено место, плус не плати,,?!
Јас сеуште стојам на тоа дека се исплашиле од тебе :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Тој би добил тужба за физички напад, таа би добила тужба од него за физички напад и уште една за попречување на службено лице во вршење на службена должност, така да нејзе не и одговара да се отвори случајот.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.931
Поени од реакции
23.347
повеќето се ставивте во ситуација на жената.
ај ставете се во ситуација на вработениот. сте биле некогаш вработени?? сте имале шеф кој ви седи над глава. дечкото од таму парче леб вади, од што мака да ја пушти да не плати. дека е женско ??? да не е паркингот на таткому па ке пропушта кој сака. а што ако го избркаат од работа заради таму некоја нервозна, или му намалат од платата. заради кој и што.
муабетот иди демек она нежно го турнала на земја, пред да падни му послала нешто меко да не се повреди и во меѓувреме му се извинила, а овај пеземек и манал клоца:tapp:
а никој не спомнува дека госпожата не сакала да си плати паркинг, погрешно паркирала, па уште некој рече била спречена да ја користи својата имовина. како кај неа дома во дворот да му ставал клешти. оди ти во кафич и не плаќај , па да видиш што ке те снајди.
глуп ти е муабетот стварно, тужбата уште поглупа. да не ти се смеат судиите.

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
повеќето се ставивте во ситуација на жената.
ај ставете се во ситуација на вработениот. сте биле некогаш вработени?? сте имале шеф кој ви седи над глава. дечкото од таму парче леб вади, од што мака да ја пушти да не плати. дека е женско ??? да не е паркингот на таткому па ке пропушта кој сака. а што ако го избркаат од работа заради таму некоја нервозна, или му намалат од платата. заради кој и што.
муабетот иди демек она нежно го турнала на земја, пред да падни му послала нешто меко да не се повреди и во меѓувреме му се извинила, а овај пеземек и манал клоца:tapp:
а никој не спомнува дека госпожата не сакала да си плати паркинг, погрешно паркирала, па уште некој рече била спречена да ја користи својата имовина. како кај неа дома во дворот да му ставал клешти. оди ти во кафич и не плаќај , па да видиш што ке те снајди.
глуп ти е муабетот стварно, тужбата уште поглупа. да не ти се смеат судиите.
Благодарам за комплиментот.
Кога некој не плати во кафич, или неплати за струја или вода, дури и ако не плати данок, никој не му удира клоци, никој не му става блокатори на тркала или не му ја одзема колата со пајак возило, туку со помош на на законска постапка во редовните судови бара исплата на долгот.
Ако, го браниш ова што се прави во Скопје, мислејќи дека се тоа интереси на некоја партија, грешиш, тоа се интереси на неколку директори. Погледај ги постовите во тема автомобилизам и мотоциклизам - зонско паркирање - револтирани граѓани, па ќе ти биде јасно кој стои позади ова.
А на тоа момче, можело да му се најде некоја чесна, општествено корисна, работа, наместо ова „ стопанисување и поштено заработување “ со дискриминација и незаконско казнување.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.931
Поени од реакции
23.347
Кога некој не плати во кафич, или неплати за струја или вода, дури и ако не плати данок, никој не му удира клоци, никој не му става блокатори на тркала или не му ја одзема колата со пајак возило, туку со помош на на законска постапка во редовните судови бара исплата на долгот.
Ако, го браниш ова што се прави во Скопје, мислејќи дека се тоа интереси на некоја партија, грешиш, тоа се интереси на неколку директори. Погледај ги постовите во тема автомобилизам и мотоциклизам - зонско паркирање - револтирани граѓани, па ќе ти биде јасно кој стои позади ова.
А на тоа момче, можело да му се најде некоја чесна, општествено корисна, работа, наместо ова „ стопанисување и поштено заработување “ со дискриминација и незаконско казнување.
јас пак ке речам никој не и ставил блокатор кај нејзе дома во гаража туку на паркинг. и да не го заборави фактот дека таа прва го нападнала. или тоа не е битно, пупу не важи и тоа само затоа што дечкото си ја работел работата за која е платен. ти да се на негово место како би направил баш ме интересира. би ја оставил да се изживува или ??.
не ги мешаме газдите сега, не го нападнала газдата или тој нејзе ја нападнал, туку вработениот бил нападнат и тоа само затоа што си ја бркал работата за која бил платен.
едно е да не ти се допаѓа зонско паркирање, ама барем биди фер. што е дечкото крив дека работи таму, секој се снаоѓа како знае. а и жената што ја браниш толку, откајзнајш можи е жена на некој друг партиски буџован и зато си зела за право да турка и да се понаша.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Што ти е целта со коментаров ???

ШТО да и прави ако не и стави БЛОКАТОР за НЕДОЗВОЛЕНО паркирање ????
Како тоа казнувањето е незаконско кога типката паркирала на погрешно место ???

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Смрт за зони и пајак возила @ Деко II Drago @ МКД Владе
Утре наутро ќе одговорам на Вашите постови, но на страницата автомобилизам и мотоциклизам - зонско паркирање револтирани граѓани. Ве молам прочитајте што е таму досега напишано за оваа дискриминација и незаконско казнување. Македонија е Правна држава во која владеат Уставот и Законите

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.931
Поени од реакции
23.347
не гледам никаква причина да не одговориш тука.
ама ете остави линк од другата тема, мада пошто не сум од скопје не сум баш засегант од зонско паркирање.
само пак неможам да сватам како тоа ја оправдуваш постапката на жената која ем не скала да плати, ем прва нападнала ( штои би рекле ем шута ем боде) со уставот и законите и правна држава.
а кој да го заштити вработениот кој ни крив ни должен си ја зеде бељата. тоа не ми е мене јасно.

P

PewDiePie

Гостин
Значи според некои претходно ако е жена и ако ти дојде на работно место,почне да ти прави пиздарии,те мавне прва,и крши закон е ок и ти не треба да направиш ништо околу тоа само зошто нели се работи за жена ? Па марсовец ако сака нека е бе ќе го исшутирам од таму,тоест не,ќе му поднесам кривична пријава па нека се е*е после.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ќе ме клоцне,ама после за 50 евра купуем фиќо па има да се паркирам на него со фиќото.

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Одговорив е на постовите на SASUKE, Деко II Drago и Мкд Владе на страницата, автомобилизам и мотоциклизам - зонско паркирање - револтирани граѓани.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.308
Од каде оваа информација?!!!
А јас навистина го жалев тој кај Железничка што е!!! Ми делуваше стар и сиромашен!!!
И дедо ми да го видиш ќе си помислиш дека е гревче.

Епа магистри и доктори на науки ли сакаш да работат на паркинг?
Ќе дојде и тоа време :D
Македонија не е којзнае каква земја па сите со факултет да работат тоа што го завршиле. Неможе да има секоја година по 500 правници и по 500 лекари. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom