Фан клуб: Работнички

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Марин им е буквално ментор на Србо и Лазовски, па како негови помошници во реп, верувам дека горе доле ги поседуваат неговите квалитети...
Слеп човек може да примети дека Марин игра цврста и јака одбрана, а токму тоа на работнички моментално му фали ....

Почнува втората половина од Супер Лигата .... Ќе си дојдат на свое работите ... Според мене сигурно ке влеземе во топ 6, а натаму ке бидеме 4 и ке играме со Торус во полуфинале ... и пак ке играме финале ... Ако играме со Фени губиме, а со секташите ........ Титула :D

• Tαммι •

Гостин
Марин им е буквално ментор на Србо и Лазовски, па како негови помошници во реп, верувам дека горе доле ги поседуваат неговите квалитети...
Слеп човек може да примети дека Марин игра цврста и јака одбрана, а токму тоа на работнички моментално му фали ....

Почнува втората половина од Супер Лигата .... Ќе си дојдат на свое работите ... Според мене сигурно ке влеземе во топ 6, а натаму ке бидеме 4 и ке играме со Торус во полуфинале ... и пак ке играме финале ... Ако играме со Фени губиме, а со секташите ........ Титула :D
Ова ти се вика целосен план ! хахахахахахаахаахахахаахахахаха !!!!! :)
Инаку не го плукам само сум крајно револтирана и разочарана од Марин... благодарна сум за све што направил за нас ама не иде тоа така. Изјави дека не се враќа во мак спорт што тогаш бара во торус мзт? нема врска негово си е тоа нека прави што сака. Само почит од нас каква што имал порано мислам дека не добива повеќе.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ова ти се вика целосен план ! хахахахахахаахаахахахаахахахаха !!!!! :)
Инаку не го плукам само сум крајно револтирана и разочарана од Марин... благодарна сум за све што направил за нас ама не иде тоа така. Изјави дека не се враќа во мак спорт што тогаш бара во торус мзт? нема врска негово си е тоа нека прави што сака. Само почит од нас каква што имал порано мислам дека не добива повеќе.
Знаеш зошто се враќа? Увидоа што човек е ....... Како идеше она.... "Ко те незна скупо би те платио" Нема понуди од странство,нема пари во Работнички па потрча на друго место.... :)

• Tαммι •

Гостин
Знаеш зошто се враќа? Увидоа што човек е ....... Како идеше она.... "Ко те незна скупо би те платио" Нема понуди од странство,нема пари во Работнички па потрча на друго место.... :)
Не сакам да се мешам во тоа и да дискутирам .... Нека му е среќен патот каде и да оди! :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Како идеше она.... "Ко те незна скупо би те платио" Нема понуди од странство,нема пари во Работнички па потрча на друго место.... :)
И државата ќе ја продадете за една е...а титула,дај боже да освоите оваа сезона и да престанете да серете по секој што "не го сака" Аеродром.
И јас да сум на негово место не би прифатил да бидам тренер за 1000 евра,макар станувало збор и за мојот омилен клуб.Да освоиш 4 место во Европа со 7 играчи не е мала работа;)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
И државата ќе ја продадете за една е...а титула,дај боже да освоите оваа сезона и да престанете да серете по секој што "не го сака" Аеродром.
И јас да сум на негово место не би прифатил да бидам тренер за 1000 евра,макар станувало збор и за мојот омилен клуб.Да освоиш 4 место во Европа со 7 играчи не е мала работа;)
Дека е "ГОЛЕМА" работа,затоа неможе сега да си најде тим...... Му се кренаа акциите и сега ќе седи на трибина.....:tapp:
п.с Немора во секој коментар да спомињаш МЗТ и Ф.а

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Sto Rabotnicki vo play off ? Nema sansi ova godina .
Никогаш неможеш да бидеш сигурен со Работнички и лани немаа некој си тим па игра во финале !!! А за лирија џабе тебра, нема да влезете меѓу 6 ... слушај ми го зборот, ни плачење не ви помага ...
--- надополнето: Nov 22, 2011 3:43 PM ---
Дека е "ГОЛЕМА" работа,затоа неможе сега да си најде тим...... Му се кренаа акциите и сега ќе седи на трибина.....:tapp:
п.с Немора во секој коментар да спомињаш МЗТ и Ф.а
Мислиш дека му се води некој клуб ... си го прчи курот ... чека да му го продолжат договорот од федерација, ако не му го продолжиле

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.924
Во Фокус денес читав дека за секоја наредна победа, играчите ќе добивале премија од 60 000 денари, значи делење на 60кава, да не свати некој погрешно :). Исто и имаше изјава од Марин кој негираше дека сакал да се врати на клупската кошарка и наводно демантирал дека преговарал со МЗТ и Торус и дека ако води некој клуб од Македонија тоа ќе биде само Работнички, исто и имал некоја понуда од клуб во Украина но не планирал да ја прифати.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
59-59 изглеа одлучени се само во второ да играат, последнава би требало да ги решат.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.924
Немаат плашлив тинејџер на терен, затоа играат подобро во второ увек, не е случајност што секој ебан меч во второ се подобри, од старт на сезона е тоа случај.

Али пак, се прават глупи грешки, Тасовски за напад у кој можеа да дојдат на минус 6 губи топка, за кратко време плус 12, потоа во напад за мину 1 или нерешено пак губи топка, на крајов Јане поеба, претходно и Павлович ...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Продлженија, ах бе Диме слободно најде да промашиш.:tapp:
--- надополнето: Nov 23, 2011 6:00 PM ---
На крај и сам си е поправи грешката Димче.Честито победа.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.924

--- надополнето: Nov 23, 2011 6:45 PM ---
Нивото на самодоверба е многу ниско, и а почнат да губат се јавува голема нервоза кај играчиве и страв да завршуваат у напад, често и грешеа и пак се ставија во ситуација едноставна работа да искомплицираат бидејќи играа против послаб противник.

Лазовски сеуште ја нема најдено идеалната петорка но според мене, Јане подХитно пред Богоев од старт, уште нејасна ми е оваа одлука на Лазовски, кај Богоев нема шут, милион топки продаде денес и бара некои смешни лични врз него кои не постојат. Нема да биде лошо и Павлович и Калањ да се пробаат ко стартен тандем под кошевите зашто Кол игра многу лошо во одбраната, катастрофален е во тој сегмент сега за сега, треба со него на тренинзи да се поработи за да го подобри и тој дел во играта. Исто и не мора секој пат да оди на куцање под кош, при крајов го залепија со фаул а да одеше на положување можеше да изнуди и фаул плус кош, вака среќа го фаулираа а не го излепија поштено со што и тој напад у неповрат ќе отидеше.

Димче грешеше што грешеше, али се покажа таличен на крајов, даде и една многу битна тројка, изгура некако до 20 поени и заедно со Хаџибулич најзаслужни за триумфов.

Енес одлична статистика, 25 поени, 6 од 6 за слободни, 3 од 4 за три и 8 од 12 за два. (y)

Лазовски сеа за сеа 2 од 2, но тешки, многу тешки триумфи, сеуште е далеку овој тим од своето најдобро, со Фени не очекувам дека Работнички ќе изненади али со МЗТ очекувам еден консолидиран тим на терен и конечно Работнички да се покаже во своето право светло, за прв пат оваа година, тука треба да го добијат оној ветер у грб за остатокот од сезоната.

Kajgana Shop

На врв Bottom