Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ѕверови,ако една одлука е досудена против Милан ,гасам ТВ и не гледам фудбал додека не се среди судискиот кадар!Сега Платини со ова сака мајмуни да не направи или што е работава не разбирам!?
после ова со Фиорентина уште Штарк фалеше омг..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
А и не значи ако Реал го оштети и Милан исто ќе го снајде, тоа беше полуфинале а плус и играа со најлутиот ривал.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Овие од фан клубов на фејс дали се поретардирани или овие што членуваат во групава
"

milan e zakonot bratce ne postoi ispekcija za nego
" :pos:
Goce Ljubinovski Ne stramete ja grupava so detski raboti....pance aloooo brat

ПАНЧЕ ЌЕ ЈА РЕШИ СЕГА, КО ЌЕ ДОЈДЕ, ОДМА ЌЕ СРЕДИ ! ВО КРАЕН СЛУЧАЈ УШЕ ЕДНА ГЛУПОСТ ЌЕ ЛУПНИ!!:pos::pos:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
utakmicava realno, ja gubime!
nema sto da barame so barsa... za zal.
timot e ist od lani, toa e koga krpime so mexes, taiwo i slicni prosecni igraci.
mora da se izdvojat dobri pari za milan da stane seriozen i na evropska scena, vaka so taiwovci samo tapkame vo mesto :(
baska i sega bez cassano, so pato i robinho valjda u napadot nisto dobro ne ni se pisi.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Goce Ljubinovski Ne stramete ja grupava so detski raboti....pance aloooo brat

ПАНЧЕ ЌЕ ЈА РЕШИ СЕГА, КО ЌЕ ДОЈДЕ, ОДМА ЌЕ СРЕДИ ! ВО КРАЕН СЛУЧАЈ УШЕ ЕДНА ГЛУПОСТ ЌЕ ЛУПНИ!!:pos::pos:
Не се сеќаам точно у кој пост беше спомнат ама некој ја напраи ДА И ВИЕ ОДЕТЕ ПО ПАМЕТОТ НА ПАНЧЕ ВОЏАТА У МАКЕДОНИЈА НА АЦ МИЛАН ! :pos: :pos: :pos: :pos: СЕ ПРСНАВ ОД СМЕЕЊЕ .. !! :D

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Море море море, цел фб фан клуб се префрли на кајгана форум, а може и Панче се крие под некој ник.... :cenzura: :place: (n)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
има и он профил ..коа ќе ви дое тука ќе виите :D

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Абе уште не почнала утакмицата, вие се жалете, судијата, ова она :icon_mrgr: Јас не знам зошто воопшто и има судии на фудбалските терени, подобро ќе е без нив .... Само место фудбал ќе гледаме веројатно касапење у боја ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе уште не почнала утакмицата, вие се жалете, судијата, ова она :icon_mrgr: Јас не знам зошто воопшто и има судии на фудбалските терени, подобро ќе е без нив .... Само место фудбал ќе гледаме веројатно касапење у боја ;)

Пс.На ова мислиш?(Shame on you)(n)

Kajgana Shop

На врв Bottom