Фан клуб: МЗТ Скопје

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.863
Поени од реакции
21.726
Едно е сигурно ... МЗТ е проколнат тим и никогаш нема да освои титула па макар и сам играл во прва лига . Низ годониве МЗТ имаше многу измени во играчкиот состав со многу добри играчи но сето тоа беше залудно ... едноставно необјасниво е . Живеев во аеродром кај т'га , и бев сведок на сите можни настани поврзани со МЗТ од 91 па до сега ... и можам да кажам дека местото е проколнато .
Она што денес се прави со МЗТ , јас во него не гледам тим ... тоа се само платеници кој играат за пари .. едноставно тој тим нема душа каква што ја имаше порано .

Штета !!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај се надевам сега се смирија страстите и да си прашам, дека од коњи, магариња неможеш на ред да дојдеш :D

На утакмицата вчера, случајно седнав до Наумче Мојсовски и тој многу ватрено навиваше за Мзт, Аеродромец е :D ?

Член од
16 октомври 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Едно е сигурно ... МЗТ е проколнат тим и никогаш нема да освои титула па макар и сам играл во прва лига . Низ годониве МЗТ имаше многу измени во играчкиот состав со многу добри играчи но сето тоа беше залудно ... едноставно необјасниво е . Живеев во аеродром кај т'га , и бев сведок на сите можни настани поврзани со МЗТ од 91 па до сега ... и можам да кажам дека местото е проколнато .
Она што денес се прави со МЗТ , јас во него не гледам тим ... тоа се само платеници кој играат за пари .. едноставно тој тим нема душа каква што ја имаше порано .

Штета !!!!
Сега си двоцевкаш и можеш комотно да не замараш и да си бркаш работа,таквите како тебе ние во АЕРОДРОМ ѓи викаме ПЕДЕРИ,ме здоболе курот за твоето мислење шупак еден...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Ај се надевам сега се смирија страстите и да си прашам, дека од коњи, магариња неможеш на ред да дојдеш :D

На утакмицата вчера, случајно седнав до Наумче Мојсовски и тој многу ватрено навиваше за Мзт, Аеродромец е :D ?
Од Струга е Наумче. Тешко да начекаш некој од Скопје кого би го крстиле Наумче. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Од Струга е Наумче. Тешко да начекаш некој од Скопје кого би го крстиле Наумче. :)
Ааа, епа незнаев за тоа :) Ги знае и сите песни на Фемили, вчера пееше и се радуваше ко мало дете на секој кош :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.863
Поени од реакции
21.726
Сега си двоцевкаш и можеш комотно да не замараш и да си бркаш работа,таквите како тебе ние во АЕРОДРОМ ѓи викаме ПЕДЕРИ,ме здоболе курот за твоето мислење шупак еден...
Бар не сум некој со IQ -100 a таквите општопознато во свет се викаат кретени !!! .
Вакви теми се само собиралиште на ЏГАН( пр. ФОРЕИХ ) на кого освен навреди ништо друго не им е важно.

p.s. и да МЗТ нема никогаш да освои титула , сосема заслужено . Сите бивши играчи на МЗТ се третирани како измет ... некој кажа погоре , на гробишта не се прави сала !!!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Живее во Аеродром кај Верото...бар за порано сигурен сум!:)

Аеродромец ќе да е:D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Се гледаме после нова година.
--- надополнето: Nov 21, 2011 7:46 PM ---

Штета !!!!
Провоцирање во туѓи фан клубови се казнува. Одмори 3 дена.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462

Хах кој беше бе ти ... јас седев одма под Наумче и Алушевски...
Иначе да Наумче живее позади Верото у Аеродром кај мене у комшии :D

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Наумче е дел од скоро секоја утакмица на МЗТ Скопје...нормално кога нема утакмица за Металург :)

Kajgana Shop

На врв Bottom