Фан клуб: МЗТ Скопје

З

Забавата е во Кругот

Гостин
3.12 Што почнува песната, како иде текстот не се разбира баш нај нај... :)
Доста беше крадењее....
Сите да си одите.......
За вас пее Фемили....
КФМ ЛОПОВИ......
--- надополнето: Nov 21, 2011 9:17 PM ---
Слабо песни од Гробари :pos:
аххахахахахаха Нашол кој да кажува........ :)

Иначе кај нас Фемили е група која има најмногу свои песни ....

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Член од
20 ноември 2011
Мислења
31
Поени од реакции
27
Доста беше крадењее....
Сите да си одите.......
За вас пее Фемили....
КФМ ЛОПОВИ......
--- надополнето: Nov 21, 2011 9:17 PM ---
аххахахахахаха Нашол кој да кажува........ :)

Иначе кај нас Фемили е група која има најмногу свои песни ....
Батали не се објаснувај со вакви Ултрас Врање Јужна Србија видовме што знаат;)
Паднат е у транс од клипот и сеа трауми го мачат дига паника безвезе :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Батали не се објаснувај со вакви Ултрас Врање Јужна Србија видовме што знаат;)
Паднат е у транс од клипот и сеа трауми го мачат дига паника безвезе :)
Готово од денеска решив да не одговарам на вакви дебили...Што сака нека мислат...... На некој може му се слуша дека на грчки пееме.....Ако им објаснуваш на сите треба цел ден да се нервираш на форумов...... Не сме сите исти.... Да бевме немаше да биде интересно.... вака нека патат послабите.... :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добро да не навредуваме сега. Можам да препознаам што не е ваша песна. Искулирајте мња

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
[quote="Gaddafi,
ovaa e pesnata![/quote]

абе дете дај губи ни се од фан клубот, си видел нешто на тв пинк и одма на форум
овој ритам се користи на стадиони уште пред да се родиш

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Само на дерби вие сте Центарци ? Само тогаш сте ЦПБ...... ?

Епа другар јас сум Аеродромец 24/7.... и општината си ја бранам исто така толку,не само на дерби....
А јас сум СКОПЈАНЕЦ и МАКЕДОНЕЦ 24/7 и ги бранам ГРАДОТ и ДРЖАВАТА заколнат под тоа свето име КОМИТИ.
Ете тоа е разликата помеѓу вас и Комити, вие се препукувате на населби, го делите Скопје, а Комити се гордост на целиот град и идеологијата е препознатлива за одбрана на гордоста на градот и државата. НА ЦЕЛО СКОПЈЕ, не само на една населба, не само на Центар, Аеродром. А и овие спаѓаат под Скопје.

;)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И Циганите имаат ваква... "Звезда ми је све, Звезда живот је", така идеше некако :D

П.С. А, и без навреди одма, да си прашам само... Немаат и СПБ ваква песна, "Единствен Работнички, во срцава си само ти"... Или вие имате ваков ритам и пред тоа, само го сменивте текстот?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Еве го Грне со колумна за Екипа
За Тодоров уште коа почна да се фали ние вака ќе играме, по 100 коша ќе даваме итн.знаев дека нема да го биде.Коа зборев дека дечково многу лета во облаци сите овде ми викавте остај го глеј тепаа со Хемофарм,играле јаки турнири итн.Епа сеа кога више почнавме со овој тренер,мислам дека треба да му се даде доверба барем до после дербито.Ако почнеме да мењаме тренери ко лани тогаш ќе биде каша попара.Овој едно пробал да направи(не дека го прави со некој огромен успех),другиот што ќе дојде ќе проба друго да наметне,можеби некој играчи ќе си отидат,па ќе бара други играчи ... ќе биде лом.После дербиото многу работи ќе бидат јасни.Ако ги добие Лирија и Работнички ќе биде до некаде ок ситуацијата,ама ако изгуби барем 1 меч... епа пријателе доста беше,Боби Митев е без ангажман,слободно пакувај куферите и правец Бугарија.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
^^^ работнички може да ги добиеме, ама лирија премногу тешко ...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529

Kajgana Shop

На врв Bottom